Annonce

Rusland - Norge: 1

27. juli 2017 kl. 17:00 - Håndbold
2. maj. 2018 kl. 16:25 02/05

Kommentarer (21)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-X-2): 60-5-35%
Betvalue: 123,00%
Spilbar ned til odds: 1,67
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

D. 27 bliver u19-EM i håndbold for kvinderne fløjtet i gang. Det er en slutrunde, hvor Danmark må påtage sig favoritværdigheden, men de forsvarende verdensmestre fra Rusland er en af de største udfordringer på vejen, og Rusland påbegynder deres vej mod guldet i en kamp mod Norge.

DERFOR SKAL DU SPILLE PÅ DEN:

  • Rusland er de forsvarende verdensmestre, og når de stiller med deres stærkeste trup, så har de kun prøvet at tabe én betydningsfuld kamp - Mod Danmark til EM i 15.
  • Antonina Skorobogatchenko er den største profil ved slutrunden og på trods af, at hun var en profil for Rusland ved de voksnes EM i december, så er hun klar til denne slutrunde også. 
  • Rusland tager resultater ved ungdomsslutrunder meget alvorligt, hvor Norge har en lidt mere afslappet holdning til resultaterne og har fokus på udviklingen. 
  • Norge har ikke været overbevisende med deres stærkeste trup op til slutrunden, hvor de senest tabte 34-22 til Danmark ved Scandinavian Open

DET SKAL DU HOLDE ØJE MED

  • Rusland mangler en af deres store profiler i Karina Sabirova, som er ude med en skade. 
  • Et par af de russiske profiler, Skorobogatchenko og Kudryavtseva, har været skadet op til slutrunden og mangler måske de sidste procenter.
  • Norge fik en flot 4. plads ved u18-VM i '16 og spillede en flot slutrunde, hvor især Line Ellertsen var toneangivende for holdet. 

Rusland er et hold, som er vant til at vinde ungdomsslutrunder. Denne generation af russiske talenter har deltaget i to slutrunder, hvor de har været i finalen begge gange. Den første tabte de til Danmark, hvor de sidste år fik deres revanche med en knusende sejr på 30-22 i en kamp, som Danmark aldrig rigtig blev en del af. 

De to hold har aldrig mødt hinanden i en betydningsfuld kamp, så hvis man skal bruge Danmark som et pejlemærke, så tabte Norge med 27-18 til Danmark ved sidste års slutrunde, hvor Rusland som tidligere nævnt senere slog Danmark med hele 30-22. 

Hvor Rusland som bekendt må undvære et par profiler til slutrunden, så gør det sig også gældene for Norge, da de skal spille uden venstreback Guro Nestaker. Det vil sige, at der kommer til at være et stort pres på de to bagspillere Line Ellertsen og Henny Reistad for at få det til at fungere for Norge, og det er primært for da to, at målene skal komme. I modsætninger til det, så kan Rusland sprede det lidt mere ud blandt flere profiler, hvor spillere som Skorobogatchenko, Kudryavtseva, Alirzaeva og Dudina primært skal bære det tunge russiske læs. 

Rusland bør gå ind til denne kamp som favoritter, selvom oddset ikke afspejler det. I ungdomshåndbold kommer den hurtige norske spillestil ikke til sin ret mod det fysiske russiske forsvar. Norges u19-landshold er en noget tungere version af deres seniorlandshold. De fleste af disse russiske spillere er samtidig også allerede veletablerede navne i den russiske liga, så de er vant til en noget voldsommere fysik, end de kommer til at opleve ved denne slutrunde.

Cashpoint har en russisk sejr til odds 2.00

Stream fra slutrunden vil komme som kommentar, når vi kommer tættere på kampstart. 

 

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback