18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Rosenborg - Brann: Over 4,5 Brann corners

Match center
20. maj 2021 kl. 20:30 - Fodbold, Norge - Eliteserien
Lerkendal Stadion    Tom Hagen
19. maj. 2021 kl. 16:22 (Opdateret 20. maj. 2021 kl. 23:46) 19/05
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (1)

Rosenborg med ustabil sæsonstart

Chance (Over-Under): 40-60%
Betvalue: 112,00%
Spilbar ned til odds: 2,50
Rigtig/forkert: 7
Unibet Spil nu hos Unibet
Brann har tabt alle sine tre kampe, men de har startet sine kampe godt og har fået fint med hjørnespark. Rosenborg har ikke set overbevisende ud i sine tre kampe.
Det taler for
 • Brann har fået 18 hjørnespark i sine to første udekampe.
 • Kampen spilles på græs som det også spilles på når Brann spiller hjemme i Bergen
 • Brann har mødt de tre bedste hold og tabt alle kampe, men de har kommet til en del sjanser og set bedst ud når de har spillet offensivt. Det må være opskriften mod RBK
 • Brann er efter tre tab presset til at få poeng. Defensivt ser det ikke godt ud og de kan næppe slippe af sted med at ligge lavt store deler af kampen mod RBK
 • Brann fik mindst fem hjørnespark i 10/15 udekampe i 2020, også mod RBKRBK har tilladt modstanderne 25 hjørnespark i sine tre kampe
Hold øje med
 • RBK havde store problemer mod Glimt, men også før pause mod VIF -Begge kampe på udebane, hvor de i eneste hjemmekamp slo Viking 5-0 og Viking fik kun 3 hjørnespark
 • RBK er klare favoritter og siger de er langt bedre på græs(VIF/Glimt ude var kunst)
 • RBK er et bedre hold end Brann og de vil gerne dominere sine kampe
 • Brann har startet sine kampe fint og været lidt uheldige med ikke at tage ledelsen - tidlig ledelse mod RBK kan betyde at de lægger sig lavere og får færre hjørnespark.
Oddsmarked

Betfair kom med sent ud med odds i sidste runde og de havde højere odds end Unibet. I aften spiller Stabæk-Odd og Betfair har ikke kommet med odds på hjørnespark i kampen.

Brann med grusom start på sæsonen. Det er ikke overraskende da de starter ud med at møde fire af de fem bedste hold og inkl. denne er tre af de fire første kampe, på udebane. De har tabt alle sine tre kampe stort, men de har haft lange fine perioder hvor de kunne og burde have scoret. 2.halveg mod Viking var opløftende og de spillede en jevn kamp mod VIF hvor de slipper ind to sene mål - senest mod Molde er Brann det bedste hold til Molde scorer til 1-0 og så blev det stygt. 

RBK med varierende start. Utrolig heldig mod Glimt sidst hvor RBK knapt var over midten efter pause og hjemme mod Viking var det også jevnspillet før pause. Brann er ikke sjanseløse her, men de er nødt til at udelukke de store personlige fejl som har kostet dem dyrt. Brann forsøgte at spille defensivt mod VIF, men det endte likevel med 0-3. Brann er som AGF i Danmark. Byen er kravstore og træneren med fortid i Rosenborg er små presset allerede. Han kan måske købe sig lidt tid ved i det minste at sende et ikke altfor defensivt hold ud på banen. Det skabte lidt sjokkbølger i eneste hjemmekamp denne sæsonen da han valgte at bruge tio backs som kantspillere.

Brann fik kun 2 hjørnespark mod VIF. Det var i underkant set mange fine hjørnespark situationer, men de fik hele 10 mod Viking og 8 mod Molde sidst. Også forrige sæson fik Brann fint med hjørnespark på udebane med snit 5,7.

RBK med mange hjørnespark i mod i sine to udekampe på kunst, mens Viking kun fik 3 da de gjæstet RBK.

RBK tillod modstanderne 5,6 hjørnespark i snitt på hjemmebane i 2020.

Hele 6 af Branns 15 udekampe i 2020 endte på nøjagtig 5 hjørnespark. Unibet med 1,84 på over 3,5 Brann hjørnespark. Det er lidt tilfældig med spil på hjørnespark. Brann har haft vendskampe mod 1.div hold hvor de kun fik et par hjørnespark og i sidste vendskamp før sæsonen starter fik de hele 18 mod Åsane.

 • Stort udvalg af sportsgrene
 • Ofte fokus på Skandinavien/DK
 • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback