18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : Rosenborg - Atletico Madrid: Diego Costa scorer (anytime)

Match center
4. november 2010 kl. 19:00 - Fodbold, Europa - Europa League
Lerkendal Stadion
4. nov. 2010 kl. 00:22 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 04/11
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Kommentarer (12)
Chance: 15%
Betvalue: 135,00%
Spilbar ned til odds: 6,67
Rigtig/forkert:
Gamebookers Spil nu hos Gamebookers
Torsdag aften byder Rosenborg storklubben Atletico Madrid op til dans hjemme på Lerkendal. Spanierne er forsvarende mestre, men er startet skidt i Europa League og har brug for point torsdag aften, hvis de skal gøre sig forhåbninger om at gå videre fra gruppe B.

Atletico Madrid træner Quique Sánchez Flores har da også erklæret at de vil spille mere direkte i bestræbelserne på at hente point i Norge.

Jeg har fundet et fint værdispil på Diego Costa til at score anytime. Gamebookers tilbyder vanvittige odds 9 for at han scorer i løbet af kampen. Det generelle marked ligger indenfor intervallet 2,25-2,65, hvilket ikke er prangende.

Men når der tilbydes odds 9 for en scoring i løbet af kampen er det bare med at gribe oddset så længe det tilbydes. Det vil formentlig blive slashet når Gamebookers opdager at Diego Costa faktisk er angriber (og delt topscorer hos Atlético) hos favoritterne fra Atletico Madrid.

Diego da Silva Costa, 22 år, Brasilien


Han er en brasiliansk angriber, som er 1,86 høj. Han er en typisk boksspiller, som header godt. Hans teknik er god, men det er hans hurtighed og evne til at holde og spille boldene, som han og Atletico Madrid primært nyder godt af.


Han startede hans professionelle karriere i Braga, hvor han var udlejet en sæson før han kom til Atletico Madrid, hvor han har været lånt ud alle sæsonerne på nær denne, hvor han for alvor har slået igennem.

Han har i sin karriere indtil videre scoret 35 gange i de 135 kampe han står noteret for nu. Det giver en scoringsfrekvens på 25,92 %, hvilket betyder at han i gennemsnit scorer i hver fjerde kamp. 

Han er delt ligatopscorer for Atletico Madrid med 3 scoringer. Ydermere scorede han i 5-0 sejren over Las Palmas i pokalen sidste onsdag. I Europa League er han også delt topscorer for Atletico Madrid, dog kun med 1 scoring.

Det er endnu uvist hvordan Atletico stiller op, men Diego Costa kommer til at kæmpe med Forlan og Agüero om de to startpladser oppe i front. I de seneste par kampe er Forlan faktisk blevet fravalgt i startopstillingen til fordel for den unge brasilianer.

  • Bredt spil-udvalg
  • Gode odds

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Kommentarer

Feedback