18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Rooster - Eimi Fukada FC: (AH: -1,5 Maps) 1

24. marts 2020 kl. 12:00 - ESL ANZ Championship
24. mar. 2020 kl. 02:42 (Opdateret 10. jun. 2020 kl. 12:03) 24/03
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (8)

ESL ANZ Championship

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 56-0-44%
Betvalue: 112,00%
Spilbar ned til odds: 1,79
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Så tager vi flyveren sydpå igen, an på hvor man er i landet selvfølgelig! Vi er endnu i gang med lidt kval. kampe nede fra det varme Australien. Favoritten tager imod et ukendt hold. Er der værdi?

Skulle undre mig meget, hvis vi får odds 2 når vi når kampens start! Dette er en lille varm gave, som jeg ser det. Men lad os kigge på hvorfor jeg mener der er super god værdi at hente her,

Det taler for: 

- Rooster er min bog stor favorit i denne kamp. De er et solidt top 100 hold, de ligger lige nu #96 men har potentiale til mere. Deres modstander ligger #196 og der bliver de i min bog liggende længe endnu. De har ny lineup, og det tager tid. 

- Rooster tabte helt skandaløst sidste kamp til AB. Dette vil de selvfølgelig rette op på. Plus de har brug for en sejr for, at komme videre. 

- De har mødtes 3 gange(Dog under andet hold navn) Det er en 1.5måned siden. Der vandt Rooster alle 3 maps. 16-3, 16-9 og 19-17 efter overtime på Overpass.

- Som nævnt før anføres Rosster af de 2 store talenter ju1ces og chelleos. Begge med ratio på 1.14 og 1.24 - De bliver bedre fra kamp til kamp. Og vil selvfølgelig være en faktor i dette spil.

- Rooster har KLART et bedre og bredere map pool. De kommer til, at pick Mirage el Inferno og der vil jeg give Rooster en 75-25% MIN. for at hive den hjem - Så meget bedre er de. Deres sammenspil i en del tid nu, kombineret med bedre ingame forståelse samt forståelse for hinanden. Det skal vi kunne se i denne kamp.

Hold øje med:

- Holdet har ikke spillet særlig mange kampe sammen, og er derfor et halv ukendt mandskab for Rooster og os andre. Dette kan måske tage dem på sengen.

- De har en 1-mandshær i talentet flaw, som på sine gode dage svinger noget god CS! - Det kræver bare mere, end en mand til, at tage en Australsk hær! - men måske han kan påvirke sine hold kammerater. Hans snitter flotte 1.17 i ratio og har en impact på 1.27 som er super flot.

- Sidste kamp de har spillet stod top3 af EF fc spillere for hhv 80,79 og 69 kills. Ud på 3 maps må man sige dette er godkendt. 

- Et lille håb for dem, hvis de skal tage et map, det er, at der bliver valgt Dust2 el Nuke. Vil endnu sige Rooster vil være favorit på dem. Men ikke med meget. Så overraskelse kan ligge der.

Inden jeg vil tælle kænguruer i nat, så vil jeg til slut sige, dette odds er for højt. Der er intet eller ingen ting der tyder på, at EF FC skulle kunne tage et map fra det velorganiserede Rooster. Men kuglerne er runde og flyver rundt, så måske tager jeg fejl. BANG BANG til alle og god kamp! 

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback