Annonce

Roma - Atlético Madrid: Begge hold scorer: Ja

Match center
12. september 2017 kl. 20:45 - Fodbold, Europa - Champions League
Stadio Olimpico, Rome    Milorad Mažić
2. maj. 2018 kl. 16:27 02/05

Kommentarer (6)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance: 54%
Betvalue: 105,30%
Spilbar ned til odds: 1,85
Rigtig/forkert:
bwin Spil nu hos bwin
Gruppe C, 1. runde. Romerne spiller offensivt og er gavmilde i det defensive. Atletico Madrid er stærke defensivt, og det ligner til tider en mur man skal bryde igennem, men spanierne har også en god offensiv, og det dufter af mål.

DERFOR SKAL DU SPILLE DEN:

 • Romerne er kendt for deres offensive spil især hjemme på Stadio Olimpico, hvor det blev til 50 mål i sidste sæson i Serie A.
 • Defensivt har Roma sagt farvel til Szczesny i målet, og Rudiger i midterforsvaret, det har svækket dem.
 • Italienerne lukkede tre mål ind i den seneste hjemmekamp mod Inter og har lukket mindst eet mål ind i 24 af de seneste 25 CL-kampe.
 • Romerne har lukket ti mål ind i de seneste fem hjemmekampe på Stadio Olimpico, og er kun gået fra banen en gang i 2017 uden at scorer på hjemmebane.
 • Atletico Madrid har lukket mål ind i to af de første tre kampe i La Liga, og mandskabet er bestemt til at tale med når de spiller på udebane.
 • Gæsterne har i franske Griezmann en farlig angriber som kan gøre ondt på romerne specielt i omstillingsspillet.
 • Atletico Madrid har vist stor styrke i Champions League i de seneste sæsoner, og har mere erfaring end hjemmeholdet, det er til gæsternes fordel.
 • Gæsterne er kun gået fra banen to gange på udebane i 2017 uden at have scoret, og scorede senest fem mål mod Las Palmas.

DET SKAL DU HOLDE ØJE:

 • Det er første kamp i gruppespillet det kan betyde en defensiv tilgang til opgøret, da begge mandskaber kan leve med en pointdeling.
 • Atletico Madrid er et af de stærkeste mandskaber i Europa defensivt, og hvor man har holdt større mandskaber nede offensivt og fra mål end Roma.
 • Gæsterne fra Spanien har mere erfaring i Champions League end Roma, og det taler til Atleticos fordel.
 • Fungere tingene ikke for romerne så kan de falde sammen det har man før set når italienerne har været med i Champions League, senest i 2016 0-3 mod Porto i Rom.
 • Roma brændt et hav chancer i den seneste hjemmekamp mod Inter, og ramte træværket to gange.

Argumenter i kursiv: De elementer jeg mener oddsætterne/markedet især overser/fejlvurderer

Oddset: Også værdi Unibet 1,94, Bet365 1,95 og Nordicbet 1,90.

Oddsudvikling: Oddset åbnede i 1,95, og var tidligere i odds 2,00 men er siden faldet, og oddset er en smule faldende de fleste steder, og jeg forventer det måske vil falde yderligere.

Værditanker: Over 2,5 mål vil pga(som regel) højere teoretisk tilbagebetaling normalt være et bedre spil end begge hold scorer, men det er første runde i gruppespillet, og man må forvente at begge mandskaber ikke bare kommer stormende fra start.

Markedsoverblik: En licensløs toneangivende bookmakere har endnu ikke spil ude på at begge hold scorer.

Chancevurdering:

1X2: 35-30-35

Over-Under 2,5 Mål: 40-60

ROMA:

Romerne har ikke spillet i over to uger hvis man ser bort fra en venskabskamp mod brasilianske Chapecoense, man måtte nemlig sidde over i weekenden da opgøret i Genova mod Sampdoria blev aflyst pga uvejr, det kan både være en fordel og en ulempe når man skal op mod et stærkt organiseret Atletico Madrid mandskab.

Træner Di Francesco har aldrig stået i spidsen for et mandskab i Champions League, Roma har yderligere sagt farvel til tre store profiler i Szczesny, Rudiger og Salah, man har besejret Atalanta lidt heldigt på udebane, og senest blev det til et 1-3 nederlag hjemme mod Inter, men i et opgør som man burde have lukket efter en times spil, hvor man både ramte træværket to gange, og havde flere store chancer, og blev snydt for et straffespark.

Roma har ikke samme erfaring i Champions League som gæsterne, og man må forvente at det lidt til tider alt for offensive spil bliver lagt på hylden tirsdag aften, da Atletico Madrid har flere profiler som kan gøre ondt på det noget gavmilde romerske forsvar.

Et point vil være godkendt i dette opgør, men når man er i pulje med både Chelsea og Atletico Madrid som på papiret er favoritter til at gå videre, så skal italienerne helst have tre point på Stadio Olimpico, spørgsmålet er om Roma har det som skal til for at åbne op for Atleticos betonmur, men umiddelbart ja med profiler som Dzeko og Nainggolan, og på hjemmebane går man sjældent fra banen uden at have scoret.

Trupnyt: Di Francesco vil sandsynligvis ikke lave det store om på mandskabet, det tyder på at Florenzi starter fra første minut, mens man spiller med Dzeko, Defrel og Perotti i angrebet.

Romas forventede startopstilling: 4-3-3: Alisson, Florenzi, Manolas, Juan Jesus, Kolarov, De Rossi, Strootman, Nainggolan, Dzeko, Defrel, Perotti.

ATLETICO MADRID:

Gæsterne må man forvente er med helt til sidst igen i år i Champions League som i de seneste sæsoner, men Chelsea og Roma bliver bestemt ikke overkommelig modstander og som kan give det spanske mandskab problemer i denne pulje, selvom man på papiret er et stærkt og etableret Champions League mandskab.

Atletico Madrid har et beton forsvar, og er ikke kendt for at spille underholdne og offensivt fodbold, og gæsterne er bestemt til at tale med på udebane, de vil sandsynligvis være godt tilfreds med at komme fra den italienske hovedstad med et point, og har i farlige Griezmann et stærkt våben i angrebet som kan gøre ondt på Roma, og specielt i omstillingsspillet da man må forvente at italienerne vil jagte de tre point, og kan blotte sig.

De spanske gæster vil sandsynligvis stille sig meget solidt i det defensive, og man må forvente at Roma vil prøve at sætte sig på opgøret, ifølge flere italienske medier ændre træner Simeone på midterforsvaret i forhold til lørdagens udekamp mod Valencia, hvilket betyder at Savic og Felipe Luis starter på bænken i Rom.

Griezmann starter i angrebet, og det tyder på at det bliver Torres som starter i front og ikke Gameiro, men kender man Simeone så kan han finde på at ændre på tingene op til kampstart.

Trupnyt: Atletico Madrid kommer til den italienske hovested i noget som ligner stærkeste opstilling, og må kun undvære reserven Hernandez.

Atletico Madrids forventede startopstilling: 4-4-2: Oblak, Juanfran, Gimenez, Godin, Hernandez, Saul, Gabi, Koke, Carrasco, Griezmann, Torres.

Kilder: Gazzetta dello Sport, ilsussidiario.net, asroma.com, atleticomadrid.com, marca.com

 • Stort spiludbud
 • Fremragende livebetting-sektion
 • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback