18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : Robert Stieglitz - Enrique Ornelas: Stieglitz w/ point el. teknisk afgørelse

20. november 2010 kl. 21:00
19. nov. 2010 kl. 06:07 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 19/11
1
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Chance: 57%
Betvalue: 102,60%
Spilbar ned til odds: 1,75
Rigtig/forkert:
Ladbrokes Spil nu hos Ladbrokes
Den tyske darling Robert Stieglitz tager lørdag aften imod den solide Enrique Ornela i endnu et titelforsvar uden de store chancer for drama.

Stieglitz er en solid bokser, som har forbedret sin teknik de seneste par år. Han er ikke kendt som nogen stor puncher, men han er ganske arbejdsom og formår ofte også at gøre det af med sine modstandere, hvis han skader dem. Tyskeren har altid haft det svært med pressure fightere, så han har koncentreret sig om at blive ramt mindre med årerne.

Ornelas er en solid pressure fighter, som er vant til at slås som mellemvægter. I karrierens største kamp overlevede han tolv runders udboksning af den mesterlige Bernard Hopkins. Således fik han endnu engang demonstreret, at han er en live opponent for enhver.

Jeg mener bestemt, at Stieglitz er dygtigere teknisk end Ornelas, så jeg ville blive ret overrasket, hvis ikke vi ser en tysk sejr her. Stieglitz har dog altid virket utilpas over for pressure fightere, så jeg tror, at han vil holde afstand til sin modstander, mens han vælger sine kombinationer med omhu. Ornelas kan tage en endefuld, så et stoppage vil formentligt kun ske gennem akkumulation af slag, hvilket forudsætter en vis dominans.

Jeg har ikke den store fidus til Stieglitz, som jeg tror vil tabe titlen, så snart han møder en rigtig stærk udfordrer, hvorfor jeg ikke umiddelbart tror på, at han formår at hæve sit game yderligere i denne kamp, hvilket formentligt er nødvendigt, før han kan stoppe en mand som Ornelas...

Robert Stieglitz er klar favorit overalt på markedet, som har lagt sig omkring eller lige under de 1,25 på den rene sejr. Alle er enige om, at tyskeren nok må nøjes med pointsejren, men her ligger Ladbrokes altså markant over det øvrige marked... Sportingbet giver blot 1,50 på samme udfald, hvilket er virkelig lavt, mens Bet365 og andre lægger sig på 1,61, hvilket også er under min chancevurdering. Jeg er faktisk ganske overrasket over, at jeg skulle ende med at finde værdi i et spil på denne kamp.

Robert Stieglitz

Tyskland

29 år (20. juni 1980)

38-2, 23 KO

Ortodoks

Højde: 180 cm.

Rækkevidde: -

Robert Stieglitz er indehaver af WBO-bæltet i supermellemvægt og er rangeret som nummer otte i divisionen hos The Ring.

Enrique Ornelas

Mexico

30 år (17. september 1980)

30-6, 20 KO

Ortodoks

Højde: 186 cm.

Rækkevidde: 196 cm.

Enrique Ornelas er ikke rangeret i supermellemvægtdivisionen hos The Ring.

Matchup

Robert Stieglitz er efter min mening en ganske udemærket bokser, men der er ingen tvivl om, at han er en af sportens svage mestre, især med henblik på de fightere, som supermellemvægtsklassen ellers har at byde på. Det virker lidt som om, at Universum har tænkt sig at malke på deres succes så længe som muligt, for de kunne sagtens have fundet en stærkere udfordrer til denne kamp end Ornelas. At der flere gange er blevet takket nej til en title unification med Lucian Bute fortæller mig, at promotoren ikke regner deres mand blandt de allerbedste, hvilket de sandsynligvis også har helt ret i... Men så længe Super Six er i gang, så kan WBO havde svært ved at finde stærke mandatorys, hvorfor vi nu får endnu et lunkent titelforsvar at se her.

Når alt dette er sagt, så synes jeg det er helt fint, at netop Ornelas får et title shot, for hvis nogen skal have det, som ikke rigtigt har fortjent det, så må det være mexicaneren. Han er nemlig en solid journeyman, der godt nok oftest kæmper som mellemvægter, men som altid gør sit bedste i ringen. Ornelas er en klassisk pressure fighter, der kompenserer for sine manglende evner med en stor vilje og stærk kæbe. Han er ikke i samme klasse som sin storebror, Librado Andrade, der i starten af 2008 slog Stieglitz ud, så jeg ville blive overrasket, hvis det lykkes ham at gentage bedriften. Selvom det virker som en ret sikker kamp for tyskeren, så har han netop haft problemer med pressure fightere i løbet af karrieren, så jeg fornemmer ikke en walkover, som nogle bookmakeres odds indikerer, at det vil blive.

Spillet er i bund og grund meget enkelt. Stieglitz er ikke nogen stor puncher eller nogen forrygende tekniker, så jeg ser ham hverken tage hovedet af Ornelas med et enkelt slag, eller ligefrem formå at dissekere ham over tolv runder. Hvis vi skal se et stoppage, så bliver det formentligt gennem akkumulation af slag, men selvom Stieglitz nok skal få nogle solide træffere ind, så ser jeg ham anvende sit overlegne footwork til, i store dele af kampen, at holde afstand til sin modstander og forblive undvigende.

Ornelas blev totalt udbokset af den forrygende Bernard Hopkins i december sidste år, men her viste han stor vilje ved at blive ved med at kæmpe, selvom han blev ramt hårdt flere gange. Nu er Hopkins ikke regnet som nogen enorm puncher, men hans knockoutrate er altså højere end Stieglitz’, og den er kommet over for stærkere modstandere. Selvom amerikaneren langt fra leverede karrierens bedste optræden mod Ornelas og nok også holdt lidt igen hist og her, så har han altså stoppet forrygende fightere som Oscar de la Hoya, Felix Trinidad og Glen Johnson tidligere.

Kampen blev desuden udkæmpet ved 175 lbs., hvilket er vigtigt at understrege, fordi det var Ornelas’ første gang ved denne vægt. Der er altså forskel på poweren mellem vægtklasserne, hvilket føromtalte Johnsons stoppage af Allen Green, for et par uger siden, er et tydeligt bevis på, men mexicanerens kæbe holdt ganske fint over for Hopkins. Så selvom jeg nok vil mene, at Stieglitz er en bedre finisher end Hopkins, hvis han får sin mand rystet, da han er mere offensivt minded, så skal der en del til, før det bliver aktuelt.

Alt i alt ser jeg en kamp, som sandsynligvis går fuld tid, da Ornelas rent faktisk kun er blevet stoppet en gang i karrieren, via et lucky punch fra Christian Cruz, som han ellers dominerede, selvom han har mødt fornuftig modstand. Stieglitz’ kæbe er heller ikke dårlig; snarere er han blevet overvældet af fysisk stærkere fightere, der formåede at gøre det lidt for hårdt for ham i ringen. Jeg er sikker på, at Stieglitz kender sine svagere sider, hvorfor jeg som sagt forventer, at han anvender movement, men samtidig så er Alejandro Berrio og føromtalte Andrade en klasse over Ornelas, så tyskeren burde kunne stå imod, omend han nok skal få lov at arbejde for sejren... I sidste ende forventer jeg mig en wide UD til hjemmebanefavoritten. Han skal hæve sit niveau betydeligt, hvis han skal fremtvinge et stoppage her, for han har ikke tidligere formået at stoppe en modstander af denne kaliber. Hans rekordliste tæller godt nok en TKO af Karoly Balzsay, men denne kom på cuts, og ungaren viste sig siden at være enormt overvurderet i boksekredse, hvilket hans senere kampe er et bevis på.

  • God service

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Kommentarer

Feedback