18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Ringkoebing - Næsby: 2

Match center
24. april 2013 kl. 18:30 - Fodbold, Danmark - 2. division
23. apr. 2013 kl. 16:23 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 23/04
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance (1-X-2): 15-25-60%
Betvalue: 111,00%
Spilbar ned til odds: 1,67
Rigtig/forkert:
Tipico Spil nu hos Tipico
Næsby har fået en skidt start på 2013 med kun 1 point i 2 kampe og 0 mål, men nu er holdets to største profiler tilbage og forstærker offensiven markant. Bundholdet Ringkøbing er ramt på keeperposten og bør i det hele taget få det svært, trods hjemmebane,

Næsby har deres to bedste spillere med igen efter hhv, skade og karantæne. Anfører Kristian Gaarde, som er holdets styrmand på den centrale midt, er tilbage efter 2 karantænedage, og manden der laver målene, Jeppe Hansen, er sin skadekvit.

Årets to første kampe har meget skuffende kun har givet 1 point, og 0 mål for Næsby, men med Gaarde og Hansen tilbage på holdet, så vil man se en stærk Næsby-offensiv, som Ringkøbing næppe kan holde fra at score. Næsby har i de to første kampe holdt modstanderen fra chancer, med undtagelse af to kontrascoringer i hjemmekampen mod Kjellerup, og jeg har meget svært ved at se Ringkøbing score i denne kamp.

Derudover ved Næsbyspillerne, at nu er det absolut sidste chance, hvis de skal spille med, hvor det for alvor er sjovt.

Ringkøbing lever en tilværelse i bunden af 2. division, og i 2. division er niveauet på topholdene og bundholdene meget stor. Derudover kan det tilføjes at Ringkøbings keeper i søndagskamp mod Svendborg måtte udgå efter 5 minutter med en skade og derfor er tvivlsom til opgøret

Kort sagt, der bør være klasseforskel på de to hold.

  • Høje fodbold-odds
  • Stærk mobil-platform
  • Både internet & butikker

Kommentarer

Feedback