18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Reka-Luca Jani - Giulia Gatto-Monticone: Resultat: 2-1

3. oktober 2021 kl. 11:30 - w25 - Budapest - grus
2. okt. 2021 kl. 23:59 (Opdateret 3. okt. 2021 kl. 13:11) 02/10
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (4)

Finale i Ungarn

Chance: 22%
Betvalue: 110,00%
Spilbar ned til odds: 4,55
Rigtig/forkert: 2-0
Bet365 Spil nu hos Bet365

Ligesom jeg havde det Putintseva, bryder jeg mig ikke om at gå imod hjemmebanespilleren, hvilket jeg kun gør lidt nu.

Jani kan her på hjemmebane vinde sin 21'ende titel på grus, hvilket er ret vildt i sig selv. Højeste placering som 147 vidner også om, at det ikke er en spiller som har været vant til det høje niveau, men har tit vist sig for god til itf touren. Hun er uden titler i år, og er 25-17 på grus, og var 1 kamp fra et kvale sig ind i US Open, som hun seneste var med i 10 år forinden.

Jani har i denne uge gjort hvad der skulle til og ikke mere. Jeg er overbevist om at hun nok skal trække det længste strå, men ser fine muligheder for at det bliver med 1 smidt sæt, trods ikke at have gjort det endnu i denne uge.

Monticone kom fra Tyskland med dobbeltæg mod Perrin, så var svært at se at hun skulle nå så langt. En 3 sæts sejr mod en i øjeblikket stærk Maleckova satte hende i gang. Ignatik blev kørt over, og nede 1-5 mod Lukas tog hun 11 partier i træk og så var den kamp afgjort. Hun har virket flad længe, men hendes resultater fortjener respekt, trods hun er den type der kan tabe et sæt håbløst, for at vinde med samme cifre efterfølgende. Grus er ikke hendes stærkeste underlag, men har en håndfuld titler fra nogle år tilbage.

Finaler kan have sit eget liv, men Jani's resultater kontra Monticone gør at resultatet 2-1 er pænt betalt i min optik.

God kamp.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback