18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Real Sociedad - Sevilla: Begge hold scorer: Ja

Match center
18. april 2021 kl. 14:00 - Fodbold, Spanien - LaLiga
Reale Seguros Stadium    Carlos Del Cerro
16. apr. 2021 kl. 11:50 (Opdateret 18. apr. 2021 kl. 15:53) 16/04
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (2)
Chance: 55%
Betvalue: 104,50%
Spilbar ned til odds: 1,82
Rigtig/forkert: 1-2
Bwin Spil nu hos Bwin
Real Sociedad skal ud og forsvare deres 5. plads placering og deres plads til Europa League. Gæsterne fra Sevilla skal sigte imod en 3. plads og højere placering i blandt kongerne af La Liga!
Det taler for
  • Begge hold har deres at spille for. Real Sociedad skal ud som minimum og forsvare deres Europa League plads. De ligger nu med 47 point, det samme gør Betis på en 6. plads hvor kun målscoreren har sat forskellen imellem de to hold. Betis møder Valencia samme dag og vi må forventer at Betis tager 3 point der. Derfor skal Sociedad selvfølgelig også tage de 3 point. 
  • Det bliver ikke en nem kamp for hjemmeholdet når gæsterne fra Sevilla kommer på besøg. Gæsterne har ikke tabt deres seneste 5 kampe og med et minimum af skader bør de komme med en vision om at indetage en 3. plads i top 4 og dermed blander sig imellem kongerne af La Liga. 
  • Sociedad har i deres seneste 5 liga kampe selv scoret og tilladt mål i 3 kampe. Senest imod Valencia scorede de 2 gange og tillod selv 2 mål. Sevilla har 2/5 af deres seneste liga kampe.  Det spillede også noget af en målrig kamp imod Celta Vigo hvor vi så hele 7 mål. Sevilla er et hold der har det bedst hjemme. De lukker flere mål ind på fremmed græs end på eget! 
  • Real Sociedad har det 3 højeste snit på xG listen i ligaen imens Sevilla ligger på en 7. plads.  Sociedad har samtidig det 2 højeste xG snit på eget græs, imens Sevilla igen ligger på 7. plads på fremmed græs.  Så forhåbentlig får vi en underholdende og offensiv kamp. Seneste de to hold støtte sammen endte kampe 3-2 til Sevilla. 
Hold øje med
  • Kampen kan blive mere stille stående end hvad jeg forventer. Sevilla kan være fint tilfredse med 1 point. Det ligner dog ikke træner Lopetegui at spille på et resultat og derfor forventer jeg dog også at han går efter de 3 point.  Det samme er gældende for hjemmeholdet. Sociedad skal ikke stille sig tilfredse med 1 point. Men 1 point er bedre end en tabt kamp! 
  • Ingen af holdende ligger højt på xGA listen. Selvom begge hold har en fantastisk offensiv, har de også en stabil defensiv og den kan meget vel komme i spil her. 
  • Hjemmeholdet har i mine øjne rent mål mæssigt ikke præsteret til 100% i deres seneste kampe. Det lettede helt sikkert imod Valencia hvor de virkelig fik sat mål chancerne i spil, men samtidig også tillod mål. Før kampen imod Valencia har det for mig virket som om at det svært for hjemme holdets offensiv at skaber de helt store chancer. Forhåbentlig kommer de bedre ud til kampen imod Sevilla!
Oddsmarked

Det rene 1X2 marked har Sevilla som værende favoritter. De er også et bedre hold en Soceidad, men jeg tror de får svært ved at holde målet rent imod Sociedad der må være sultne efter 3 point. Samtidig er det værd at nævne at de havde de 3 point i hånden imod Valencia men smed det væk i de 73' minut. 
Hos Bet365 kan man lige nu få oddsene: 2,90 - 3,25 - 2,45. Hvilket giver et CV på 33% - 29% - 39%. 
Et interessant spil kunne være krydset til odds 3,30 ved Nordicbet. Jeg ser det sandsynligt at skulle der stå 1-1 efter 70 minutter at kampen går lidt i stå. 

Oddset på Begge hold scorer ved seneste indbyrdes opgør lå på 2,15 ved Nordicbet. Så vi har fat i den lange ende her! 

Kampen Forløb: 

Jeg ser en kamp hvor begge holds offensiv fra start kommer på spil. Sociedad har haft det svært i startet af nogle kampe hvor de har set lidt nervøse ud nærmest har haft et udtryk som om at de lige skulle igang. Der er ikke mange spillerunder tilbage og med Betis bankende på døren under dem, er det vigtig de får sat deres præg fra starten af. 
Sevilla kan mere eller mindre tillade sig at spille en smule mere frit og åbent. Jeg er overbevist om at de nok skal nette et mål og se sig selv på tavlen. Skulle de ske kunne deres organisation også åbnes en smule mere op. Vælger de dog at parkere bussen helt kan hjemmeholdet godt få det svært. 

Trup Nyt: 

Real Socedad forventer jeg i en 4-4-2 formation: 
Remiro - Gorosabel - Elustondo - Le Normand - Monreal - Portu - Zarate - Guevara - Oyarzabel - Isak - Fernandez

De er ramt af en del skader til opgøret her. Men den overstående trup var den samme imod Valencia og der er ingen skader kommet efterfølgende. Derfor forventer jeg samme opstilling. 

Sevilla forventer jeg i 4-3-3 formation:
Bono - Navas - Kounde - Diego Carlos - Acuna - Jordan - Fernando - Rakitic - Suso - En Nesyri - Ocampos

Man kan med fordel kigge efter start opstilling ved Sportmole.cu.uk inden kamp dagen. 

 

Kilder

Flashscore.com - Betxpert.com - Understat.com - Whoscored.com - Oddsportal.com - Marca.com - Realsociedad.eus - Sevillafc.es

  • Stort spiludbud
  • Fremragende livebetting-sektion
  • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback