18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Real Sociedad - Rayo Vallecano: Over 1,5 Real Sociedad mål

Match center
22. august 2021 kl. 17:00 - Fodbold, Spanien - LaLiga
Reale Seguros Stadium    Santiago Jaime
16. aug. 2021 kl. 19:03 (Opdateret 22. aug. 2021 kl. 18:59) 16/08
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (1)
Chance (Over-Under): 62-38%
Betvalue: 106,02%
Spilbar ned til odds: 1,61
Rigtig/forkert: 1-0
Onside Betting Spil nu hos Onside Betting
Der bør være en underholdende kamp i vente for indbyggerne i San Sebastian når nabo byen til Madrid tager et smut nord på og besøger Reale Seguros Stadium!
Det taler for
 • Begge hold fik en lidt hård start i deres første kamp i den ny sæson af La Liga. Dog var det nu alligevel Real Sociedad der slap bedst fra det, selvom de ellers også lukkede fire mål ind! Men selvom de gjorde fik de stadig foden en smule under Catalanerne og scorede selv to mål! 
 • Oprykker holdet Rayo Vallecano er igen en del af La Liga. De vandt deres Play Off kampe, og kunne dermed sikre sin en plads til den bedste spanske række. Men det var en horrible åbnings kamp de fik imod syd spaniernen fra Sevilla. Efter 15 minutter vælger keeper Zidane at trække et rødt kort for at stoppe et angreb. Sevilla fik straffe, og der Rayo kom bagud efter mindre end 20 minutter! 
 • Det var en chok start for Iraola og hans mandskab. Desværre lukkede de yderligere to mål ind imod Sevilla efter de sendte Lamela på banen. De skal dog være glade for at det kun blev tre mål da Sevilla ellers endte kampen med otte skud på mål! 
 • For det baskiske mandskab fra San Sebastian endte det dog desværre også med et nederlag. Man kunne ellers havde forstillet sig en mere lige kamp nu hvor der var noget splid i den Catalanske trup og Messi's fravær. Men det så ikke ud til at holde dem tilbage fra fadet. Sociedad spillede en horrible første halvleg, men fik nogenlunde styr på de anden da Lobete og Oyarzabal scorede to mål! 
 • Sociedads sidste mål var et fantastik fri sparks mål og det er bestemt noget som den erfarende spiller Oyarzabal sagtens kan gøre igen. Rayo tumblede en del rundt på egen banehalvdel og dermed skal de passe på når går ind i de nære dueller. I og med de så sammentidig har deres anden keeper på, så er der nok lidt at arbejde med! 
 • For Sociedad er der kun en ting der tæller og det de tre point de skal tage hjemme på eget græs, alt andet vil være pinligt. Det som Rayo skal forberede sig på at det hurtige spil. Sociedad kommer kommer højst sandsynligt nok med Silva, Oyarzabal og Portu på topppen. Den trekløver kan gøre rigtig ondt med hurtige og kreative opspil og dybde løb som Rayo ikke har det godt med! 
Hold øje med
 • Selvom Rayo rykkede op i den bedste række, gjorde de det faktisk og med et fint mål snit. De lukkede kun 40 mål ind i sidste La Liga 2 sæson. Det er to mål mere end hvad Barcelona gjorde i sidste sæson. Selvfølgelig er det forskel på om man spiller i La Liga eller Segunda Division. Men jeg forventer at træner Iraola finder nogle af de defensive takter frem der virkede for dem! 
 • Sociedads defensive takter imponerede mig ikke. Så er det muligt de spillede imod Barcelona. Men det lignede et meget skrøbeligt forsvar. Rayo er et fint omstillings hold, og skal de slå pusten ude af Sociedad, såå skal de gå efter omstillingerne og diverse spils stops de nu kan få. Samtidig er de nødt til at få skubbet dem op så snart de nærmer sig! 
 • Selvom Rayo fortrukne keeper Zidane fik rødt kort, så er det anden keeper Dimitrievski heller ikke en uerfaren mand. Dimitrievski stod på mål i 28 ud af 42 kampe i sidste sæson. Han deltog på det Makedoniske første hold som første keeper og har fået sin faste plads der. Dimitrievski kan godt holde gejsten op for et svækket Rayo hold! 
 • Sidst men ikke mindst så må der stadig også være noget oprykket gejst at hente i Rayo mandskabet. De er rykket i den bedste række i Spanien, og selvom de tabte 3-0 til Sevilla, så tror jeg det var lidt forventet. Sevilla endte i sidste sæson som nummer fire. Så at sigte efter en sejr var måske lige i over kanten for udeholdet her. Ikke desto mindre kommer de nok med ny energi her! 
Oddsmarked

Der er selvfølgelig ingen tvivl om hvem favoritter er her til opgøret, og på det rene 1X2 marked kan man ved Bet365 få oddsene 1,50 - 4,20 - 7,50 Hvilket i min optik står rigtigt. 
Men at man ved Onsidebetting kan hente 1,71 på at hjemmeholdet scorer over 1,5 mål syntes jeg er en rigtig god handel. De fleste andre bookmakers ligger faktisk 10 øre lavere. 
Et andet interresant væddemål kunne være Sociedad på fleste hjørnespark eller med handicap ind over. Jeg forventer klart at det er Sociedad kommer til at sidde mest på spillet, og dermed bør de have gode chancer for en del standard situationer imod et Rayo hold der nok kommet forholdsvis defensivt ud! 

Man kunne også vælge den asiatiske variant med Sociedad på -1 til odds 1,88 hos Bet365. Dog er det ikke noget jeg selv har gået med da jeg godt kunne se kampen ende 2-1! 
 

Kampens Forløb: 

Jeg forventer klart at det baskiske mandskab lægger hårdt fra land. De har bestemt noget de skal have indhentet, og det ville være decideret pinligt at smide point til et oprykker hold som Rayo. Dog skal de også selv passe på. Deres defensive linjer så noget tynde ud i kampen mod Barcelona, og selvom det var Barca de mødte er det bestemt noget de nødt til at stramme op på, så de ikke laver fataler fejl imod et ellers godt omstillings hold. 
Som udgangspunkt forventer jeg Rayo kommer en smule stille ud, og en del mere defensiv. De vil selvfølgelig prøve at skabe så meget kaos de kan i Sociedads rækker og splide spillet af. Sociedad kan godt over mandes i omstillingerne. Selvom hjemmeholdet har en del fart at gøre godt med, er det ikke tilbage løbet de er stærkest i. Rayo kan ved individualitet og deres lange spil godt scorer, og deres bedst chancer ville være at benyttes sig af dette.

Tryp Nyt: 

Sociedad forventer jeg i 4-2-3-1 formation:
Remiro - Zaldua - Elustrondo - Le Normand - Munoz - Merino - Zubimendi - Januzaj - Silva - Oyarzabal - Portu
Tvilsomme: Ingen
Ude: Luna - Eraso - Elorza - Ryan

Rayo forventer jeg i en: 4-2-3-1 formation: 
Dimitrievski - Balliu - Suarez - Catena - Fran Garcia - Valentin - Comesana - Palazon - Nteka - Garcia - Trejo
Tvilsomme: Ingen
Ude: Zidane

Følg gerne tryp nyt via Sportmole.co.uk! 

Kilder

Flashscore.com - Betxpert.com - Oddsportal.com - Whoscored.com - Transfermarkt.com - Understat.com - Laliga.com - Realsociedad.eus - Rayovallecano.es 

 • Høj teoretisk tilbagebetalingsprocent
 • Fremragende app (p.t kun til Android)
 • Danskejet

Kommentarer

Feedback