Annonce

Real Salt Lake - Los Angeles FC: Over 2,5 mål

Match center
10. marts 2018 kl. 21:55 - Fodbold, USA - MLS
Rio Tinto Stadium
2. maj. 2018 kl. 16:31 02/05

Kommentarer (33)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (Over-Under): 62-38%
Betvalue: 109,12%
Spilbar ned til odds: 1,61
Rigtig/forkert:
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Begge hold burde have lukket flere mål ind i første runde. LA-midtstopper Ciman var stærk, og RSL er gode hjemme, men begge hold er offensivt indstillede.

Derfor bør du følge tippet:

 • Real Salt Lake var heldige med kun at lukke 1 mål ind mod FC Dallas. Samtidig var det et mirakel at LA FC ikke lukkede mål ind mod Seattle.
 • RSL skaber normalt mange chancer på hjemmebane, sidste år blev det kun til 26 mål i 17 kampe hjemme, men det virker misvisende.
 • LA FC virker skarpe oppe foran, specielt den unge Diego Rossi imponerede meget mod Seattle.
 • RSL gik over linjen 21/34 gange sidste sæson.
 • Sidste sæson lukkede over 2,5 i RSL – Atlanta United i 1,68. Atlanta har mange ligheder med LA FC. (1*)

Det bør du holde øje med:

 • LA-anfører og midtstopper Ciman spillede en brandkamp mod Seattle, kan han opretholde det niveau ser det sværere ud for RSL.
 • RSL lukkede kun 16 mål ind på hjemmebane sidste år.
 • Justin Glad – midtstopper for RSL - er hurtig og kvik, han bør matche LA FCs angreb bedre end Seattles langsomme og tunge forsvar gjorde.
 • Walker Zimmermann – midtstopper for LA FC nåede ikke at blive klar mod Seattle, han er nok klar mod RSL.

Argumentpunkter i kursiv: De elementer jeg mener oddssætterne/markedet især overser/fejlvurderer.

Oddset:

Nordicbet/Betsafe er ude med højeste odds på 1,76. Bet365 åbnede i 1,82 men røg 10 minutter efter ned i 1,75 hvor der også er værdi. En toneangivende licensløs bookmaker tilbyder lige nu 1,8 hvilket er rigtig flot værdi.

Trupnyt:

RSL: Hjemmeholdet må set bort fra den faste højre back Tony Beltran, som er ude med en langtidsskade. Shawn Barry (CB) spillede pladsen mod Dallas, da de 3 andre erstatninger man normalt ville tage ind er småskadede og også tvivlsomme mod LA FC.

LA FC: Ingen nævneværdige fravær.

Note:

(1*) Atlanta United var exspansion team sidste år og LA FC er det i år. De to hold minder meget op hinanden i deres opbygning. Man har satset tungt på angrebet hvor man har hentet hurtige små folk, som alle kan noget på egen hånd. Til forsvaret er der sparet lidt, men dog hentet en rigtig solid midterforsvar ind. I Atlantas tilfælde var det Parkhurst og i LA FC er det Ciman. Formationen er ens og spillestilen minder meget om hinanden. Spil bolden ind på playmakeren, og lad ham stikke kanterne i mellem midterforsvar og back. LA FC ser dog noget mere ustabile ud i defensiven end Atlanta gjorde.

Lidt om det nye Expansion team:

LA FC er et hold der er skabt af omkring 30 investorer deriblandt skuespilleren Will Ferrel. Som træner har de fået den måske bedste amerikanske træner i legenden Bob Bradley. Af store kanoner har de hentet den mexikanske stjerne Carlos Vela, som nogen nok kan huske fra Real Sociedad. Vela er klasser bedre end MLS, hvilket man også tydeligt kunne se i første kamp.

En spiller man skal holde øje med i år er Diego Rossi. Den unge kant fra Uruguay er hurtig, tager gode løb konstant og har et godt spark. Han scorede et flot mål i den første kamp, og var farlig mange gange. I angrebet har de anskaffet sig den tidligere Brøndby spiller Marcos Urena, han ser dog ud til at være det svage led i LA offensiven. Den sidste brik i offensiven er Latif Blessing. En ung kant fra Ghana, som er en af de hurtigste spillere i MLS. Den eneste anden nævnværdige spiller er anføren Laurent Ciman. Ciman har et meget højt topniveau, men er ofte skadet og svinger for meget i niveau. I hans første kamp var han dog noget nær kampens bedste, med rigtige mange gode indgreb.

Kilder: mlssoccer.com, whoscored.com, rotowire.com, oddsportal.com, transfermarket.com

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback