18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Real Madrid - Paris Saint-Germain: Di Maria får kort

Match center
26. november 2019 kl. 21:00 - Fodbold, Europa - Champions League
Estadio Santiago Bernabeu    Artur Soares Dias
26. nov. 2019 kl. 01:18 (Opdateret 26. nov. 2019 kl. 23:04) 26/11
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (1)
Chance: 60%
Betvalue: 120,00%
Spilbar ned til odds: 1,67
Rigtig/forkert:
Betfair Sportsbook Spil nu hos Betfair Sportsbook

Di Maria kunne sagtens spekulere i at få et kort i gruppefinalen mod Real Madrid. Hvis argentineren får kort, nulstiller han risikoen for karantæne i første kamp i knockoutfasen. Di Maria kan sagtens undværes i sidste gruppekamp mod puljens prygelknabe Galatasaray. Oplagt valuebet! 

Derfor skal du spille den: 

 • PSG er så godt som sikret 1. pladsen i puljen. Selv hvis man taber mod Real Madrid, kan man selv afgøre det hjemme mod puljens dårligste. 
 • Di Maria har spillet mange minutter indtil videre i denne sæson. Han har spillet fuldtid de sidste 7 kampe i træk. Han kunne derfor sagtens bruge et hvil i sidste gruppekamp. 
 • Der er en overflod af andre spillere, der kan gå ind og tage over for Di Maria. Særligt nu hvor Neymar er ved at være tilbage fra skade igen. 
 • Reglerne fra UEFA siger, at gule kort og medfølgende suspendering følger med over i knockoutfasen*. 
 • Derfor giver det rigtig god mening for Di Maria at tilrage sig et ligegyldigt gult kort, så han står over i sidste kamp i gruppen, hvor PSG højst sandsynlig vinder alligevel.  
 • Selv hvis Di Maria starter ude, vil væddemålet gælde, hvis han kommer på banen senere hen**.
 • Hvis jeg ikke har overset noget, er der her tale om et gedigent valuebet! 

Det skal du holde øje med: 

 • Di Maria er ikke nogen overdrevet aggressiv spiller. Måske kan han sagtens administrere at løbe rundt med risikoen for karantæne i knockoutfasen. 
 • Det er første gang, at jeg roder mig ud i denne form for spil. Der kan være noget, jeg har overset. Byd gerne ind med konstruktive råd eller andet. 

Forventede startopstillinger: 

Real Madrid: Courtois; Carvajal, Varane, Ramos, Mendy; Kroos, Casemiro, Modric; Hazard, Benzema, Rodrygo

PSG: Navas; Meunier, Thiago Silva, Kimpembe, Bernat; Verratti, Marquinhos, Gueye; Neymar, Mbappe, Di Maria

Noter: 

Verrati er en anden PSG-spiller i karantænefare. Desværre er oddset for ham helt nede omkring 1.5. Stadig værdi, da jeg vurderer, at der er omkring 70 procent chance for et gult kort til den italienske midtbaneterrier. 

*Følgende er sakset fra UEFA’s regelsæt om gule kort: 

“Single yellow cards and pending suspensions are always carried forward either to the next stage of the competition or to the UEFA Europa League in the current season.” 

Det kan læses her.

**Betfairs regler om advarsler: 

For "givet et kort"-markeder behøver spilleren ikke spille hele kampen, og væddemål står ved magt, hvis spilleren tager del i kampen. Væddemål annulleres på enhver spiller, som ikke tager nogen del i kampen. Ved enhver uenighed om, hvorvidt et kort blev givet, afregner Betfair markedet, når det dømmende organ har afgivet kendelse. Efterfølgende appeller eller afgørelser tages ikke i betragtning. Kort tæller kun, som er givet til spillere, efter at de er gået på banen for første gang, og før de forlader banen for sidste gang.

I "spiller får kort-markeder" gælder det, at alle spil foretaget på spillere, der ikke deltager i kampen, annulleres. En spiller anses for at være deltager i et Spiller får kort-marked, hvis spilleren kommer på banen til enhver tid inden for 90 minutters spilletid plus tillægstid. Ved enhver uenighed om, hvorvidt et kort blev givet, afregner Betfair markedet, når det dømmende organ har afgivet kendelse. Efterfølgende appeller eller afgørelser tages ikke i betragtning.

 • Høje odds på 2-vejs spil
 • Hyppige promotions til kunder
 • Stort livebetting-udbud

Kommentarer

Feedback