Annonce

Real Madrid - Levante: (AH: +2,5) 2

Match center
9. september 2017 kl. 13:00 - Fodbold, Spanien - Primera División
Estadio Santiago Bernabeu    Alejandro Hernández
2. maj. 2018 kl. 16:27 02/05

Kommentarer (2)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-X-2): 45-20-35%
Betvalue: 113,30%
Spilbar ned til odds: 2,29
Rigtig/forkert:
Betfair Spillebørs Spil nu hos Betfair Spillebørs

Overordnet:

Real Madrid kom fint fra start i ligaen ved at vinde over Depotivo på udebane med hele 3-0, men siden er det gået lidt ned af bakke for Zidanes tropper, da man på hjemmebane skuffede fælt ved kun at få 2-2 mod Valencia, som slet ikke er det hold der længere har kaliberen til at være med om medaljerne helt i front som de kunne en gang. Derfor er det meget overaskende at Real Madrid ikke har kunnet spille bedre i denne kamp, især i defensiven der for tiden ser ud til at mangle en hel del stabilitet.

Levante har omvendt fået en flot sejr hjemme over Villareal i den første kamp i sæsonen, hvor de var ganske pæne underdogs. Dernæst skulle man op mod Depotivo hjemme og her viste man meget flotte takter i offensiven da man scorede to mål, men defensiven kunne også se bedre ud, da man lukkede 2 mål ind. Alligevel ser jeg det som en acceptabel resultat for det lille hold, da Depotivo er svære at spille med, og det at man har formået at få ens eget angreb så flot i gang allerede nu, kan kun bruges i denne kamp mod Real, hvor man efter at have tabt og tabt til Real måske skulle overveje en ny strategi, hvor man ikke pakker sig, men ser muligheder for at få uafgjort, hvis man prøver at få hele holdet ind over kampen og gå efter de muligheder der før eller siden vil vise sig i kampen, da Real er sårbare i defensiven for tiden.

Skader og Karantæner:

Real Mangler Varane i defensiven, mens de også mangler Ronaldo helt front. Selvom Real har en massiv bænk, er fraværet af Ronaldo stadig meget afgørende, da han i svære situationer kan afgøre en kamp, hvis resten af angrebet ikke kan få hul på bylden. Fraværet af Ronaldo og Varane er kun til fordel for vores spil. Udeholdet mangler selv Marti og Morales, hvilket svækker midtbanen og angrebet, men til gengæld står man ganske fint i forsvaret, og man kunne derfor tro, at man i denne kamp også bare skulle pakke sig helt ned i de bagerste kæder og håbe på at køre en 0-0 hjem, fordi Ronaldo mangler. Dette tror jeg dog ikke bliver tilfældet, da man har prøvet den slags strategier før, og jeg mener i stedet at Levante har tabt så meget i disse kampe, at de denne gang vil prøve noget helt nyt og uforventet, nemlig at gå efter de muligheder oppe i front når de viser sig, fordi hvis de får dette ene vigtige mål, så kan Real have meget svært ved at komme i gang med deres eget spil, når de mangler Ronaldo.

Indbyrdes:
Indbyrdes er netop det der gør, at værdien ikke sættes højere på kampen, fordi Real plejer at køre Levante midt over, men netop dette gør også, at bookmakerne favoriserer Real Madrid så ekstremt i denne kamp, at før eller siden må der ske det at Levante prøver en ny strategi og så bliver det massive odds på dem retfærdiggjort. Real kan ikke blive ved med at vinde over dette hold med tenniscifre og få oddset til at lande lavere og lave og forventningen større. Før eller siden springer boblen og med fraværet af Ronaldo og den defensive svækkelse i form af Varane gør, at hvis Levante vil få noget ud af deres kampe mod Real og ikke blot være kegler på banen, så er det i denne kamp, de skal vise deres værd, fordi det øjeblik man svækker Real med blot en enkelt mål, kan de ikke blot længere læne sig op af, at Ronaldo nok skal afgøre den alligevel, hvilket kan blive svært for mesterholdet som tydeligt savner deres stjerne helt i front.

Kilder:

Holdnyt.dk

  • Bredt udvalg
  • Høje odds
  • Høj likviditet
  • Brugervenligt website

Kommentarer

Feedback