18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Real Betis - Getafe: Et rødt kort i kampen: Ja

Match center
26. september 2021 kl. 21:00 - Fodbold, Spanien - LaLiga
Estadio Benito Villamarin    Santiago Jaime
25. sep. 2021 kl. 20:17 (Opdateret 27. sep. 2021 kl. 05:13) 25/09
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (3)
Chance: 27%
Betvalue: 101,25%
Spilbar ned til odds: 3,70
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
Kampen imellem "Los Verdiblancos" og "Azulones" er blevet sat som en kamp hvor vi nok kommer til at se en del dueller, tacklinger og advarsler! To hold der trækker mange kort, og det bliver nok ikke anerledes her!
Det taler for
 • Betis vandt senest 1-3 over Osasuna og kunne dermed rykke i top 10. For Pellegrini's tropper var det en forholdsvis kontrolleret kamp hvor Betis havde styr på holdet fra Pamplona, og dermed ikke behøved at gå alt for hårdt til den.  Betis var klart bedst og den selvtillid tager de med videre imod et Getafe hold der nok kan skabe kaos for hjemmeholdet! 
 • Getafe ligner et skadet hold i La Liga. Der er spillet seks runder, og Getafe har tabt alle deres kampe. Træner Miquel ligner en mand der snart ryger for porten, hvis han ikke skaber et og andet med det Getafe hold der spillede Europa League kampe i sidste sæson. Og på baggrund af det, er han nødt til at sætte farten op for spillerne. Det bliver ikke en nem kamp de kommer til! 
 • Getafe, der er bosiddene lidt udenfor Madrid skal ikke på den længste tur ned til Sevilla. Men forhåbentlig har de taget samme koncept med som da de senest mødte Atl. Madrid i lokal opgøret. Her kom Miguels tropper hurtigt foran og kunne holde buret rent i hele første halvleg. Desværre slog det klik for Alena, der trak et rødt kort, og slut resultatet lød på 1-2! 
 • Selvom Betis har spillet godt så spiller de stadig forholdsvis åben fodbold. Det bør give afkast til en del situationer som Getafe som udnytte sig af. De står godt i deres kæder, og spiller stadig nogelunde med samme stil som Bordalas praktiserede før han røg til Valencia, men deres defensive takter ser rustne, og sløset ud. De står til tider meget dårligt! 
 • Getafes lidt sløsede defensiv, imod Betis åbne organisation bør give afkast til chancer og en del dueller der kan give spil stop og kaste kort af sig. Samtidig er begge hold gode på omstillinger, som også skal stoppes. Udover det, så har begge hold en del temperemant med i deres spil. Det sker sjældent at deres tacklinger og frispark er rene, og derfor giver det begge hold mange kort. 
 • Hiver vi statestikkerne frem så ligger Betis nr. 3 og Getafe nr. 6 på bisselisten. Betis trækker flest kort i ligaen på eget græs, imens Getafe stadig ligger nr. 6 på fremmed græs. Begge hold ligger omtrent i midten af tabellen på tacklinger/ foul listen. Ikke desto mindre har de spillere der tackler meget mere end andre! 
 • Dommer Latre har det højeste snit i ligaen når det gælder gule kort. Han har givet i snit 7,33 kort pr. kamp, og Latre har kun dømt tre kampe. Dette kunne meget vel være hans første kamp hvor han uddeler sit første røde kort! Tre ud af deres fem seneste opgør er der blevet uddelt minimum et rødt kort! 
Hold øje med
 • Godt nok er det forventet at der kommer mange kort i kampen, men det er linjen der bliver bestemt af Latre, og hvordan han dømmer og hvad han stikker kort ud for er meget op til ham. Selvfølgelig skal der gives for de åbenlyse fejl, men han kan godt gå indtil kampen med en lav linje i hånden! 
 • Begge hold lå klart i top tre i sidste sæson angående de gule kort, og det er da muligt at der falder mere en 5 i kampen her, men de fleste spillere holder sig som regel lidt tilbage, især hvis de første kort falder i første halvleg! 
 • Betis trak ingen kort imod Osasuna. Det er muligt Pellegrini har lagt låg på de hårde tacklinger og fokuseret på et knap så aggresivt spil. Samtidig er dette nok en skæbne kamp for Miguel, en han ikke har råd til at tabe. Så jeg kunne godt se ham gå efter det ene point, og spille det resultat hjem som et mere roligt,  men solidt hold! 
 • Getafe fik allerede et rødt kort senest imod Atl Madrid. Det var selvføgelig lokal opgør og der var tænding på Coliseum Alfonso Perez. Samme tænding kunne jeg godt se her, men jeg kunne også godt se en mere rolig atmosfære! 
 • For nogle spillere skal der ikke mere end et enkelt kort til før de havner i karantæne. Så det er muligt de holder lidt igen!
Oddsmarked

Betis er klare favoritter til opgøret her. Hos Bet365 kan man få oddsene: 1,75 - 3,60 - 4,75! 
Hvilket giver et CV på: 54% - 26% - 20% Oddsene er i min bog meget fair og fint fordelt. 
Dog er oddset på èt rødt kort kampen meget højt! De fleste bookmakers ligger med en kort linje på 6,5 Kort til odds 2,20ish. Så at vi får 3,75 hos Bet365 må være alt for højt. Danske Spil ligger med 2,60! 
Chancen for at vi ser mange kort er der, og at vi også ser over 6,5 kort bør der være gode chancer for. Begge hold har stadig et duel spil og et temperemant af en anden verden i denne liga. Så selvom dette hverken er et Derby eller et kommunalt opgør, er det stadig på mange måde et hade opgør, og det kan man se på de tidligere indbyrdes kampe! 
Miguel skal helst vinde for at beholde jobbet, ellers ryger han nok på porten, så koste hvad det vil mentaliteten får vi nok også at se! Getafe kan samtidig også drille Betis, og selvom hjemmeholdet så stadig skulle komme foran så har de stadig et mål de skal forsvare, og det er de ikke de bedste til! 
Alternativ spil kunne være Begge Hold Scorer i kampen. Der er gode forudsætninger for mål også, og også fra begge hold! 

Kampens Forløb: 
Jeg forventer at Getafe kommer godt fra start og prøver ligge pres på Betis for det hurtige mål. Det har virket for dem før. Skulle de først komme foran så har de deres mål de skal forsvarer og det bliver med liv og lemmer i behold. De ligger lige nu i bunden af ligaen med ingen point overhovedet. Der skal ske noget nu! 
Betis forventer jeg prøver at skabe kontrol fra start. De vil nok prøve at holde lidt fast i bolden, imens prøver Getafe at skabe kaos for dem, og bryde deres kæder, og kommer duel spillet ind. Med publikum på banen også bør der være lagt i ovnen til en aggresiv kamp! 

Trup Nyt: 

Betis: 4-2-3-1 
Bravo - Montoya -Hermoso - Gonzalez - Moreno - Rodriguez - Guardado - Juanmi - Canales - Fekir - Igesias
Ude: Batra - Lainez - Ruiz - Sabaly 

Getafe: 3-4-1-2
Soria - Dakonam - Cuenca - Mitrovic - Iglesias - Maksimovic - Florentino - Olivera - Silva - Macias - Mata
Ude: Alena - Arambarri - Jankto 

Forventet line-up er tage fra Sportsmole.cu.uk

Kilder

Flashscore.com - Betxpert.com - Oddsportal.com - Whoscored.com - Transfermarkt.com - Soccerway.com - Marca.com - Sportsmole.cu.uk - Laliga.com - Lydenaf LaLiga (podcast) - Realbetisbalompie.es - Getafecf.com 

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback