18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Randers FC - SoenderjyskE: x

Match center
25. oktober 2020 kl. 16:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
BioNutria Park Randers    Michael Tykgaard
23. okt. 2020 kl. 20:14 (Opdateret 25. okt. 2020 kl. 17:54) 23/10
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (3)

SønderjyskE er startet som super stærkt i denne sæson, og har hentet 10 point efter de første 5 runder. I 6.runde hedder deres modstander Randers, hvor hestene skal op på hesten igen, efter de blev snydt i sidste runde mod FCN. (beklager den dårlige joke)

Chance (1-X-2): 40-30-30%
Betvalue: 106,50%
Spilbar ned til odds: 3,33
Rigtig/forkert: 1-2
Unibet Spil nu hos Unibet
Det taler for
 • Kigger vi på xP for de to hold, så ligger Randers på 7,5 og SønderjyskE ligger på 7,7 og kigger vi på de to holds modstandere, så har SønderjyskE haft FCM, VB, AaB, Lyngby og BIF. Randers har haft ACH, AGF, FCM, BIG og FCN. Altså meget samme kvalitet, og med en næsten identisk xP så syntes jeg godt det kan bruges som en indikator på, at det er to meget jævnbyrdige hold.
 • Kigger vi på tallene fra sidste sæson så endte Randers på en xP på 44,2 og SønderjyskE endte på 40,3. Efter 32 runder. Kigger vi på xG og xGA så ligger de to hold også utroligt tæt oppe af hinanden. SønderjyskE 38,7 xG/42,1 xGA og Randers 43,7 xG/43,7 xGA. Det er selvfølgelig nogle nye spillere, og der er sket meget siden 19/20, men tallene er dog meget ens.
 • Et X vil ikke være forfærdeligt for SønderjyskE. SønderjyskE har spillet to X i deres 3 udekampe, og er da også klart bedst på hjemmebane. Randers på den anden side har spillet 2 hjemmekampe i denne sæson, og det er blevet til et X og et nederlag. Randers vil helt sikkert ud og jagte en sejer, men det tror faktisk også vil passe SønderjyskE ganske fint.
 • Deres seneste indbyrdes opgør var i Cuppen hvor Emil Frederiksen afgjorde det til SønderjyskE's fordel i det 89 min. Derudover mødtes de i Superligaen hvor Randers vandt 3-0, men hvor xG endte med 0,97-0,39. Så ikke et helt retvisende resultat dømt på chancer.
 • I år er der spillet 7 ud af 30 kampe uafgjort, og det giver en procent på 23,3 %. I sidste års grundspil endte vi med 186 kampe og her var der 39 uafgjorte kampe hvilket er 21,4 % der ender uafgjort. Så Corona situationen med manglende tilskuere, betyder at hjemmebanefordel ikke eksistere, og so far får vi flere X'er end vi gjorde sidste år. ( den kan måske også forklares med færre hold i år)
Hold øje med
 • Randers har netop mistet deres største profil i Emil Riis, og hvem målene skal komme fra kan jeg være nervøs for. Kommer SønderjyskE foran er jeg nervøs for at Randers kan kæmpe sig tilbage.
 • SønderjyskE er inde i en god form med 3 kampe og 7 point. Den flotte pointhøst giver selvfølgelig et selvtillidboost, selvom jeg ikke har været vildt imponeret over det spillemæssige. Men de har nogle gode profiler og især Bah og Wright har gjort det rigtig stærkt i starten af denne sæson.
 • Indenfor det seneste år har de to hold mødtes 5 gange, og det er blevet til blot et X, 2 Randers sejre og 2 SønderjyskE sejre, så også på de indbyrdes opgør er det meget lige.
Oddsmarked

Oddset har bevæget sig fra de 3,75 og ned til de 3,55 som jeg har fanget den i her. 

1-1 er opgøret endt i 3 ud af deres seneste 10 kampe, og det kunne være et godt bud på et ciffertip. Jeg holder mig dog til X'et. 

Hold:

Der er ingen karantæner til nogen af holdene.

SønderjyskE er uden Rilwan Hassan, men derudover er der ingen af de faste SønderjyskE spillere der er ude. 

Hos Randers er Piesinger en usikker faktor. Han var ikke med i truppen i sidste runde mod FCN, men derudover er der ikke nogen skader. 

Så begge hold kan i min optik gå ind til opgøret i rigtig stærke formationer. 

 • Stort udvalg af sportsgrene
 • Ofte fokus på Skandinavien/DK
 • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback