18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : Randers FC - Brøndby IF: Sebastian Sebulonsen får kort - Ja

Match center
7. maj 2023 kl. 16:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
BioNutria Park Randers    Jens Maae
7. maj. 2023 kl. 11:26 (Opdateret 7. maj. 2023 kl. 17:25) 07/05
34
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Mere tænding i Randers?

Chance: 20%
Betvalue: 120,00%
Spilbar ned til odds: 5,00
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Seneste opgør blev Brøndby kørt på røv og albuer af Randers, og især Sebulonsen havde det svært mod Randers hurtige kanter. Der manglede gnist og kampgejst hos mange. Noget som man til gengæld viste i kampen mod FCK. Denne gejst kan gøre der kommer kort.

Ting for spillet:

Sebulonsen så ikke godt ud mod Randers. Han blev flere gange placeret som en statue af Randers kanterne, og turde ikke trække et frispark. Det gjorde han mod FCK og Daramy.

* Sebulonsen kommer igen til stå overfor Kehinde, Højholt eller Odey som igen vil prøve at runde ham og gå dybt. Nødbremsen er en mulighed.

* Sebulonsen begik mange frispark, og et straffespark, mod FCK. Putros havde dog lagt en høj linje, så på trods af dette, fik han ikke kort. Men det kunne han sagtens have fået. Jeg tror ikke dagens dommer Jens Maae, har samme høje linje.

Imod spillet:

* Kommer Brøndby med samme manglende gejst, som de gjorde sidst man mødte Randers, så kommer Sebulonsen slet ikke i nærheden af Randers spillerne.

* Sebulonsen er generelt ikke en svinsk spiller, og har kun fået ét gult kort på 19 kampe (Dog ikke alle fra start).

* Jens Maae er meget svingende med kort. På hans 11 kampe i denne sæson har han kun haft 4 kampe med over 4 kort, og har sågar haft to kampe hvor han slet ikke har givet kort. Hvad bliver linjen idag??

Jeg synes odds 6 er for højt på en spiller som er defensiv, men også meget med i det offensive spil. Han skal ud i flere løbedueller med spillere som Kehinde, Højholt og Odey. Han kan blive nødsaget til at lave "professionelle frispark".

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Kommentarer

Feedback