18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Ramon Delgado - Sebastian Decoud: 1

Match center
25. september 2010 kl. 17:00 - Tennis, Challenger
24. sep. 2010 kl. 10:47 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 24/09
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (4)
Chance (1-2): 62-38%
Betvalue: 105,40%
Spilbar ned til odds: 1,61
Rigtig/forkert:
Betway Spil nu hos Betway
Bogotá-3 Challenger. Columbia. Grus. Kvartfinale.

Ramon Delgado var i starten af sæsonen ganske velspillende, men ramte en mindre formkrise her til sommer, hvilket kostede ham en del placeringer på ranglisten, hvor han er placeret som nr. 135. Han kommer en del frem til nettet og har udvist stor motivation igennem de to første kampe her.

Sebastian Decoud vandt blot fire kampe fra starten af sæsonen og indtil midten af juli. Siden da skiftede han til future-touren og fik god succes på denne, en som han har taget med over på challenger-niveau, hvor det er blevet til to rigtigt tætte sejre (tiebreaks i tredjesæt).

Delgado er en meget rutineret herre og som ranglisten fortæller os, så er han en bedre spiller end sin modstander. Han har ramt en formkrise, men med den motivation og vilje undertegnede så fra ham i går, så bliver det nok en svær kamp for Decoud (selv om argentineren faktisk bor i Bogotá - hvilket dog flytter et par chancevurderingsprocenter, fra de oprindelige 65-35).

Odds for 12:
1 - 1,70 (Betway)
2 - 2,15 (Nordicbet)

Ramon Delgado
(Paraguay) har været inde i en mindre formkrise igennem det sidste stykke tid. Han har ikke haft nogen stor sæson, men startede sådan set ret stærkt ud med både Challenger og ATP-turneringer, hvor han kom godt ind i turneringerne, men så tabte til en bedre modstander. Det har givet ham en solid placering som nr. 135 på ranglisten, og selvom hans niveau måske ikke helt lever op til denne på nuværende tidspunkt, så har han vist fint spil igennem de to første runder af denne challenger-turnering. Han udviste stor vilje og man kunne bestemt høre på hans råb at der var motivation bag andenrunde sejren over Ribero-Neto. Han får stor opbakning nede på de sydamerikanske grusbaner og er ikke særligt langt hjemmefra. Han har alt i alt haft fin succes igennem karrieren, hvor han ligger med en rimeligt positiv statistik på alle underlag.

Delgado har en ret så god serv. Han slår både forhånd- og baghånd med stort overblik og bevæger sig godt rundt på banen. Han kommer en del frem til nettet, men det har ikke altid givet afkast for ham, hvis man kigger over den seneste måned. Han har lavet lidt for mange fejl, men virker ellers generelt til at have fundet banerne godt nede i Bogotá.

Sebastian Decoud
(argentinsk, men bor i Bogotá) formåede at vinde blot fire kampe fra sæsonstart og indtil midten af juli. Han skiftede herefter challenger-touren ud med en tur ned på future-touren og det gav omgående success, da han vandt en helt god omgang kampe i rap og sluttede med et kvartfinale nederlag til Eddie Struvay. I denne turnering har han vundet to rigtigt tætte tre-sættere, hvor der har måttet en afgørende tiebreak til for at finde den endelige vinder. Han har slået hhv. Andre Begemann og Ricardo Ghedin, hvilket er nogle fine sejre - men på et billigt grundlag. Decoud er argentiner og er placeret som nr. 235 på ranglisten, en placering der afspejler hans umiddelbare niveau meget godt. Han er udpræget grusspiller og formår ikke at præstere på de hårde underlag.

Decoud har servet unaturligt godt for hans standard og det har gjort, at han har været ude en del tiebreaks igennem denne turnering. Han har ikke spillet specielt godt i returpartierne og generelt har hans grundspil ikke været ret godt, men han har på en eller anden måde fundet en vej til at vinde sine hidtige kampe i denne turnering.

  • Bredt spil-udbud
  • Fin livebetting-sektion
  • Dansk support

Kommentarer

Feedback