18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Quirine Lemoine - Panna Udvardy: 1

4. juli 2021 kl. 11:30 - w25 The Hague
4. jul. 2021 kl. 01:46 (Opdateret 4. jul. 2021 kl. 13:28) 04/07
130
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (2)

Finale i Holland imellem sidste uges hjemmebanevinder og fremadstormende Udvardy

Chance (1-X-2): 46-0-54%
Betvalue: 103,50%
Spilbar ned til odds: 2,17
Rigtig/forkert: 2-0
NordicBet Spil nu hos NordicBet

Først hurtig gennemgang af dagen finaler.

Antalya- Ghioroaie - Falkner - ser ikke nogen overraskelse her, Falkner er på vej, men regner med back to back vind for rumænieren til odds ca. 1,4.

Monistir - Raggi - Mandlik - en uge hvor jeg troede at Bhunu vil vinde igen, satte Mandlik en stopper for. Ser fine muligheder for at Raggi kan nappe den her. Ca. 2,4

Prokuplje - Robbe - Semenistaja - oddsene er lidt spredte, men ca. 1,6 for Semenistaja ser jeg som et yderst venligt odds, falder nok til under 1,5 inden kampstart.

Wroclaw- Oz - Paquet - Oz har spillet bedst og har selvtilliden i orden, men Paquet er en snu ræv, og har spillet som man kunne forvente.

Palma - Masarova - Sun - Ingen odds at finde endnu, tænker ikke man kan få meget på Masarova som burde nappe denne sikkert.

Montpellier- Kalinina - Sherif - ingen odds endnu, hvem tør dog at spille mod Kalinina for tiden. Havde denne kamp været måneder tilbage, havde man måske tænkt omvendt.

Lemoine står for 2 uge i træk i finalen og møder nu den klart hårdeste modstand. Lemoine har kørt 2-0 sejre i 8 kampe i streg, og som jeg var inden på i sidste forslag, mestrer alle slag og spiller varierende, hvilket der bliver brug for i dagens kamp.

Udvardy er flyvende på gruset i år, med 2 titler og finale plads. Hun er meget tydelig i sit spil, men gør det bare så godt, at det har fået hende igennem en hakkende uge her, mod fin modstand. Hendes spil er meget bygget op på hendes 2 hånds baghånd, som skal tæske den ned i modstanderens baghåndside. Hun angriber 1 serv ved at gå frem, hvilket er meget usædvanligt, og så har hun god fart og flyver rundt på banen. Jeg ser faktisk hendes forhånd som det svage punkt, som jeg ikke syntes er lige så kraftfuldt som baghånden, og så er det også der de fleste uprovokerede fejl kommer fra.

Jeg tænker at Lemoine er så klog en spiller, at hun må have lagt en plan for at komme ud af det jerngreb Udvardy kan holde på sin modstander. Lemoine er selv god til at presse sin modstander bagud, og de få kampe Udvardy har tabt, kan jeg godt se Lemoine besidde de samme kvaliteter som dem der har slået hende.

Oddset ligger omkring 2,20-2,30 og har egentlig ikke forventning til at det rykker sig særlig meget. Jeg går med hjemmebane og kløgt i dag.

God kamp.

  • Tidlige odds
  • Stort udbud af over/under
  • Stærk app
Feedback