18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : PSV Eindhoven - Zulte Waregem: 1

Match center
30. juli 2013 kl. 20:45 - Fodbold, Europa - Champions League
Opdateret
0
Profession: Journalist. Uddannelse: cand.oecon og skolelærer.
Har de seneste 17 år beskæftiget sig professionelt med sports-betting med plus på kontoen.
Været spilekspert og spilredaktør hos Berlingske Tidende, Ritzaus Bureau, B.T. samt de seneste syv år TIPS-bladet.
Indstiftede ved årsskiftet 2004/05 på TIPS-bladet det såkaldte Hitrate-regnskab, som løbende monitorerede tilbagebetalingen af væddemåls-anbefalinger.
Resultat 2005: 108,0 %.
Resultat 2006: 113,1 %.
Resultat 2007 (første halvår, indtil start på BetXpert): 129,5 %

Har de seneste fem år været bosiddende fifty/fifty på bookmaker-øen Malta, bl.a. som konsulent for bookmakerfirmaer, og i den italienske fodbold-metropol Milano.
Sprog: Dansk, engelsk, tysk, fransk, spansk og italiensk.
Speciale-område: Fodbold.
Med baggrund i de foregående års regnskaber må det ultimative "jagt-område" beskrives som Europa Cup’en. De seneste syv år har med én sæsons undtagelse givet solidt overskud i Champions League, UEFA Cup og Intertoto Cup. Specielt sommeren/det tidlige efterår er traditionelt overskudsgivende, hvilket vil sige Intertoto Cup’en, kvalifikationen til Champions League samt kvalifikationen og hovedturneringens 1. runde i UEFA Cup’en.
Andre fodbold-områder med traditionelt godt afkast: Landskampe, Italien, Østeuropa, Latinamerika.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Chance (1-X-2): 73-18-9%
Betvalue: 102,93%
Spilbar ned til odds: 1,37
Rigtig/forkert:
Betsafe Spil nu hos Betsafe
3. kval-runde, 1. kamp.

Der behøves ikke den store argumentation for at Europa Cup-rutinerede PSV Eindhoven er en klub på et højere niveau end Zulte/Waregem. Begge klubber sluttede som nr to sidste sæson i henholdvis Holland og Belgien. Den hollandske liga bør vurderes generelt stærkere end den belgiske, men forskellen er mere specifikt begrundet ikke så meget af forskellen mellem hollandsk og belgisk klub-fodbold, men mellem netop PSV og Zulte/Waregem. PSV opererer på alle parametre ganske enkelt på et højere niveau end Zulte/Waregem.

Derfor ingen tvivl om, i hvert fald i hjemmekampen, en klar favorit-status til PSV Eindhoven, men det er langt fra nok argument for at spille et væddemål som dette. Der kræves også, at der gerne skulle være værdi i oddset.

Siden spil-udbydere først udbød priser på kampen, er odds (generelt på markedet) faldet på PSV Eindhoven, men ikke alle bookier er fremme i skoene, hvad angår at følge markeds-udviklingen, og det kan man benytte sig af. BetSafe ”hænger” med fine 1,41 på 1-tallet, hvilket er et godt stykke over, hvad f.eks. Asian-markedet tilbyder for PSV-sejren. Jeg finder dette odds attraktivt, og jeg er ret sikker på, at det kun er et spørgsmål om tid, før det bliver slashet.

Spil-form: Man kan naturligvis spekulere i højere handicap-linier på PSV Eindhoven så som -1 eller endda -1,5, hvilket vil sætte betalingen ikke så lidt i vejret, men også gøre risikoen større. Jeg er imidlertid meget tilfreds med BetSafe’s 1,41-betaling for det helt almindelige 1-tal på, at PSV Eindhoven ”bare” vinder opgøret. Ved en sammenligning med det mere konkurrence-dygtige Asian-marked ser man, at BetSafe er et pænt stykke over, hvad Asian-bookierne betaler for PSV-sejren. Jeg tror ikke dette så meget skyldes, at BetSafe’s odds-sætter med vilje har erklæret sig uenig i Asian-markedets vurdering, jeg tror bare, han har sovet en smule i timen. De 1,41 får næppe lov at stå længe.

Bedste betaling for 1-tallet på sejr til PSV Eindhoven: Odds 1,41 hos BetSafe.

Mine procenter for 1X2:

1: 73 %

X: 18 %

2: 9 %

Mine procenter for 1X2 på H 0-1:

1: 49 %

X: 24 %

2: 27 %

Nu begynder det at blive lidt mere interessant: Fremme ved 3. kvalifikationsrunde begynder Champions League-kval’en at blive noget mere interessant, da der er pænt store klubber, som èntrer turneringen. En af disse er PSV Eindhoven, der som toer i Holland skal op mod sidste sæsons toer i Belgien, Zulte/Waregem.

Klasse-forskel (omend det, stående alene, altid er et farligt argument): Og lad mig bare starte med at sige – hvilket dog altid er en kende farligt at bruge som solo-argument – at der bør være en forholdsvis klar klasse-forskel på disse to hold.

PSV vs. Zulte: Generelt kan man næppe slippe udenom vurderingen, at standarden i den hollandske Æresdivision er højere end i Belgiens Pro League, men det er nu mere forskellen på snart sagt alle paramestre mellem specifikt PSV Eindhoven og Zulte/Waregem, der får mig på banen med dette bet.

På alle fronter er PSV Eindhoven en større klub end Zulte/Waregem, og kigger man på de to mandskaber og spillertrup-budgetterne, ja så falder loddet også klart ud til PSV Eindhovens fordel.

Derfor mener jeg, at PSV Eindhoven, og det især i hjemmekampen, skal være klar favorit.

Økonomisk og budget-mæssigt opererer PSV Eindhoven på et markant højere niveau end Zulte/Waregem, hvilket man bl.a. kan se af priserne på de spillere, de to klubber har handlet ind denne sommer. Derudver har PSV-mandskabet stor europæisk rutine, klubben er med i Champions League eller Europa League hver sæson, og plejer at gøre det godt. Modsat er Zulte/Waregem med i Europa for første gang siden 2006.

Overordnet vurdering: Min argumentation går sådan set ikke meget længere, der er ingen tvivl om en meget klar favorit-status til PSV i denne den første kamp mellem de to klubber på Philips Stadion i Eindhoven. Men med det sagt, så gør det ikke nødvendigvis et punt på PSV til noget godt spil, for det afhænger ene og alene af oddsene, og lad os kigge lidt på dem.

Siden bookierne oprindeligt offentliggjorde odds på kampen, er priserne på PSV-sejr dalet generelt på markedet, men ikke alle spil-udbydere har fulgt med i timen, og BetSafe ”hænger” stadigvæk med en i mine øjne pæn attraktiv betaling for 1-tallet på PSV-sejr. BetSafe tilbyder odds 1,41, hvilket ser godt ud. Det især, hvis man sammenligner med Asian-markedet, hvor bedste betaling for PSV-sejren tilbydes af Pinnacle med odds 1,36. Det er altid sjovt (og informativt) at kigge ”modsat”, og her er BetSafe i 4,25 og 7,00 for henholdsvis uafgjort og sejr til Zulte/Waregem, mens Pinnacle er i 5,19 og 9,20.

For at sammenfatte, så tror jeg ikke, at BetSafe’s 1-tals-odds på 1,41 får lov at stå længe.

Situation - PSV Eindhoven: En tilfredsstillende (men heller ikke mere) andenplads var, hvad det blev til for PSV Eindhoven i sidste sæsons Æresdivision. PSV sluttede hele syv point efter mestrene Ajax Amsterdam og lige på point med Feyenoord. PSV’s målscore var dog 34(!) mål bedre end Feyenoords.

PSV har været meget aktive i sommerens transfer-vindue. Ind har man hentet forsvareren Jeffrey Bruma fra Chelsea, samt fra Sporting Lissabon den columbianske forsvarer Santiago Arias og den rutinerede midtbanespiller Stijn Schaars. Største indkøb er imidlertid midtbanespilleren Adam Mahar fra AZ Alkmaar (60 mio. kr.), og af andre interessante navne er også angriberen Florian Josefzoon kommet til fra Waalwijk samt den bulgarske forsvarer Stanislav Manolev fra Fulham.

Svingdøren har dog været åben begge veje, idet også vigtige spillere har forladt klubben, og samlet har PSV tjent penge denne sommer. Væk er den talentfulde midtbanemand Kevin Strootman, der er skiftet til Roma for 128 mio. kroner, den offensive midtbanespiller/hængende angriber Dries Mertens, som Napoli har købt for 75 mio., angriberen Jeremain Lens, der er skiftet til Dinamo Kijev for 68 mio., samt forsvareren Erik Pieters, der har forladt PSV til fordel for Stoke.

Form & resultater - PSV Eindhoven: PSV har spillet en del træninsgkampe som optakt til sæsonen. Resultaterne fortæller (i kronologisk rækkefølge) om 3-0 ude over det hollandske 4.liga-mandskab Gemert, 3-0 hjemme over bysbørnene FC Eindhoven fra den næstbedste række, 3-3 ude med Bielefeld, 3-0 ude over Hannover 96, og senest 2-0 ude over Fenerbahce.

Især de to sidste resultater er glimrende, og selvom jeg godt vil advare imod at lægge for meget i trænings-resultater, så trækker de i hvert fald ikke noget fra et bet på PSV Eindhoven, hvis mandskab styres af rutinerede Dick Advocaat.

Der er sæson-start i den hollandske Æresdivision i den kommende weekend, hvor PSV Eindhoven i premieren møder ADO den Haag på udebane.

PSV Eindhoven i Europa: PSV er fast deltager i Europa Cup’en, enten Champions League eller Europa League. Sidste år èntrede PSV Europa League i playoff-fasen, hvor de nemt besejrede Zeta Golubovci med først 5-0 i Montenegro og siden 9-0 hjemme.

I gruppespillet plejer PSV Eindhoven også at gøre det godt, men sidste år blev det i gruppe med Dnjepr Dnjepropetrvsk, Napoli og AIK Stockholm imidlertid til exit inden forårets cup-fase. Dnjepr Dnjepropetrovsk og Napoli gik videre, mens PSV med syv point for de seks kampe måtte nøjes med tredje-pladsen i gruppen.

Situation - Zulte/Waregem: Det var en meget flot sæson, Zulte/Waregem under ledelse af træner Francky Dury præsterede i 2012/13. I grundspillet i den belgiske Pro League blev det til en andenplads efter Anderlecht, og den placering blev ikke forandret i mesterskabs-slutspillet, hvor Anderlecht sluttede med 49 point, to flere end Zulte/Waregem, der havde yderligere ét point ned til Club Brugge på tredje-pladsen.

Faktisk havde Zulte/Waregem chancen for at løbe med et i så fald chokerende mesterskab, hvilket krævede sejr i sidste spillerunde ude over Anderlecht, og Zulte/Waregem var på et tidspunkt i anden halvleg i den syvende himmel, da de kom foran 1-0. Blot tre minutter senere lykkedes det dog Anderlecht at udligne, og de 1-1 holdt kampen ud.

Ligesom PSV Eindhoven har Zulte/Waregem været pænt aktive i sommerens transfer-vindue. De spillere, der er blevet hentet ind, kommer dog fra en lavere hylde end hos PSV.

Bryan Verboom og Bruno Godeau, begge forsvarere, er hentet i Anderlecht, og det er de eneste to spillere, Zulte/Waregem har betalt penge for (dog kun henholdsvis 1,5 mio. og 750.000 kr.). Derudover er af interessante navne angriberen Salvatore Crimi kommet til fra Lille.

Zulte/Waregem har samtidigt mistet et par folk. Midtbanespillere Jeremy Serwy er røget til Chelsea, og en anden midtbanespiller, Jonathan Delaplace, er skiftet til Lille.

Form & resultater - Zulte/Waregem: Lige PSV Eindhoven har Zulte/Waregem spillet en række trænings-kampe som optakt til sæsonen. Resultaterne har været 4-0 ude over Deinze fra 3. division, 3-1 ude over Oudenaarde fra 3. division, 1-1 hjemme med Aalst fra 2. division, 0-3 ude til liga-kollegerne Oostende, 1-1 hjemme med Roeselare fra 2. division, 1-1 ude med Valenciennes, 2-3 ude til Ligue 2-holdet Lens (i Douai, Frankrig), og så endelig en sejr, 2-1 hjemme over Bordeaux.

Den belgiske sæson blev sparket igang i den nys overståede weekend, hvor Zulte/Waregem lagde ud med en 2-1-sejr ude over Lierse. I anden spillerunde kommende weekend spiller Zulte/Waregem hjemme mod Kortrijk.

Zulte/Waregem i Europa: Zulte/Waregem har ikke spillet europærisk siden 2006.

Holdene: De sandsynlige start-opstillinger (idet der dog er temmelig stor uklarhed om især PSV Eindhovens start-11’er, da det er deres første betydende kamp i sæsonen):

PSV Eindhoven: Przemyslaw Byton; Atiba Hutchinson, Atiba Hutchinson, Stanislav Manolev, Jeffrey Bruma, Atiba Hutchinson, Mark van Bommel, Stijn Schaars, Adam Maher, Ola Toivonen, Georginio Wijnaldum og Florian Jozefzoon.  

Zulte/Waregem: Sammy Bossut; Davy De Fauw, Steve Colpaert, Karel D’Haene, Bryan Verboom, Olafur Ingi Skulason, Thorgan Hazard, Ibrahima Conte, Mbaye Leye, Mahamadou Habibou og Jens Naessens.

  • Stort udvalg
  • Livebetting i toppen af markedet
  • Højt support-niveau

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Fremtidige tips

Onsdag 29. Maj 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Olympiacos - Fiorentina: 2
2,35
Placer Bet
Torsdag 6. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
12:00 Flest mandater uden EPP og S&D: Identitet og Demokrati (ID)
2,38
Placer Bet
Fredag 7. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
23:55 DK's trup: Udtaget: Jacob Bruun Larsen
10,00
Placer Bet
Søndag 9. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
18:00 Antal mandater til SF: Over 1,5 Antal mandater
1,50
Placer Bet
Fredag 14. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Kommer med i den engelske EM-trup: Kalvin Phillips
2,00
Placer Bet
21:00 EM 24 - når finalen: ☆ Skotland ☆
101,00
Placer Bet
21:00 Gruppe C-special: Danmark går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 Gruppe D-special: Holland går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 EM24: går videre fra gruppen: Slo, Slk, Kro, Sch, Ser, Hol, Rum, Tyr
1,70
Placer Bet
21:00 Går videre: Italien
1,55
Placer Bet
21:00 Udtages til Englands EM-trup: Ollie Watkins
1,40
Placer Bet

Kommentarer

Feedback