18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

PSV Eindhoven - Galatasaray: Under 2,5 Mål

Match center
21. juli 2021 kl. 21:00 - Fodbold, Europa - Champions League
Philips stadion
20. jul. 2021 kl. 21:36 (Opdateret 21. jul. 2021 kl. 22:52) 20/07
307
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (4)
Chance (Over-Under): 49-51%
Betvalue: 104,55%
Spilbar ned til odds: 1,96
Rigtig/forkert: 5-1
NordicBet Spil nu hos NordicBet

Taktisk affære i Holland, hvor Tyrkerne kan blive nødt til at pakke sig sammen. 
Det bliver en tidlig sæsonstart for PSV og Galatasaray, der skal igennem tre kvalifikationer, hvis de vil kvalificere sig til Champions League gruppespillet. PSV har på papiret en stærkere trup og i virkeligheden også en mere sammenspillet trup. Galatasaray er som altid sent på den, hvad angår spillerindkøb, hvilket betyder, at man i dette opgør skal rotere på en hel række positioner, for at få enderne til at mødes. 

Det taler for spillet:

 • Galatasaray tager til Holland med en svækket trup, hvor man er klart bevidst om de defensive mangler. Det vil man forsøge at "fikse" ved at spille med en opstilling, der ligner 5-4-1. 
 • Det er som udgangspunkt et ganske fint for Galatasaray, hvis de kan vende hjem til Tyrkiet med et enkelt point, eller et smalt nederlag for den sags skyld. 
 • PSV er favoritter, og har en mere sammenspillet trup, hvilket de skal udnytte. De vil dog næppe spille alt for åbent, når det hele skal afgøres over to kampe. 
 • Galatasaray har under træningen afprøvet en 3 mands forsvarskæde med Öztürk, Luyindama og Marcao. Dertil vil Bayram højst sandsynligt dække venstre back positionen, mens træner Terim må finde en alternativ løsning på højrebacken. Det kan give et meget kompakt Galatasaray mandskab, som vil dominere luftboldende og stå dybt i forsvaret. 

Hold øje med:

 • PSV er ganske bevidst om at Galatasaray har en hel række svækkelser. Det kan de nemt udnytte, særligt med Madueke og Sangare på kanterne. 
 • Galatasaray har stærke kompetencer på den offensive del af banen, hvor både Falcao, Mohammed, Babel og Feghouli kan træde i karakter. Sker dette, kan det presse PSV til at spille mere offensivt. 
 • PSV vandt blot 1-0 i deres seneste træningskamp mod græske PAOK, men de kom til et hav af chancer og så yderst klare ud til kommende kamp. Hvis de formår at eksekvere på chancerne, kan vi få en målrig kamp. 
 • Det er sæsonstart og det er ikke til at vide, hvordan sådan en kamp kan udvikle sig. Det er heller ikke til at vide, om de defensive spillere f. eks. er klar til at levere den normale forventede præstation, som nan ellers kan være vant til. 

Forventede startopstillinger:

PSV Eindhoven: Drommel; Mwene, Ramalho, Boscagli, Max; Van Ginkel, Sangare; Madueke, Gotze, Vertessen; Zahavi. 

Galatasaray: Muslera, Alpaslan, Luyindama, Marcao, Ömer, Aytaç, Feghouli, Emre Kılınç, Kerem, Babel, Mostafa Mohamed"

Oddsmarked:
Bookmakerne ser dette som et åbent opgør, hvor der kan falde mange mål, hvilket odds 2,05 også indikerer. Jeg ser det dog som et meget taktisk opgør, hvor den første kamp kan ende med meget få målchancer. Det er især for Galatasaray en selverkendelse, at de backpositionerne er meget svækkede. Jeg ser under 2,5 mål i kampen som meget sandsynlig og odds 2,05 hos BetWin og Nordicbet pænt højt. 

Kilder: SporX - BeInsports - Transfermarkt - Mackolik - Aspor - PSV.nl

OBS: Jeg er på ferie i udlandet, og tjekker umiddelbart ikke BetXpert alt for mange gange i løbet af dagen. Jeg opdaterer dog på seneste nyt ca. 1 time før kampstart :-)

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback