Annonce

Premier League, England : Everton vinder PL uden Arsenal, Chelsea, Liverpool

12. august 2017 kl. 16:00 - Fodbold
2. maj. 2018 kl. 16:25 02/05

Kommentarer (7)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance: 50%
Betvalue: 125,00%
Spilbar ned til odds: 2,00
Unibet Spil nu hos Unibet

Dette spil går på at Everton vinder Premier League 2017/2018, hvis man ser bort fra top 6 holdene fra sidste sæson.

Everton har allerede forstærket sig godt i dette vindue, med købene af Jordan Pickford, Wayne Rooney, Davy Klaassen, Michael Keane, Henry Oneykuru samt Sandro fra Malaga.

Og flere kan være på vej ind. Både Oliver Giroud fra Arsenal, Christian Benteke fra Crystal P., samt Gylfi Sigurdsson fra Swansea bliver nævnt på rygtebørsen.

Til et i forvejen stærkt hold, med en etableret træner i Premier League i hollandske Ronald Koeman.

Dog er Romelu Lukaku blevet solgt til Manchester United, men jeg ser stadig dette spil som et rigtigt fornuftigt et af slagsen. Everton sluttede som nummer 7 i sidste sæson, med hele 15 point ned til Southampton på 8. pladsen. Og selv med salget af Lukaku vil jeg vurdere, at de står styrket nu i forhold til sidste sæson. Southampton som må formodes at blive nærmeste konkurrent til at slå Everton af pinden på 7. pladsen, har i sommerpausen skilt sig af med træner Claude Puel, og hentet Mauricio Pellegrino ind som erstatning. Alt i alt et fornuftigt væddemål, som jeg allerede selv har spillet på et sæsonvæddemål kombineret med nogle flere. Det er dog et par uger siden, og dengang fik jeg dette væddemål til odds 3.25 hos Unibet.

Jeg er overbevist om, at det nok vil blive spillet yderligere ned inden sæsonstart, hvis nogle af de nævnte spillere på rygtebørsen kommer til undervejs. Kom gerne med input til dette spil, hvis der er noget at tilføje..  

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform
Feedback