18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu

Tips & Spilforslag : Portland Trail Blazers - Houston Rockets: 1

Match center
17. november 2012 kl. 04:00 - Basketball, USA - USA - NBA
Opdateret
10
0
Den 25-årige odenseaner har hidtil slået sine ekspertskribent-folder på Odds1, men nu er det altså BetXperts læsere der kommer til at nyde gavn af hans analyser af amerikansk basketball.

Andreas forfattede 43 NBA-spilforslag på Odds1 (under navnet Sixers) med en tilbagebetaling på 112,98% til følge.

Andreas fortæller om sig selv
"Jeg blev interesseret i NBA for ca 6 år siden, og er siden gået mere og mere i dybden med de forskellige hold. Det som ligger til grund for min interesse for NBA, er at jeg synes basket er en underholdende sportsgren. Der er hele tiden afslutninger, fede detaljer og spillerne er fantastiske entertainere. En anden ting er at NBA, som så meget andet amerikansk sport, er så uforudsigeligt over længere tid, at det er ekstremt spændende at følge hele sæsonen igennem.

Mit yndlingshold er Philadelphia 76ers, og det kom igennem den periode hvor Allen Iverson spillede for dem. Min nuværende yndlingsspiller? Det er svært at svare på. Det er dog ekstremt svært ikke at være vild med en spiller som Lebron James, som mestrer alle spillets facetter, og det fascinerer mig rigtig meget.

Jeg har ikke nogen speciel spilletaktik. Jeg spiller både favoritter, underdogs og også under/over spil. Jeg lægger forslag ud, når jeg finder værdispil, og så er det ligegyldigt om det er odds 1.45 el. 2.75."
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Kommentarer (10)
Chance (1-2): 58-42%
Betvalue: 102,66%
Spilbar ned til odds: 1,72
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet
Lad mig starte denne analyse med at præsentere mig selv. Jeg er ny ekspert på siden, men har skrevet analyser de seneste 3 år andet steds.

Jeg skal primært skrive om NBA herinde, og håber at kunne komme med en masse gode forslag, så vi kan tjene lidt mønter.

Og så til analysen..

Portland Trailblazers tager hjemme imod Housten Rockets. En kamp mellem to hold, som kan forventes at skulle kæmpe med om en playoffplads sidst på sæsonen. Begge hold er dog startet lidt blandet ud, og især Portland har brug for en sejr på hjemmebane. Den tror jeg kommer i aften. Portland har brandvarme skytter bag 3-points linien, og disse er uhyre vigtige for kampen i nat.

Umiddelbart en kamp som kan blive fugl eller fisk. Jeg mener dog ikke at man blot skal kigge på antal vundne og tabte kampe, men i stedet se på hvilke modstandere de to hold har mødt. Portland har haft langt sværere modstandere end Rockets. Derudover mener jeg at Portland overmatcher Rockets under kurven, og det kan meget nemt blive afgørende, både på reboundspillet, men også i forhold til mere plads ude fra.

Efter min mening bør Portland være det bedste hold af de to.

Spillet er inklusive overtid.

Portland Trailblazers:

Portland har som nævnt fået en lidt blandet start på sæsonen, og er 3-5 indtil nu. Det skal der selvfølgelig laves om på, hvis de skal være playoff kandidat. Sæsonen er dog meget ung, og der restere mange kampe. Det er dog vigtigt at komme godt fra land, så det ikke er op ad bakke sæsonen igennem. Portland har indtil videre vundet én kamp hjemme og tabt 3.

Det skal gøres meget bedre, da Portland traditionelt henter klart de fleste sejre hjemme, og plejer at have hjemmebanen som et fort.

Portland har dog som mange af de andre hold i NBA skiftet ud i deres roster op til sæsonen, og har fået tilgang af nye spillere, og det kræver selvsagt tid at få dem spillet ordenligt ind på holdet, og de mange systemer der ligger for dagen i en NBA topklub.

Portland har dog på det seneste vist fremgang i spillet, og især i seneste kamp mod Sacramento Kings, så man hvordan Portland agter at spille i denne sæson.

Mange afslutninger fra lang distance (3-point linien), og det kræver selvfølgelig varme spillere, samt et solidt forsvar. Problemet for Portland har indtil videre ikke været deres offensive spil, men derimod defensiven, som normalt ellers er stærk.

Påtrods af at Portland har fået hele 5 rookies på holdet, så er der stadig masser af rutine indblandet, og LaMarkus Aldridge er spilleren som gennemgående skal løfte Portland til sejr i denne sæson.

Når man ser på Portlands sejre/nederlag denne sæson, ser det ikke helt så slemt ud, som det gør sort på hvidt. Det har været utrolig stærke mandskaber de har mødt i alle kampe, pånær seneste kamp mod Sacramento, hvor det også blev til en sikker sejr.

For lige at nævne modstanderne:

Sacramento Kings

Atlanta Hawks (playoff kandidat)

San Antonio Spurs (sikker playoff kandidat)

LA Clippers (sikker playoff kandidat)

Dallas Mavericks (playoff kandidat)

Houston Rockets (playoff kandidat)

Oklahoma City Thunder (sikker playoff kandidat)

LA Lakers (sikker playoff kandidat)

Når man ser på disse hold, kan det næppe forventes at et hold som Portland ville være meget mere end 3-5 efter disse kampe.

Kampen i nat mod Rockets, bliver de to holds andet møde i sæsonen, og det første vandt Portland efter OT. Kampen i nat kan godt gå hen og blive ligeså tæt, da det er to meget lige hold der møder hinanden. Portland skal dog være rimelig favorit grundet hjemmebanen, hvor de plejer at være rigtig stærke. Rockets er modsat knap så gode, når de spiller væk fra egen hule.

Det som bliver vigtigt for Portland i nattens kamp, er 3 basale ting. Bedre forsvar, koncentration bag 3-points linien, og så at LaMarkus Aldridge spiller op til vanligt høje niveau. Portland får svært ved at holde James Harden nede på få point, men de skal forsøge at stresse ham i alle afslutninger, og han er kendt for at skyde på alt. Så en del af taktikken bør være at få ham presset til at stå i dårlige afslutningsvinkler.

Portland må undvære Elliot Williams, som bør kunne erstattes.

Houston Rockets:

Rockets har ligesom Portland op til den nye sæson også ændret en del på deres roster. De har mistet bærende kræfter i Scola og Lowry, men har tilgengæld fået sidste sæsons bedste 6. mand James Harden ind på holdet. Det kræver dog ligesom for Portlands vedkommende, noget tid at få spillet nye spillere sammen, og det kan koste i starten af sæsonen.

Rockets har også fået tilgang af Jeremy Lin fra Knicks, som i sidste sæson reddede Knicks' sæson. Spørgsmålet er om han kan bringe sit gode offensive spil med til Rockets, og holde det overraskende høje niveau en hel sæson igennem.

Rockets har dog fået en godkendt start på sæson med 4-4. Rockets har dog mødt en god blanding af tophold og den bløde mellemvare.

Rockets har ligesom Portland også haft problemer defensivt, og det er også her de har deres fokus op til kampen. Rockets har i flere af kampene haft problemer med store udfald i perioder, og det kan nemt komme til at koste mod et hold som Portland, der hurtigt kan sætte en masse point på tavlen, hvis de får tid og plads til det.

Et vigtigt match-up for Rockets at vinde er kampen under kurven, hvor de skal forsøge at holde Aldridge. Det er en opgave for Asik, og det match-up forventer jeg Asik får store problemer med at vinde.

Rockets kampe indtil videre:

New Orleans Hornets

Miami Heat (sikker playoff)

Memphis Grizzlies (playoff kandidat)

Detroit Pistons

Denver Nuggets (playoff kandidat)

Portland Trailblazers (playoff kandidat)

Atlanta Hawks (playoff kandidat)

Detroit Pistons

Det er som sagt blevet til 4 sejre, og 2 af dem er kommet mod Pistons, en mod Hornets og så mod Hawks.

Det er langt fra prangende, da 3 af sejrene var mod svage hold.

Rockets mangler ikke nogen til kampen.

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Fremtidige tips

Torsdag 18. April 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
18:45 Lille - Aston Villa: Flest hjørnespark Lille
1,90
Placer Bet
21:00 Atalanta - Liverpool: Over 5,5 hjørnespark af Liverpool
1,83
Placer Bet
21:00 West Ham - Bayer Leverkusen: Over 0,5 Mohammed Kudus skud på mål
1,90
Placer Bet
Lørdag 20. April 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
16:00 Sheffield U. - Burnley: 2
2,40
Placer Bet
Søndag 21. April 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
14:00 Viborg - Lyngby: 1
1,82
Placer Bet
17:00 Sandefjord - Lillestrøm: 2
2,40
Placer Bet
Tirsdag 7. Maj 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Eurovision: Irland går videre
3,50
Placer Bet
21:00 Eurovision 2024 - går videre: Island
4,55
Placer Bet
Søndag 26. Maj 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
11:00 Carlos Alcaraz Grand Slam titler 2024: : O Grand Slam titler
3,25
Placer Bet
11:00 Antal Grand Slams Novak Djokovic: : 0 sejre
2,70
Placer Bet
Fredag 14. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Kommer med i den engelske EM-trup: Kalvin Phillips
2,00
Placer Bet
21:00 EM 24 - når finalen: ☆ Skotland ☆
101,00
Placer Bet
21:00 Gruppe C-special: Danmark går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 Gruppe D-special: Holland går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 EM24: går videre fra gruppen: Slo, Slk, Kro, Sch, Ser, Hol, Rum, Tyr
1,70
Placer Bet
21:00 Går videre: Italien
1,55
Placer Bet

Kommentarer

Feedback