Annonce

Pittsburgh Steelers - Baltimore Ravens: Vindermargin: 1-6 point

25. december 2016 kl. 22:30 - Amerikansk Fodbold
2. maj. 2018 kl. 16:19 02/05

Kommentarer (4)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance: 44%
Betvalue: 113,52%
Spilbar ned til odds: 2,27
Rigtig/forkert:
888sport Spil nu hos 888sport
Der er tradition for tætte opgør når AFC North-rivalerne tørner sammen. Steelers bør være det stærkeste hold og er på hjemmebane, men form/skader ol. har ofte været underordnet i disse møder.

DERFOR SKAL DU FØLGE SPILLET

 • Syv af de seneste elleve - og 13 af de seneste 20 - opgør er afgjort indenfor seks (faktisk fire) point. Yderligere to er afgjort med præcis syv.
 • Form og skader har ofte vist sig underordnet i disse opgør - selv med backupquarterbacks i aktion har møderne konstant været tætte.
 • Elleve af Ravens’ 14 kampe i år er afgjort indenfor én scoring (otte point).
 • Tre af Ravens’ seks nederlag har været indenfor seks point - derudover har de tabt med 7, 8 og 10. Kun to af deres otte sejre har været på mere end seks point.
 • Ravens har vundet seks af de seneste syv og ni af de seneste tolv møder. De kan have en lille mental fordel, trods udebane.
 • Steelers fik både tight end Ladarius Green og defensive end Stephon Tuitt skadet i sidste uge, og begge ligner tvivlsomme deltagere i denne kamp.
 • Ben Roethlisberger kastede 6 TDs i et møde i 2014 - siden 2013 har Ravens holdt ham til en 5:6 TD:INT-ratio i de øvrige fem opgør siden 2013.

DET SKAL DU HOLDE ØJE MED

 • Kun to af Steelers’ kampe i år er afgjort indenfor seks point - tre kampe har dog været afgjort med 7-8 point.
 • Steelers har vist opadgående form i den seneste tid - de har vundet fem på stribe og vist klare defensive fremskridt.
 • Især løbeforsvaret har gjort god figur for Steelers, og kan Ravens ikke få gang i løbet, kan de få det særdeles svært (de løb dog kun for 50 yards da de vandt senest).
 • Ravens er atter uden cornerback Jimmy Smith.
 • Ravens leverede en uinspirerende indsats i søndagens snævre sejr over Eagles. Det ellers så stærke løbeforsvar tillod 169 yards - nu venter Le’Veon Bell.
 • Ravens er ikke stærke på udebane - de har tabt fire udekampe i træk og kun sået Browns og Jaguars.

Argumentpunkter i kursiv: De elementer jeg mener oddssætterne/markedet især overser/fejlvurderer

ODDS
Find spillet: 888sport -> Odds -> NFL -> Vælg ekstra spil til Pittsburgh Steelers-Baltimore Ravens (pt. +54). -> “Vindermargin - Inklusiv overtid”

Placering af indskud:
Odds 2,58 på dette spil opnås ved at fordele indskud som følger:
Steelers 1-6 (odds 4,80 hos 888sport/Unibet): 53,85%
Ravens 1-6 (odds 5,60 hos 888sport/Unibet): 46,15%

Ved andre odds, brug da dette værktøj til at udregne fordelingen: http://www.betxpert.com/odds-tools/halvgardering

Også værdi: Udenfor 888sport/Unibet kan der også findes værdi i dette spil - det bedste spil vil fås ved at kombinere odds 5,25 hos Bet365/bwin med 4,50 hos Betsafe/NordicBet (kombineret odds: 2,42).

Generelt er værdien på Ravens i denne kamp. 3,10 hos bwin på udesejren er et glimrende værdispil i min bog (Bet365 holder 3,05 og Danske Spil/Jetbull følger efter med pæne 3,00). Handicaplinjen på 5,5 point kan fås til 1,91 hos bwin, hvilket også er værdi, men ikke ligeså god. Bet365 på 1,909 og 888sport/Unibet og Cashpoint på 1,90 er også værdi.

Oddsudvikling: Åbningsodds hos de bookmakere, der var tidligt ude, var i et leje, der i min bog virker mere i overensstemmelse med virkeligheden end de aktuelle odds. De der åbnede senere har ikke haft korrigeret nævneværdigt - odds steg flere steder fredag aften, men blev sænket i timerne efter midnat. Bet365 åbnede i 2,85 og var fredag i 3,15, inden de gik ned i aktuelle 3,05. Jetbull har gennemgået lignende udvikling - fra 2,80 over 3,10 til 3,00. Udenfor det danske marked åbnede én af de store bookmakere i 3,02 og er aktuelt i 3,02, dog efter at have ramt 3,21 fredag eftermiddag/aften.

CHANCEVURDERINGER
ML: 65-35
AH (Pit -5,5): 46-54

SKADER/FRAVÆR
Pittsburgh Steelers:
S Shamarko Thomas - Out
TE Ladarius Green - Doubtful
TE Sammie Coats - Doubtful
DE Stephon Tuitt - Questionable
LB Anthony Chickillo - Questionable
WR Darrius Heyward-Bey - Questionable
DE Ricardo Mathews - Questionable

Der har ikke været klare meldinger omkring Tuitt, men efter at have siddet over til træningen hele ugen, er det tvivlsomt om han bliver klar til kamp - og gør han, vil han næppe spille på fuld styrke. Green har pådraget sig endnu en hjernerystelse og vil atter blive erstattet af Jesse James, der har set masser af spilletid i år, mens Green har været ude, så det er et fravær, der bør være til at overkomme, selvom Greens tilstedeværelse ville være en hjælp for angrebet.

Baltimore Ravens:
OLB Kamalei Correa - Out
CB Jimmy Smith - Out
OT Alex Lewis - Questionable
WR Steve Smith - Questionable
DE Brent Urban - Questionable
CB Anthony Levine - Questionable

 • Mange specialspil
 • Ingen gebyrer
Feedback