18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

PGA WGC MATCHPLAY: Vinder Sergio Garcia

27. marts 2021 kl. 13:45 - PGA WGC MATCHPLAY
27. mar. 2021 kl. 10:22 (Opdateret 28. mar. 2021 kl. 06:03) 27/03
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (15)
Chance: 12%
Betvalue: 120,00%
Spilbar ned til odds: 8,33
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet

Diverse mere eller mindre mystiske analyser, hvor alle mulige stats er puttet ind fandt INDEN turneringstart Sergio som vinder. Er lidt skeptisk for denne slags personligt. Men nu er det nævnt.

Der er røget mange af de spillere ud man før turneringen troede på. Udover Rahm er hele top 40 ude af turneringen. Rahm er bookmakernes favorit. Ikke min grundet han ikke liker MP og typisk brænder en dårlig runde af og så er det good bye.

Sergio er i den lette halvdel og er sammen med Kutchar de personer, der har markant fordel af denne turneringsform. Han har slået nummer 8 samt 19 på WR Hatton nemt 9.5-6.5 og 2 gange Westwood. Et totalt unødigt tab til Wallace da han havde vundet de første 2 gjorde han skulle op mod Westwood igen.

Ingen af de tilbageværende udover Sergio samt Kutchar har nævneværdige resultatet i Matchplay. Og sidstnævnte slog  overraskende Kisner, som virkelig liker dette. Men Kisner er på en slags forældreorlov og spiller kun turneringer nær sin bopæl (på den rette siden af kysten).

Det eneste imod og det er naturligvis stort imod alle spillere. Der er 4 spillerunder tilbage og en dårlig dag eller modstanderen har en dag, hvor han spiller over evne, så er man ude af turneringen

Det er IKKE som en almindelig turnering, hvor en lidt halvdårlig dag kan rettes op at 3 gode dage.

Men alt andet lige manden, hvor jeg ingen problemer trods nævnte kan finde værdi.

Et andet spil kunne være Kutchar til at slå Spieth. Kutchar uden uafgjort findes til odds 2.50 hos Nordibet. Har desværre ikke tid senere. Mange har ikke odds nu. Men det er imo 50/50 så klar værdi. Fik så lige tid til et kort oplæg.

NB: Et spil på Garcia i den lette halvdel til at nå finalen cirka odds 5 er bestemt også et godt bet. Såfremt det dukker op senere.

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform
Feedback