18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Petra Kvitova - Kristyna Pliskova: 1 sæt: Kvitova bryder under 1,5

2. september 2021 kl. 19:30 - US Open - Hardcourt
1. sep. 2021 kl. 23:14 (Opdateret 2. sep. 2021 kl. 20:25) 01/09
119
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (3)

2 stærke server støder sammen i 2 runde.

Chance: 42%
Betvalue: 110,04%
Spilbar ned til odds: 2,38
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Pliskova som er den uofficielle servdronning, har været tæt på suveræn i sine første 4 kampe under US Open, men kommer nu også op mod voldsom modstand.

Hun har i sine 4 kampe domineret sine egne partier, og er kun blevet brudt 2 gange, og har kun afgivet 3 breakbolde i 9 sæt, hvilket uanset modstand er imponerende. Banerne har virket hurtige i år, og det virker til at være gode forhold for serverne. Tidspunkt og temperaturer betyder noget i forhold til sådan et spil, men programmet er ikke lagt ud for i morgen, hun har dog tidligere prøvet lidt af hvert i denne turnering.

Kvitova som selv anses for en af de bedste servere, har også hun hammer hun ynder at slå med i returspillet, og er derfor farlig for enhver. Hun har været klinisk og tog 4 ud af 4 mod Hercog, og tog også den første med Kerber, inden hun missede sin første og trak sig i Cincinatti. Man ved aldrig helt hvad man får med Kvitova, for hun kan til tider se meget ordinær ud, og ikke ramme en flyvende fis. Kvitova som har haft et godt tennisliv allerede, har en eller anden mentalt block når det kommer til Grand Slams, med undtagelse af Wimbledon. Hun har evig mange gange stillet op og været en af topkandidaterne, men faldet tidligt. Hun har denne gang ikke kørt sig flad i optakten, men tvivlen er stadigvæk hvor hun er spillemæssigt, da man ikke har fået et tydligt svar på dette længe.

2 statistiker med en som server godt og aldrig ser breakbolde imod sig, mod en som tager hver en lillefinger når chancen byder sig. Der er flere spilvarianter som F.eks at tro der kommer tiebreak, som kunne være sandsynlig i dette opgør.

Pliskova skal nu få lov til at vise sig på den store scene igen, og selvom der kommer pres på hende, og hun spiller mod en landsmand, føler jeg at hun har givet praj om at hun kan være meget svær at nedbryde. Hvis Kvitova starter med serven, kunne 3 holdte servepartier til at starte med være nok, for at denne type bet går hjem.

Bet365 er eneste som jeg endnu har fundet med denne type variant.

God kamp

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback