18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Paula Badosa - Anett Kontaveit: 1

Match center
22. september 2021 kl. 20:35 - Tennis, WTA | f
Centre Court
22. sep. 2021 kl. 01:42 (Opdateret 22. sep. 2021 kl. 21:54) 22/09
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (2)

2 runde i Tjekkiet

Chance (1-2): 48-52%
Betvalue: 104,16%
Spilbar ned til odds: 2,08
Rigtig/forkert: 0-2
Unibet Spil nu hos Unibet

Badosa fjernede alt tvivl, om at hun ikke skulle være klar fra start i sin første kamp. Gracheva bød i realiteten ikke meget modstand, men der var flere positive momenter for Badosa at tage med. Hun var utrolig sikker i egen serv, hvor hun ikke afgav breakbolde, og gav aldrig op i returspillet hvor hun kørte gode procenter. Hun spillede tungt og dybt, men mangler en lille smule fart når modstanden bliver bedre.

Det gør den helt sikkert når Kontaveit træde ind på banen. Hun er lige nu et godt sted i sin karrierer med succes, og har tidligere vist god styrke på indendørs, men ikke gjort sig så meget på det de sidste par år. I hendes første kamp mod Cirstea, kunne hun ikke ryste modstanderen af, så det måtte afgøres til sidst i sættene. Hendes succes i kampen var gode mønstre i serv, voldsom stærk på 2 returbold, og så var baghånden indstillet rigtigt. Hun har mere fart i fødderne og kan spille skarpere vinkler end Badosa, men føler at den fart og dybde Badosa viste i første kamp, vil kunne gøre ondt på Kontaveit i dette opgør.

Trods de begge er top 30 spillere, er dette deres første møde. Jeg ser plusser og minusser for begge, men giver retfærdigvis Kontaveit et egde for nuværende form og tidligere historik. Bliver spændende at se hvordan de står overfor hinanden, men føler mig i denne kamp mest tryk ved Badosa.

Oddset har stortset stået stille siden det kom ud, men syntes det nuværende højeste odds holder sig på den rigtige side af værdi.

God kamp.

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback