18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Paris Saint-Germain - Club Brugge: Club Brügge +2.0 hjørnespark

Match center
7. december 2021 kl. 18:45 - Fodbold, Europa - Champions League
Parc des Princes    Jesús Gil
6. dec. 2021 kl. 10:58 (Opdateret 7. dec. 2021 kl. 20:36) 06/12
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (6)

I gruppe A skal der findes ud af hvem der skal videre i Europa Leauge, alt andet er på plads, og det tror jeg kan give Club Brügge gode muligheder offensivt.

Chance: 54%
Betvalue: 105,30%
Spilbar ned til odds: 1,85
Rigtig/forkert: 7-6
Bet365 Spil nu hos Bet365
Det taler for
 • Kigger vi på motivationen i dette opgør, så er der ingen tvivl om, at Club Brügge har mest at spille for. De skal forsøge at gøre en forskel, og drille PSG. De gjorde det i det første opgør, hvor de spillede 1-1, og jeg forventer at man kan se at de har troen og motivationen på plads i dette opgør.
 • PSG er ikke et egentligt hjørnehold. Kigger man i Ligue 1 har de et snit på 5,1 hjørnespark pr. kamp hvilket ikke er imponerende, og de tillader så faktisk også 5,1 pr. kamp, hvilket vil sige, at de tillader 8. flest hjørnespark imod sig i Ligue 1.
 • Club Brügge har en stor mand på toppen i Bas Dost, ham vil man meget gerne slå indlæg efter, og det tror jeg også gør sig gældende i dette opgør.
 • I CL har Club Brügge fået 6, 5, 4, 3, og 13 hjørnespark, og de ift. til dette spil har de "vundet" 4 ud af 5, hvor de har haft +2 asian.
 • PSG på den anden side har i deres CL kampe fået 0, 4, 5, 2, 2 og har endnu ikke "vundet" ift. hjørnespark og når vi kigger på denne spilvariant, hvor de skal have mere end 1 hjørnespark end deres modstander.
 • I den hjemmelige liga tillader Club Brügge næst færrest hjørnespark, men offensivt får de næstflest, hvor de har et snit på 6,59 hjørnespark pr.kamp.
Hold øje med
 • PSG har så meget individuel styrke oppe foran, hvor de kan skabe chancer på egen hånd som kan kaste hjørnespark af sig.
 • Kigger vi på Club Brügges CL kampagne, så har de gjort det flot, men i alle kampe har de haft en lav boldbesiddelsesprocent, og hvis PSG kommer til at diktere det hele, så har jeg svært ved at se Club Brügge få skabt chancer og muligheder der kan give hjørnespark.
 • Club Brügge har været ganske svingende i denne sæson, og ligger på en 3. plads i den belgiske Jupiler Leauge. De kommer med 3 sejre i ryggen, men de seneste CL kampe endte med et 5-0 og 4-1 nederlag, så de skal finde noget bedre og mere stabilt spil frem især når de står overfor de dygtige folk i PSG.
Oddsmarked

Oddset på +2.0 betyder at hvis Club Brügge får 2 hjørnespark færre end PSG, så er det void, men hvis de får flere eller et hjørnespark færre end PSG, så er der gevinst. 

Jeg var meget fristet af over 3,5 hjørnespark for Club Brügge, og at spille Club Brügge til at få flere hjørnespark. Første spil står i 1,75 hos bet365. Sidst nævnte spil står i 4,35 hos Marathonbet.

Holdene:

PSG:
Hjemmeholdet har mange muligheder, og en bred trup, hvilket gør det svært at finde frem til de foretrukne 11. Der er mulighed for at give hvile til folk, og det kunne man måske vælge at gøre i PSG.
En ting er dog klart Neymar (fast mand) Herrera (fast mand) og Draxler (fast mand/reserve) er alle ude af dette opgør, hvilket vil give denne mulige start 11'er:

Donnarumma; Dagba, Marquinhos, Diallo, Mendes; Rafinha, Gueye, Wijnaldum; Di Maria, Icardi, Mbappe

Club Brügge:
Gæsterne må se bort fra Providence (ny mand) men derudover kan de stille i en stærk start 11'er som jeg tror bliver i en 4-3-3 med følgende folk:

Mignolet; Mata, Hendry, Nsoki, Sobol; Rits, Balanta, Vanaken; De Ketelaere, Dost, Lang

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback