18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu

Tips & Spilforslag : PAOK Thessaloniki FC - Schalke 04: (AH: +0,25) 1

Match center
27. august 2013 kl. 20:45 - Fodbold, Europa - Champions League
Opdateret
0
Profession: Journalist. Uddannelse: cand.oecon og skolelærer.
Har de seneste 17 år beskæftiget sig professionelt med sports-betting med plus på kontoen.
Været spilekspert og spilredaktør hos Berlingske Tidende, Ritzaus Bureau, B.T. samt de seneste syv år TIPS-bladet.
Indstiftede ved årsskiftet 2004/05 på TIPS-bladet det såkaldte Hitrate-regnskab, som løbende monitorerede tilbagebetalingen af væddemåls-anbefalinger.
Resultat 2005: 108,0 %.
Resultat 2006: 113,1 %.
Resultat 2007 (første halvår, indtil start på BetXpert): 129,5 %

Har de seneste fem år været bosiddende fifty/fifty på bookmaker-øen Malta, bl.a. som konsulent for bookmakerfirmaer, og i den italienske fodbold-metropol Milano.
Sprog: Dansk, engelsk, tysk, fransk, spansk og italiensk.
Speciale-område: Fodbold.
Med baggrund i de foregående års regnskaber må det ultimative "jagt-område" beskrives som Europa Cup’en. De seneste syv år har med én sæsons undtagelse givet solidt overskud i Champions League, UEFA Cup og Intertoto Cup. Specielt sommeren/det tidlige efterår er traditionelt overskudsgivende, hvilket vil sige Intertoto Cup’en, kvalifikationen til Champions League samt kvalifikationen og hovedturneringens 1. runde i UEFA Cup’en.
Andre fodbold-områder med traditionelt godt afkast: Landskampe, Italien, Østeuropa, Latinamerika.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 31-28-41%
Betvalue: 101,75%
Spilbar ned til odds: 2,32
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
OBS!!! ANALYSEN OPDATERET - se nederst.

Schalke 04 er ikke kommet godt fra sæson-start, og det udnyttede PAOK Saloniki til at hente en fin 1-1’er i Gelsenkirchen. Schalke er fortsat favorit samlet og også i returen, men jeg synes, odds-markedet undervurderer grækernes chancer.

DERFOR SKAL DU SPILLE DEN

 • Schalke er ikke i form. Starten på Bundesliga-sæsonen har med 3-3 hjemme med Hamburg og 0-4(!) ude med Wolfsburg været ringe.
 • Schalke var ikke overbevisende i hjemmekampen. De sad ganske vist på størstedelen af spillet, men PAOK kom frem til lige så mange farlige chancer.
 • PAOK fik en fin sæson-start med 3-0 hjemme over Xanthi, og efter det flotte 1-1-resultat i Tyskland er der tro på egne evner.
 • Hjemmebane-fordelen (omend den ikke er så stor som normalt – se under ”Det skal du holde øje med”).
 • Jeg har på fornemmelsen, at odds på PAOK vil falde.

DET SKAL DU HOLDE ØJE MED

 • Kampen spilles uden tilskuere. En straf, som PAOK er blevet idømt af UEFA for tidligere uroligheder.
 • Der skal overordnet set være klasse-forskel. Rammer Schalke dagen, er der store chancer for tysk sejr.
 • De fleste klubber i Grækenland har været tvunget til at spænde den økonomiske livrem ind, hvilket også gælder PAOK.

Spil-form: Lidt midt imellem. Jeg var egentligt stemt for bare at tage PAOK Saloniki på et Asian Handicap +0,5 (= 1X), men har besluttet mig for at være lidt mere grådig og snuppe grækerne på en +0,25-linie. Det betyder, at PAOK skal vinde, for at det fulde odds kommer til udbetaling, men der vil dog også være en mindre gevinst i tilfælde af uafgjort (i så fald til 1,49 hos Pinnacle og 1,47 hos Bet365). Taktisk kan det lugte mål-fattigt, hvilket altid taler i retning af forøgede chancer for uafgjort, men omvendt kan man snildt forestille sig Schalke 04 smide alt over bord, hvis der f.eks. skulle stå 0-0 med 15-20 minutter tilbage. Jeg er ikke helt sikker på odds-udviklingen, men alt andet lige, tror jeg, at odds på PAOK vil falde.

Bedste betaling for PAOK Saloniki på Asian Handicap +0,20: Odds 1,98 hos Pinnacle.

 

Bedste betaling for PAOK Saloniki på Asian Handicap +0,25 blandt dansk-licenterede spil-udbydere: Odds 1,95 hos Bet365.

(bemærk venligst, at BetXpert som udgangspunkt ikke kan yde assistance, hvis der opstår problemer med en licensløs bookmaker)

Ude - næe, ikke alligevel: PAOK Saloniki burde strengt taget ikke være her. PAOK tabte i Champions League-kvalifikationens 3. kval.runde med samlet 1-3 til Metalist Kharkov, men ukrainerne er blevet smidt ud af Europa Cup’en af UEFA pga. en gammel bestikkelses-sag (Metalist har ganske vist en anke pendende, men det virker fuldstændigt urealistisk, at UEFA’s beslutning skulle blive omstødt).

Nederlaget til Metalist Kharkov betød, at PAOK Saloniki skulle være blevet overførst til playoff-runden i Europa League, men nu får grækerne altså alligevel lov at få et skud på Champions League (og er, skulle det blive til samlet nederlag til Schalke 04, sikre på deltagelse i Europa League-gruppespillet).

Det første møde: Umiddelbart lignede matchningen mod Schalke 04 en uhyggelig vanskelig opgave for PAOK Saloniki, men optimismen i den græske lejr fik sig et boost, da det lykkedes at hente 1-1 i det første møde i Gelsenkirchen, et fantastisk resultat for PAOK, som mange forventede ikke ville være i live efter udekampen i Tyskland.

Og PAOK spillede oven i købet en rigtig god kamp i forhold til forhånds-forventningerne. Som ventet var Schalke i klart støst bold-besiddelse, PAOK spillede naturligt nok defensivt, men grækerne havde lige så mange farlige afslutninger, og 1-1-resultatet var som sådan passende nok.

Problemer hos Schalke: Overordnet bedømt skal Schalke 04 klart være det bedste mandskab af disse to, men der er problemer i Schalke-lejren med flere irriterende skader (jeg vil komme ind på det nærmere omfang i en opdatering af denne analyse om morgenen på kamp-dagen), og sæson-starten har ikke været god. I seneste weekend blev Schalke således udspillet af Wolfsburg, der vandt 4-0.

Det er således ikke et Schalke-mandskab i bedste forfatning, der rejser til Thessaloniki, og momentum er ikke med dem i øjeblikket. Modsat er der i PAOK pludseligt skabt tro på tingene, og ligesom det vil være en kæmpe-skuffelse for Schalke, skulle de kikse Champions League-gruppespillet, så vil det være en kæmpe-triumf for PAOK, skulle de nå det.

Græsk klub-fodbold i krise: Kigger vi på tingene oppe fra, er der ingen tvivl om, at Schalke 04, også i returen i Grækenland skal være klar favorit, anderledes kan det trods alt ikke være, når vi taler om Bundesligaens nummer fire stillet overfor nummer to fra Grækenland. Græsk klub-fodbold er i krise i disse år, tydeliggjort af de to storklubber AEK Athen og Panathinaikos’ deroute, pengene er blevet mindre i Grækenland, og det er kun Olympiakos Piræus, som man kan regne med, vil løfte græsk klub-fodbolds tidligere ganske pæne niveau.

Overordnet vurdering: Alt dette taler ikke til fordel for PAOK Saloniki, men dette er trods alt bare en fodbold-kamp, perspektiverne på den lange bane for de to klubber er ligeyldige, når vi skal chance-vurdere tirsdagens møde. Og der er ting, der taler PAOK’s vej. For det første er der hjemmebane-fordelen, og uanset kampen pga. en UEFA-straf til PAOK skal spilles uden fans, så vejer den, omend ikke så tungt, som den ville have gjort, havde klubbens fans fået adgang.

Denne kamp kan ødelægge Schalkes sæson og den kan skabe PAOK’s. Pga. grundlæggende større klasse ér Schalke 04 berettiget favorit, men jeg synes, at odds-markedet har undervurderet PAOK’s muligheder. Det kan endnu en gang blive vanskeligt for Schalke at nedbryde PAOK-defensiven, og hjemmeholdets taktiske udgangspunkt er jeg ret sikker på. Det bliver, at der på måltavlen, når kampen fløjtes i gang, står 0-0, og vil det også være tilfældet efter 90 minutter, ja så er PAOK videre.

Situation - PAOK Saloniki: Sidste sæson var lidt af en jubel-sæson for PAOK fra Thessaloniki, da ingen i disse år i Grækenland kommer i nærheden af at kunne røre nationens stor-klub, Olumpiakos Piræus. PAOK sluttede på en klar anden-plads i grundspillet, 15 point efter Olympiakos, men seks point foran tredje-placerede Asteras Tripolis. Via de bonus-point, som andenpladsen i grundspillet gav, holdt PAOK i Champions League-/Europa League-kval.slutspillet mellem klubberne 2-5 fast i første-pladsen i slutspillet, hvor Atromitos tog sig af andenpladsen.

Form & seneste resultater - PAOK Saloniki: PAOK har spillet fire betydende kampe denne sæson (well, de to af dem kom ikke til at betyde noget, men det vidste man ikke på tidspunktet), og de er: 0-2 hjemme til Metalist Kharkov (CL-kval.), 1-1 ude med Metalist Kharkov (CL-kval.), 3-0 hjemme over Xanthi i den græske sæson-premiere, og så 1-1 ude med Schalke 04.

PAOK Saloniki spiller i denne weekend ude mod Panaitolikos.

PAOK Saloniki i Europa: PAOK Saloniki var sidste sæson med i Europa League-kvalifiktionen, men ikke særligt succesfuldt. Det lykkedes ganske vist at eliminere Bnei Yehuda Tel Aviv, og det let efter først sejr 2-0 i Israel og derefter 4-1 hjemme, men festen stoppede i playoff-runden. PAOK vandt ganske vist 2-1 hjemme over Rapid Wien, men det gik galt i returen i Østrig, hvor de tabte 0-3.

Situation - Schalke 04: Der hersker et klart hieraki i Tyskland i disse år. Ingen kan tilsyneladende for alvor røre Bayern München, ingen af de øvrige kan røre Dortmund, og trækker vi de to fra, så synes Leverkusen et niveau over resten i Bundeligaen. Dét gjorde i sidste sæson reelt, at Schalke 04’s højeste realistiske mål var fjerde-pladsen, som de da også tog, men ikke uden problemer. At klubber som Freiburg og Eintracht Frankfurt længe var i stand til at presse Schalke, var en smule foruroligende, og mens første-, anden- og tredje-pladsen i hierakiet er klart, så kan Schalke ikke betegnes som en super-oplagt nummer fire. Ikke længere i hvert fald, da sæson-starten her i efterået også har været skuffende.

Form & seneste resultater - Schalke 04: Ligesom hos PAOK Saloniki er det også blevet til fire betydende kampe indtil videre for Schalke 04 i dette efterår, og resultaterne har ikke været opløftende. Det starede med en 2-0-sejr i DFP-Pokalen ude over Nöttingen, men Nöttingen spiller til dagligt i Oberligaen (den femte-bedste række), så det er begrænset, hvor meget, det fortæller. Derefter blev det i Bundesligaens sæson-premiere til 3-3 hjemme mod Hamburg efterfulgt af et grimt 0-4-tab ude til Wolfsburg i anden spillerunde. Senest blev det så til 1-1 hjemme mod PAOK Saloniki (CL-kval.).

Schalke 04 i Europa: Schalke 04 er trådt ind i Champions Leagues playoff-runde, hvor de i seneste midtuge spillede 1-1 hjemme med PAOK Saloniki.

Schalke 04 var direkte kvalifceret til sidste års gruppespil i Champions League, og det forløb godt, da Schalke med 12 point for de seks gruppe-kampe vandt deres gruppe foran Arsenal, Olympiakos Piræus og Montpellier.

I forårets ottendedelsfinaler blev det dog til en sluffende exit, da Schalke mod Galatasaray kun kunne drive det til 1-1 hjemme, hvorefter de med 2-3 tabte returen i Tyrkiet.

Analysen vil om morgenen på kampdagen tirsdag den 27. august blive opdateret med seneste nyt, teamnews, sandsynlige start-opstillinger, samt odds-udvikling.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Analysen opdateret tirsdag den 27. august kl. 09.00.

Mellemliggende udvikling siden den oprindelige analyse - PAKO Saloniki: PAOK Saloniki tabte i weekendens græske liga-runde skuffende 0-2 ude til nedryknings-kandidaten Panaitolikos.

Mellemliggende udvikling siden den oprindelige analyse - Schalke 04: Også Schalke 04 måtte notere sig et nederlag i den hjemlige liga, da det blev til 1-2 ude mod Hannover 96.

Trupnyt - PAOK Saloniki: Træner Huub Stevens må se bort fra to stamspillere.

Ude skadet er Lino (forsvar/fast), Liam Lawrence (midtbane/fast) og Costin Lazar (midtbane/reserve).

Endvidere er Nikos Spyropoulos (forsvar/reserve) tvivlsom.

Trupnyt - Schalke 04: Man kan ikke fortænke Schalke-træner Jens Keller, hvis han har panderynker for tiden. Det vil være en kolossal skuffelse for Schalke 04, hvis de ikke kvalificerer sig til Champions League-gruppespillet, men hans mandskab spiller elendigt for tiden, og dertil kommer, at flere mere eller mindre vigtige folk er ude med skader.

Det drejer sig om følgende: Kyriakos Papadopoulos (forsvar/fast), Sead Kolasinac (forsvar/reserve), Anthony Annan (midtbane/reserve), Klaas-Jan Huntelaar (angreb/fast) og Saeid Chinedu Obasi (angreb/reserve).

Bortset fra skarpretteren Huntelaar, som ikke er rar at undvære, så risikerer det oven i købet let at blive værre for Schalke, idet følgende folk er tvivlsomme og muligvis ikke når at blive klar, hvilket kommer til at afhænge af sidste øjebliks-tests: Atsuto Uchida (forsvar/fast), Joel Matip (midtbane/fast) og Leon Goretzka (midtbane/reserve).

Holdene: De sandsynlige start-opstillinger:

PAOK Saloniki: Jacobo Sanz; Stelios Kitsiou, Konstantinos Katsouranis, Miguel Vitor, Giannis Skondras, Alexandros Tziolis, Ergys Kace, Sekou Oliseh, Lucas Perez, Miroslav Stoch og Dimitris Salpingidis.

Schalke 04: Timo Hildebrand; Atsuto Uchida, Benedikt Höwedes, Joel Matip, Christian Fuchs, Roman Neustädter, Jermaine Jones, Jefferson Farfan, Julian Draxler, Christian Clemens og Adam Szalai.

Odds-udvikling: Der har (hvilket faktisk overrasker mig), været en lille odds-stigning på PAOK Saloniki, siden jeg tidligt lørdag lagde den oprindelige analyse ud. Lørdag kunne man kun få odds 1,95 hos Bet365 og det lidt højere 1,98 hos Pinnacle på PAOK Saloniki på Asian Handicap +0,25. Det er nu steget til 2,00 hos både Bet365, Pinnacle og SBObet, der er markeds-førende.

Dette er potentielt et opgør, som der i løbet af kamp-dagen kan ske relativt store odds-skred på. Dette er en potentiel mulighed, jeg påpeger, men oplysningen er desværre i praksis værdi-løs, idet jeg godt kan forestile mig movements begge veje. Jeg har med andre ord intet konkret bud på, hvad der vil ske med oddsene op til kamp-start.

 • God velkomstbonus på sport
 • Stort spiludvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting
 • Rigtig god mobilapp
 • Meget brugervenligt og flot site
 • Konkurrencedygtige odds

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Fremtidige tips

Torsdag 18. April 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
18:45 Lille - Aston Villa: Flest hjørnespark Lille
1,90
Placer Bet
21:00 Atalanta - Liverpool: Over 5,5 hjørnespark af Liverpool
1,83
Placer Bet
21:00 West Ham - Bayer Leverkusen: Over 0,5 Mohammed Kudus skud på mål
1,90
Placer Bet
Lørdag 20. April 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
16:00 Sheffield U. - Burnley: 2
2,40
Placer Bet
Søndag 21. April 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
14:00 Viborg - Lyngby: 1
1,82
Placer Bet
17:00 Sandefjord - Lillestrøm: 2
2,40
Placer Bet
Tirsdag 7. Maj 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Eurovision: Irland går videre
3,50
Placer Bet
21:00 Eurovision 2024 - går videre: Island
4,55
Placer Bet
Søndag 26. Maj 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
11:00 Carlos Alcaraz Grand Slam titler 2024: : O Grand Slam titler
3,25
Placer Bet
11:00 Antal Grand Slams Novak Djokovic: : 0 sejre
2,70
Placer Bet
Fredag 14. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Kommer med i den engelske EM-trup: Kalvin Phillips
2,00
Placer Bet
21:00 EM 24 - når finalen: ☆ Skotland ☆
101,00
Placer Bet
21:00 Gruppe C-special: Danmark går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 Gruppe D-special: Holland går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 EM24: går videre fra gruppen: Slo, Slk, Kro, Sch, Ser, Hol, Rum, Tyr
1,70
Placer Bet
21:00 Går videre: Italien
1,55
Placer Bet

Kommentarer

Feedback