18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Pain - Bad News Bears: (AH: -1,5 Maps) 1

9. april 2021 kl. 01:00 - Mythic Cup Spring 2021
8. apr. 2021 kl. 19:51 (Opdateret 9. apr. 2021 kl. 22:38) 08/04
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (1)

Mythic Cup Spring 2021

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 43-0-57%
Betvalue: 116,10%
Spilbar ned til odds: 2,33
Rigtig/forkert:
ComeOn Spil nu hos ComeOn
Fortsætter Pain deres helt igennem fantastisk form, ved at tage denne finale(Helst 2-0). Det er et hold, hvor vi ser individualister, som kunne spille på bedre teams. BNB vandt dog seneste indbyrdes møde. Så de ved hvordan det skal gøres.
Det taler for
 • Pain er et fire-house uden lige. Det er individualister fuld af kvalitet. Det ikke mange kampe, hvor de ikke leverer. Spiller for spiller, der har Pain et større topniveau.
 • Saffee og Biguzera er blandt serverens bedste spillere. De rammer 1.26 og 1.20 i rating samt 1.30 og 1.21 i impact. Det absurd gode stats. Nekiz og Hardzao følger med en rating på 1.12 og en positiv impact også. Der er så mange kort, at spille på.
 • Skal BNB vinde, så skal Jonji ramme A-game. De har vist flere gange, at BNB er ikke det samme hold, hvis ikke har topfragger. Han er superstjernen på holdet. Selvom BNB har gode individualister, så er det bare kun Jonji, som når samme niveau som Pain holdet. Det er et pres, at spille i kampen med.
 • De to hold plejer, at ville spille Inferno, Dust2 og Nuke når de mødes. Det er samtidigt tre maps, hvor Pain vinder hhv. 67-77-93% af deres kampe. Alle tre maps, vil jeg have Pain som favorit. Skulle vi ende på Train eller Overpass. Så er det mere lige maps, som kan gå begge veje.
 • Pain har i 2021 spillet 29 kampe. Det blevet til 6 nederlag, hvor 5 af dem er til Extra Salt. De har vundet 16 BO3 kampe, hvor 14 af dem er vundet 2-0. Det siger lidt om niveauet. De seneste 4 BO3 kampe, er vundet 2-0.
 • Pain sidder sammen som hold i Vegas. Det giver uden tvivl noget til teamplay/kommunikationen. Der kan nemmere rettes på ting, end hvis man var væk fra hinanden. Fire-power og individuelt kommer Pain med mere. Selvom Pain ikke er det bedste taktiske hold. Så lever BNB også på, at individualisterne rammer A-game. De er ikke det stærkeste hold rent taktisk. Så det kunne godt blive en slagmark.
 • BNB har holdt et par ugers pause for to uger siden. De har siden da spillet otte kampe. Det har været med blandet resultater. Taber kampe til ukendte hold. Smider dumme maps, til hold de ikke burde smide maps til. Niveauet og ikke mindst det individuelle niveau, er alt for svingende.
Hold øje med
 • Pain så ikke speciel gode ud, i semifinalen mod Triumph. Der var utrolig mange ting, som ikke hang sammen. Hverken taktisk eller individuelt var de 100% til stede. BNB er et niveau bedre end Triumph.
 • Det er kun små to uger siden, at de to hold mødtes. Der vandt BNB en 2-0 sejr.
 • BNB har flere maps, hvor de som hold og taktisk ser gode ud. Mirage, Inferno og Nuke er tre maps, hvor de sagtens ville kunne følge med på dagen.
 • Vi så i kampen mod Pain og Triumph, at det amerikanske hold til dels, havde læst Pain rent taktisk. Pain spiller utrolig offensivt og til tider tosset cs. BNB kan tage en masse fra semifinalen, med til finalen her. Tålmodigt og afventende cs, er en god plan mod Pain.
 • BNB har et lineup, som på dagen leverer god fire-power. Alle rammer over 1.0 i rating, faktisk snitter de mellem 1.06 og 1.26. Så det højt individuelt niveau.
 • BNB har nu spillet to uger, efter en mindre pause på et par uger. Siden da er formen opadgående. Det blevet til seks sejre og kun to nederlag. Teamplay ser også skarpere ud end tidligere.
Oddsmarked

Bet365 - 2.50

Desværre ikke mange, som har åbnet odds på denne finale.

En toneangivende licensløs bookie har 2.60
Flere licensløse bookies har værdi.

Korrekt at Pain tabte 2-0 her den 22/3-21 - Men det var pga Pain underpræsterede big time, BNB spillede som sådan ikke en god kamp. De tog de muligheder der kom og det var nok. Det som er mest skræmmende for BNB. Det er hvor meget de måtte kæmpe for, at vinde trods Pain måske kun ramte 60-70%. Kampen endte trods alt 12-16 / 16-19 til BNB. Så det to ekstrem tætte maps. Ingen af hardhitterne hos Pain ramte niveau. Nekiz ramte 1.06 i rating og Saffe 1.03 - Ellers lå de resterende spillere under 0.99 i rating. Det sker næsten aldrig og ville blive meget overrasket hvis vi ser samme kampbillede.

Jeg forventer der er niveauforskel på de to hold. En supermand kan ikke vinde for et helt hold. Slet ikke et hold som Pain. Det sker ikke ofte, at Pain falder fra hinanden i en hel kamp. 

Kilder

www.hltv.org

www.Betbrain.com

www.oddsportal.com

Deres respektive twitter kontoer + evt hjemmesider

 • God brugeroplevelse
 • Spændende specialspil og høje odds på Superligaen
Feedback