18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Paderborn - Borussia Dortmund: Dortmund vinder til nul

Match center
31. maj 2020 kl. 18:00 - Fodbold, Tyskland - 1. Bundesliga
Benteler-Arena    Daniel Siebert
31. maj. 2020 kl. 17:22 (Opdateret 31. maj. 2020 kl. 20:51) 31/05
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (3)
Chance: 40%
Betvalue: 104,00%
Spilbar ned til odds: 2,50
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet

Dortmund sætter proppen i mod Bundeligaens bundprop.

Dortmud har set solide ud bagtil siden genopstarten. Paderborn har kun nettet én enkelt gang i samme periode. Derfor virker Odds 2.60 på en Dortmundsejr, hvor gæsterne fra Ruhr-distriktet samtidig holder Paderborn fra at score, som flot betaling.

DET TALER FOR SPILLET

 • Dortmund har holdt nullet i 6 ud af 9 deres seneste opgør. Efter coronapausen holdt man modstanderne fra fadet både hjemme mod Schalke (4-0) og ude mod Wolfsburg (2-0). Rent defensivt gjorde man også en fin figur mod Bayern, der kun spillede sig til 0,6 xG. Schalke og Wolfsburg tilspillede sig endnu færre muligheder målt på xG, og Dortmund snitter således for deres første 3 kampe efter genstarten 0,48 xG imod.
 • Offensivt er Dortmund kommet ligeledes godt i gang med 6 kasser i 3 kamp. Det skal dog siges, at de målt på xG har fået mere end ’fortjent’.
 • Dortmund har vundet 43 % af deres kampe denne sæson uden selv at indkassere. På udebane hedder statikken 23 % (3 ud af 14). Det er måske ikke synderligt prangende, men det indebærer deres to hidtidige udekampe mod hold fra bunden, Mainz (4-0) og Werder Bremen (2-0). I alt har Dortmund holdt buret rent i endnu en udekamp, altså i alt 4 ud af 14 for sæsonen. Samtidig mindsker fraværet af tilskuere hjemmebanefordelen og som sådan en del af forskellen på at spille ude og hjemme.
 • Ligesom Dortmund er Paderborn også startet godt efter pausen og har således brudt den ringe mildest talt rinde stime, de befandt sig i, før Bundesligaen lukkede ned med 4 nederlag på stribe. Efter genopstarten ar man spillet uafgjort 3 gange ud af 3 mulige. Man har til gengæld kun scoret én eneste gang.
 • xG-wise har Paderborn spillet til 0,52, 0,96 og 0,92 mod henholdsvis Düsseldorf, Hoffenheim og Augsburg, der alle er at betragte som værende dårligere defensivt end Dortmund.


DET TALER IMOD

 • Paderborn har kun tabt én af 14 hjemmekampe uden selv at score. Det er desuden den eneste hjemmekamp, hvor de selv er gået fra banen uden at være kommet på tavlen.
 • Det omvendte opgør i november endte 3-3 i en kamp, hvor Paderborn generelt gjorde en flot figur. De sikrede sig en 3-0-føring, inden de smed de 3 point væk ved en sen udligning i overtiden.
 • Generelt har Paderborn spillet målrige opgør mod topholdene og er selv kommet på tavlen. Det er dog værd at bemærke, at langt størstedelen heraf – med undtagelse af udekampen mod Bayern München (3-2 nederlag, 21. februar) – fandt sted i efteråret.
 • Den kollektive måltørke taget i betragtning spekulerer Bundesliga.com i, at Paderborn måske vil stille med to angribere fra start. Det kan presse Dortmunds trebackkæde og især på omstillinger, som man må forvente Paderborn som udgangspunkt satser på. Det er dog meget usikkert. I SC Paderborns egen optakt nævnes 4-3-3 som en mulighed.
 • Hvordan reagerer Dortmund ovenpå nederlaget til Bayern München, der vel reelt afgjorde kampen om mesterskabet? Vil de være i stand til at sætte sig fuldstændigt op til kamp mod ligaens absolutte bundprop?


HOLDNYT
Paderborn: Det defensive holdepunkt på midtbanen, Klaus Gjasula (fast), er ude med karantæne. Sebastian Vasiliadis ventes at starte i stedet. Centralforsvar, Luca Kilian (fast), der har været ude siden slut januar er på vej tilbage, men er tvivlsom til kampen grundt manglende kampform.

Dortmund: Erling Haaland er ude med en knæskade. I stedet forventes Thorgan Hazard at starte helt i front. Mo Dahoud, der har spillet ved siden af Thomas Delaney på den centrale midtbane efter genopstarten, er ude for resten af sæsonen. Emre Can går formentlig ind i startopstillingen i stedet. (Nogle medier mener det bliver Axel Witsel, der fik 5
minutter mod Bayern. Det tvivl jeg dog personligt på.) Ligeledes er Jadon
Sancho ved at være tilbage og kunne begynde fra start. Efter i stigende grad at
have set spilletid i de seneste 3 kampe ser han dog stadig uskarp ud.

Opdatering: Se kommentar nedenfor for bekræftede startopstillinger og deres betydning for spillet.

ALTERNATIVER OG OVERVEJELSER
De positive offensive indikationer fra Paderborn kunne pege i retning af en målrig kamp. Jeg ser dog umiddelbart ingen værdi i Over 2,5 mål til odds 1,44. Er usikker på Begge hold scorer til 1.70.

Dortmund-sejr og begge hold scorer til odds 2.50 er derimod langt mere interessant (også selvom det er den diametrale modsætning til det spil, jeg umiddelbart foreslår). Denne variant er også mere tiltagende i mine øjne end Dortmund-sejr og Over 3,50 mål, der står i samme odds.

Hvad der taler for disse spil – foruden at Paderborn måske vil satse yderligere offensivt netop her i kampen mod Dortmund – er ikke mindst Paderborns hidtidige resultater mod topfire-hold. De har spillet 6 kampe mod hold fra topfire (Bayern München, Dortmund, Leverkusen og RB Leipzig). All har set scoringer fra begge mandskaber. Alle har set mindst 5 mål. Alle har haft Paderborn på den tabende side.

Min betænkelighed ved disse spil er imidlertid, at de ligger for megen vægt på tidligere resultater tilbage fra begyndelsen af sæsonen og undervurderer den specielle situation, som nedlukningen har afstedkommet.

KILDER
fbref.com, Bundesliga.com, whoscored.com, soccerstats, bvb.de og scp07.de

 • Stort udvalg af sportsgrene
 • Ofte fokus på Skandinavien/DK
 • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback