Ottawa Senators - Pittsburgh Penguins: Senators vinder serien

Match center
18. maj 2017 kl. 02:00 - Ishockey, USA - NHL
Canadian Tire Centre
2. maj. 2018 kl. 16:23 02/05

Kommentarer (1)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance: 38%
Betvalue: 114,00%
Spilbar ned til odds: 2,63
Rigtig/forkert:
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Playoffs, Eastern Conference, 3. runde (bedst af 7). 1-1 i kampe.

Senators defensive system kører som smurt og nappede een af de første to udekampe. Penguins er det bedre hold og Crosby/Malkin i en klasse for sig, men Ottawa har holdt målscoringen nede og de fysisk ramte mestre virker sårbare.

DET TALER FOR TIPPET 

 • Senators game-plan virker og markedet overvurderer betydningen af Pens’ overtag i spil/chancer.
 • Holdindsatsen af Ottawa er sublim og trænerens system er vel en slags eksamensopgave.
 • Ottawa får den nødvendige offensive produktion og kan spille endnu mere kompakt ved en føring.
 • Penguins bliver igen og igen straffet pga manglende fysik og de virker ”banged up”.
 • Der mangler offensiv kreativitet/produktion fra Penguins. Også fra 3- og 4-kæden.  

DET SKAL DU HOLDE ØJE MED 

 • Penguins har Malkin og Crosby. De plejer at være ret onde ved Ottawa Senators.
 • Erik Karlsson spiller ca 30 minutter, men udgik i en kamp i seneste serie. Er han 100 %?
 • Presset er enormt på Senators, da de ikke har samme slutspilserfaring som Penguins.
 • Penguins har vist os igen og igen at de nok er det bedste playoffhold i Eastern Conference.  

Punkter i kursiv: De argumenter jeg mener at markedet/oddssætterne især undervurderer.

Odds

Betsafe også med 3,00 , Bet365 2,80, Bwin 2,75 og Unibet med 2,75.

Find spillet

Nordicbet og Betsafe: Ishockey à Vinder af serien

Bet365: Bet365 à Ishockey à Scroll ned i bunden til "langtidsvæddemål" kategorien à vinder serien

Markedet uden licens tilbyder 2,80.

Markedet

Markedet er gået en anelse mod Penguins siden i går aftes. Har ikke en fornemmelse for hvilken retning markedet vil bevæge sig løbende. Det kommer meget an på hvem der er med for Penguins i aftenens tredje kamp. Der har dog været en løbende tendens til at markedet går imod Penguins. Inden kamp 1 fik jeg således 3,70 på Penguins og den faldt også til 3,40-3,45 stykker.

Nordicbet har jeg desuden før rost for deres evner til at sætte odds under playoffs, men jeg tror at de enten overvurderer Karlssons(og manglende offensiv produktion mod Penguins) betydning eller også overvurderer de betydningnen af Penguins’ overtag i spil/chancer. Senators havde jo Penguins hvor de ville have dem i kamp 2. 0-0 med 6 minutter igen, hvor Phil Kessel så scorede kampens eneste mål. Senators bør blive det pressede hold serien ud, menn det er jo også en del af deres game-plan.

Skader

De kendte skader i forsvaret  for Penguins er selvfølgelig Kris Letang(ude resten af sæsonen) og Trevor Daley(vender ikke tilbage de næste kampe). Justin Schultz er tvivlsom med en mulig skulderskade og skulle han være med alligevel, så er han næppe 100 % frisk resten af serien. Han var dog i stand til at bære sin bagage til flyet mod Ottawa selv. Alt i alt bliver Penguins’ defensive dybde for alvor testet og næste mand på isen er Mark Streit og derefter skal de så læne sig op ad Derrick Pouliot, David Warsofsky eller Frank Corrado. Det er selvfølgelig ikke topkæde-backs, men det er ret imponerende at man har 5-6 backs som sagtens kan gå ind og agere femte-sjette backspiller på holdet. Problemet er at de mangler deres klassebacks og at hele blå linje efterhånden ser meget middelmådig ud(især hvis Schultz ikke er med).

I angrebskæderne ser en anelse bedre ud, hvor kun Patric Hornqvist og Brian Rust er day-to-day. Personlig synes jeg dog heller ikke at Carl Hagelin ser helt frisk ud og så florerer der stadig rygter om Sidney Crosby og hans helbredstilstand efter hans hjernerystelse mod Washington Capitals. Han tackler dog folk, hvilket vel er en fin indikator for at han er nogenlunde fit for fight. Men han er altså uden point i de første to kampe, hvilket jeg mener er ret usædvanligt imod Ottawa Senators.

Nå ja, Matt Murray er tilbage som andenmålmand for Penguins. Præcis som han burde være. Jeg er langt større fan af Marc-Andre Fleury.

Senators mangler stadig Mark Borowiecki defensivt og så er Viktor Stalberg tvivlsom offensivt. Ikke den store betydning. Eneste store spørgsmålstegn er hvor hæmmet af sin skade Erik Karlsson er. Han spillede jo ”kun” 27 minutter i kamp 2 ;) Jeg mener nu ikke at Erik Karlsson vil være den eneste grund til en eventuel overraskende Senators finaledeltagelse. Det er primært ”team effort” gennem det system som Ottawa kører nu og så at folk leverer på skift i det offensive.

Startende målmænd

Craig Anderson for Ottawa Senators (unconfirmed) og Marc-Andre Fleury for Pittsburgh Penguins (unconfirmed).

Mulige lineups

Der kommer ingen lineups, da holdene ikke rigtig vil dele nogen info ud så langt inde i playoffs. Opdaterer dog løbende med lineups, hvis der skulle komme nogle uventede nyheder.

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback