18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : Østrig - Tyrkiet: (AH: +0,25) 1

Match center
15. august 2012 kl. 20:30 - Fodbold, Venskabskampe
Ernst Happel Stadion
Opdateret
0
Profession: Journalist. Uddannelse: cand.oecon og skolelærer.
Har de seneste 17 år beskæftiget sig professionelt med sports-betting med plus på kontoen.
Været spilekspert og spilredaktør hos Berlingske Tidende, Ritzaus Bureau, B.T. samt de seneste syv år TIPS-bladet.
Indstiftede ved årsskiftet 2004/05 på TIPS-bladet det såkaldte Hitrate-regnskab, som løbende monitorerede tilbagebetalingen af væddemåls-anbefalinger.
Resultat 2005: 108,0 %.
Resultat 2006: 113,1 %.
Resultat 2007 (første halvår, indtil start på BetXpert): 129,5 %

Har de seneste fem år været bosiddende fifty/fifty på bookmaker-øen Malta, bl.a. som konsulent for bookmakerfirmaer, og i den italienske fodbold-metropol Milano.
Sprog: Dansk, engelsk, tysk, fransk, spansk og italiensk.
Speciale-område: Fodbold.
Med baggrund i de foregående års regnskaber må det ultimative "jagt-område" beskrives som Europa Cup’en. De seneste syv år har med én sæsons undtagelse givet solidt overskud i Champions League, UEFA Cup og Intertoto Cup. Specielt sommeren/det tidlige efterår er traditionelt overskudsgivende, hvilket vil sige Intertoto Cup’en, kvalifikationen til Champions League samt kvalifikationen og hovedturneringens 1. runde i UEFA Cup’en.
Andre fodbold-områder med traditionelt godt afkast: Landskampe, Italien, Østeuropa, Latinamerika.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 36-29-35%
Betvalue: 100,35%
Spilbar ned til odds: 1,97
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
Østrig har ikke kvalificeret sig til noget som helst meget længe (de var med i EM-slutrunden 2008, men det som værtsnation), men det hører med, at Østrig sandsynligvis er den europæiske nation, der de seneste år har været udstyret med størst lodtræknings-uheld. Dette væddemål bygger primært på min personlige tese, at det østrigske landshold er undervurderet i disse år. Modstanderen Tyrkiet er som vinden blæser. Det tyrkiske landshold har potentiale og kan spille flot og effektivt fodbold, men lige så ofte skuffer tyrkerne fælt med motivations-forladte indsatser. Vigtigt for det tyrkiske hold er, om det kan hidses op til opgaven, og her er en ”ligegyldig” venskabskamp ude mod Østrig måske ikke så sexet.

Spil-form: Jeg har valgt at tage Østrig på et Asian Handicap +0,25, hvilket betyder, at der også er en (omend mindre) gevinst ved uafgjort. I så fald bliver oddset ”halvdelen" (1,38 hos Pinnacle, 1,35 hos Bet365).

Bedste betaling for Østrig på Asian Handicap +0,25: Odds 1,76 hos Pinnacle.

Bedste betaling for Østrig på Asian Handicap +0,25 blandt dansk-licenterede spil-udbydere: Odds 1,70 hos Bet365.

(bemærk venligst, at BetXpert som udgangspunkt ikke kan yde assistance, hvis der opstår problemer med en licensløs bookmaker)

Fantastisk timing!: Jeg synes nogle gange at være Palle-alene-i-verden med min opfattelse af, at det østrigske landshold er undervurderet i disse år. Jeg erindrer umiddelbart før sommerens EM-slutrunde en venskabskamp i Innsbruck mellem Østrig og Ukraine, hvor jeg vitterligt (om min vurdering så var fejlagtig eller ej, kan man debattere) fandt værdi i et indskud Østrigs vej. Jeg skrev en analyse af kampen og postede Østrig-anbefalingen her på BetXpert... og ca. 10 minutter senere begyndte oddsene på Østrig at stige som en raket...!

Markeds-overvejelser: Dette havde ingen grund i teamnews eller andet uopdaget, det var simpelthen markedet, som gik imod Østrig – og nu kommer der for denne anbefaling her mellem Østrig og Tyrkiet noget vigtigt – jeg kan faktisk snildt se det samme ske her, altså at der i løbet af kampdagen vil falde mange indskud på Tyrkiet, og at oddset på Østrig derfor vil stige endnu en gang. Der er der to grunde til. Dels, at markedet ikke synes at bryde sig så meget om Østrig, som bookmakernes odds-sættere (og jeg) gør, og i dette tilfælde nok så væsentligt, at Tyrkiet er et særdeles spille-populært hold.

Tyrkiet er (på trods af en vanvittig lovgivning på området) et af de hastigst voksende sports-betting-markeder (og derudover er der mange spille-glade tyrkere placeret mange andre steder rundt om i Europa), og tyrkerne er, når det kommer til indskud på deres landshold typisk særdeles nationaliske. Det tvinger derfor oddsene på Tyrkiet ned, og denne tendes kan jeg snildt også se komme i dag, når det gælder tilfældet Østrig-Tyrkiet. Argumenterne vil være de klassiske, ”Tyrkiet er bare et bedre hold,” etc. ... hvad man kan bruge den slags til uden en samtidig kritisk odds-overvejelse, har jeg imidlertid svært ved at se.

0-0 senest: Østrig og Tyrkiet var i samme EM-kval.gruppe i kvalifikationen til slutrunden i Polen/Ukraine, og mens kampen i Tyrkiet sluttede med tyrkisk hjemme-sejr 2-0, så blev resultatet i Wien uafgjort 0-0. Ikke, at det i sig selv beviser noget, men det kunne indikerer nogenlunde lige chancer, nu Østrig er på hjemmebane.

"Verdens værste venskabshold": Vigtigt at holde sig for øje er det, at dette ”kun” er venskabskamp, og det kan af og til rykke væsentligt med procenter. Jeg har i en anden analyse (Norge-Grækenland) til aftenens venskabskampe skrevet, at Norge er nærmest ”verdensmestre” i venskabskampe, og skal jeg skitsere Tyrkiet, når det gælder venskabskampe, så er de modsat måske ”verdens værste venskabshold”, når det gælder resultaterne. Det selvfølgelig ikke ment som Tyrkiet skulle være ringere end f.eks. San Marino, men set i forhold til, hvad den påglædende nation ellers kan levere, når der står noget på spil, samt i forhold til nationens potentiale.

 ... men måske ikke længere...: Sådan plejede det at være, men det holder (”desværre” for dette bet...?) ikke helt stik længere. I de seneste tre venskabskampe i det sene forår her i 2013 har Tyrkiet nemlig præsteret tre sejre, 2-0 ude over Bulgarien, 3-1 ude over Portugal, og 2-0 hjemme over Ukraine. Det ser jo umiddelbart godt ud for tyrkerne, men ser vi bort fra udesejren i Bulgarien, så hører det med, at opgørene mod Portugal og Ukraine fandt sted umiddelbart før EM-slutrunden, og at portugiserne og ukrainerne nok ikke var så forfærdeligt fokuseret på resultatet.

Går man tilbage til årene 2008 til 2011 viser der sig helt forfærdelige tyrkiske venskabs-resultater, men, okay, tyrkerne har oppet sig på den front. Spørgsmålet er så, om det er tilfældigt (fluktuation), eller om der virkeligt er noget om de forbedrede tyrkiske indsatser?

Uanset, så skal vi have Østrig og Tyrkiets venskabs-resultater fra de seneste to år:

Østrigs venskabs-resultater i 2011/12:

Nederlag 1-3 ude til Holland, sejr 3-1 hjemme over Letland, nederlag 1-2 hjemme til Slovakiet, nederlag 1-2 ude til Ukraine, sejr 3-1 hjemme over Finland, sejr 3-2 hjemme over Ukraine, samt uafgjort 0-0 hjemme mod Rumænien.

Tyrkiets venskabs-resultater i 2011/12:

Uafgjort 0-0 hjemme mod Sydkorea, sejr 3-0 hjemme over Estland, nederlag 1-2 hjemme til Slovakiet, sejr 3-1 ude over Georgien, nederlag 2-3 ude til Finland, sejr 2-0 ude over Bulgarien, sejr 3-1 ude over Portugal, og senest sejr 2-0 hjemme over Ukraine.

Den seneste rækker af tyrkiske venskabs-resultater berettiger så sandeligt ikke til, at jeg har udskreget dem som et ”dårligt venskabs-hold”, men hvis man ser det på den lidt længere bane, kan man have sine tvivl om tyrkernes motivation i kampe som disse.

Konklusion: Der ligger flere årsager bag mit indskud på Østrig. Dels mener jeg, at Østrig i disse år er undervurderet. Det er rigtigt, at det ligger langt tilbage, før vi kan finde en succesfuld østrigsk kvalifikation, men Østrig er set over de seneste 10-20 år vel den nation i Europa, der konsekvent har haft størst lodtræknings-uheld. Bedre er det ikke blevet til VM-kvalifikation til Brasilien-2014, hvor Østrig er havnet i gruppe med Tyskland, Sverige og Irland...

Modsat kvalificerer Tyrkiet sig regelmæssigt til slutrunder, set over en længere peioder ca. hver anden gang. Det er imidlertid kikset de seneste to gange (EM i Polen/Ukraine og VM i Sydafrika), og Tyrkiet anno i dag er meget langt fra det niveau, man oplevede f.eks. ved VM-2002 i Japan/Sydkorea, hvor de var spillende flot angrebs-fodbold, var et af turneringens allerbedste hold, og tog bronze.

Det er som om Tyrkiet har meget vanskeligt med at indfri nationens retteligt store fodbold-potentiale, og selvom de seneste venskabs-resultater i foråret lover godt for tyrkerne, så har jeg på fornemmelsen, at de mere skyldtes manglende fokus fra modstanderne (Portugal og Ukraine) end decideret tyrkisk styrke.

Dette bet er meget en fornemmelses-sag, og min fornemmelse er, at Østrig er undervurderet.

  • God velkomstbonus på sport
  • Stort spiludvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
  • Rigtig god mobilapp
  • Meget brugervenligt og flot site
  • Konkurrencedygtige odds

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Fremtidige tips

I morgen
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
14:00 Ryan Thomerson - Jack Bradford: 1
1,53
Placer Bet
Søndag 26. Maj 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
11:00 Carlos Alcaraz Grand Slam titler 2024: : O Grand Slam titler
3,25
Placer Bet
11:00 Antal Grand Slams Novak Djokovic: : 0 sejre
2,70
Placer Bet
11:00 Jannik Sinner antal Grand Slams 2024: : 1
1,72
Placer Bet
20:45 Frosinone - Udinese: Under 2,5 Mål
1,90
Placer Bet
Mandag 27. Maj 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Falcons - Complexity (Turnering H2H): 2
1,83
Placer Bet
21:00 NaVi - MOUZ (Turnering H2H): 2
1,90
Placer Bet
Torsdag 6. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
12:00 Flest mandater uden EPP og S&D: Identitet og Demokrati (ID)
2,38
Placer Bet
Fredag 7. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
23:55 DK's trup: Udtaget: Jacob Bruun Larsen
10,00
Placer Bet
Fredag 14. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Kommer med i den engelske EM-trup: Kalvin Phillips
2,00
Placer Bet
21:00 EM 24 - når finalen: ☆ Skotland ☆
101,00
Placer Bet
21:00 Gruppe C-special: Danmark går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 Gruppe D-special: Holland går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 EM24: går videre fra gruppen: Slo, Slk, Kro, Sch, Ser, Hol, Rum, Tyr
1,70
Placer Bet
21:00 Går videre: Italien
1,55
Placer Bet
21:00 Udtages til Englands EM-trup: Ollie Watkins
1,40
Placer Bet

Kommentarer

Feedback