18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Olympiacos - Borussia Dortmund: (AH: +0,5) 2

Match center
19. oktober 2011 kl. 20:45 - Fodbold, Europa - Champions League
Karaiskaki Stadium
19. okt. 2011 kl. 16:11 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 19/10
1
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 52-0-48%
Betvalue: 105,60%
Spilbar ned til odds: 2,08
Rigtig/forkert:
188bet Spil nu hos 188bet
Oddset på Dortmund-sejr har her til formiddag været stigende og er nu så højt oppe, at jeg finder værdi i de tyske mestre.

Begge hold har ryggen mod muren og har brug for de tre point. Olympiakos har tabt begge hidtidige gruppekampe, og skal man tro træner Valverdes udtalelser, er der lagt op til angrebsfodbold fra grækernes side i aften.

Det vil sandsynligvis passe Dortmund fint; selvom det kun er blevet til ét point i CL-sammenhæng, har holdet været meget boldbesiddende og skabt store chancer. Et angribende Olympiakos-hold vil give god plads til tyskerne i den anden ende og skaber de ligeså mange chancer som mod Marseille (hvor målmand Mandanda stod en brandkamp), har jeg svært ved at se et Dortmund-hold der ikke får scoret.

Olympiakos har generelt en stærk hjemmebane, men tabte jo 0-1 til Marseille.

Olympiakos mangler tilmed både en vigtig mand i forsvaret og en offensiv spilstyrer, mens Dortmund kan komme i noget nær stærkeste (kun angriber Barrios mangler).

CV: 23-29-48

OLYMPIAKOS

Grækerne (der i lørdags spillede 1-1 ude mod AEK Athen) har ryggen mod muren efter nederlag i de to første CL-kampe. Hjemme tabte man 0-1 til Marseille mens man hos Arsenal måtte indkassere et 2-1 nederlag.

Der skal derfor point på tavlen - og helst tre af slagsen - hvis man vil gøre sig forhåbninger om enten CL-avancement eller Europa League-deltagelse. Med de fanatiske fans i ryggen er der da også lagt op til angrebsfodbold fra grækernes side. Holdet er i den hjemlige liga vandt til at have bolden meget og angribe direkte mod modstanderens mål. 

Olympiakos' træner, Ernesto Valverde, har da også udtalt, at aftenens kamp er altafgørende for begge hold.

 

DORTMUND

De sortgule tyskere har ikke fået den bedste start på Champions League-tilværelsen med kun ét point efter uafgjort hjemme mod Arsenal og nederlag ude til Marseille. 

Trods det klare nederlag på 3-0 er Dortmunds ene point ikke et fair billede af holdets præstation i CL. Mod Arsenal var man det bedste hold på banen og havde vel nok fortjent de tre point. I Frankrig pressede man godt på i Marseilles ende og havde gode muligheder (især Götze brændte et par store chancer) for at udligne Marseilles føring. Dortmunds høje placering på banen gav dog masser af plads til Marseilles kontra, hvilket de udnyttede ved alle tre scoringer.

 

I den hjemlige liga har man vundet de tre seneste kampe og specielt de to seneste mod Augsburg og Werder Bremen (hhv. 4-0 og 0-2) har givet forhåbninger om lidt bedre tider efter en sløv start på sæsonen.

TRUPNYT

Olympiakos er uden Vassilis Torosidis i forsvaret. Torosidis er en stærk back der på rygtebasis har været meldt til klubber som Stoke, Roma og Liverpool, og hans fravær er mærkbart. Den offensive spilfordeler David Fuster (der scorede mod Arsenal) er også ude.

Bud på opstilling (4-2-3-1): Costanzo - Modesto, Papadopoulos, Mellberg, Holebas - Orbaiz, Makoun - Mirallas, Ibagaza, Abdoun - Djebbour

Dortmund er uden Lucas Barrios der har haft lidt småproblemer og derfor spares. De to backs, Schmelzer og Piszczek, har begge været meldt tvivlsomme, men har trænet på 100% og er begge i spil til en startplads.

Bud på opstilling (4-2-3-1): Weidenfeller - Piszczek, Subotic, Hummels, Schmelzer - S. Bender, Kehl - M. Götze, Kagawa, Großkreutz/Perisic - Lewandowski

  • Høj tilbagebetaling
  • Enormt live betting udvalg

Kommentarer

Feedback