Annonce

OB - Villarreal: Målscorer: Giuseppe Rossi

Match center
17. august 2011 kl. 20:45 - Fodbold, Europa - Champions League
EWII Park
2. maj. 2018 kl. 14:38 02/05

Denne side indeholder henvisnings-links
Chance: 35%
Betvalue: 136,50%
Spilbar ned til odds: 2,86
Rigtig/forkert:
bwin Spil nu hos bwin
ANNULLERET: FEJL-ODDS FRA BWIN. I sidste sæson var Villarreals Giuseppe Rossi i høj grad en afgørende faktor for klubbens succes i både Europa League og den spanske liga. Med 32 mål i 54 kampe bidrog Rossi stort til en sæson der sluttede med EL-semifinale (samlet nederlag på 4-7 mod de senere vindere FC Porto) og en 4.-plads i La Liga. Netop 4.-pladsen i ligaen er den direkte årsag til at de nu spiller playoff om deltagelse i Champions League - en turnering de har deltaget i to gange tidligere, senest i 2007/08. bwin stikker markant ud med et meget højt odds på en Rossi-scoring mod defensivt vakkelvorne OB. Man skal have med at den spanske sæson ikke er gået i gang endnu, men offensivt stærke Villarreal bør alligevel have gode chancer for at score - og Rossi har nettet flittigt i sommerens træningskampe.

Indrømmet: dette er en af undertegnedes favoritter at spille på; i det personlige regnskab står Giuseppe Rossi for en ikke helt ringe andel af gevinster, hvilket primært skyldes at bookmakerne generelt har været dårlige til at regulere deres odds i forhold til hans formåen.

I dette tilfælde har bwin med odds 3,90 vurderet helt skævt omkring Rossi's chancer for at score i Odense onsdag aften. I forhold til resten af markedet stikker bwin meget markant ud, om end oddset dog stadig er indenfor en ikke overdrevet margin, så de med stor sandsynlighed ikke vil kunne påberåbe sig at der er tale om decideret fejlodds.

Selvom det kan tale til OB's fordel at Villarreal ikke er helt oppe i gear endnu, pga at den spanske liga først starter i den kommende weekend, så er det svært at se hvordan fynboerne skal kunne holde Villarreal helt fra fadet i denne kamp. Trods tabet af Cazorla (solgt til Malaga) og Nilmar's mulige fravær (pga. skade), kan spanierne (bl.a. i kraft af tilgangen af Javier Camunas) stadig mønstre en habil offensiv, med amerikansk-italienske Giuseppe Rossi helt i front.

Objektivt vurderet bør Villarreal score mindst én gang på TRE-FOR Park, og Giuseppe Rossi vil til enhver tid være top-kandidat til at stå bag en sådan scoring - en betragtning bwin heldigvis ikke er enige i, og derfor kvitterer med et fuldfedt odds for.

For yderligere hold-status og team news henvises til Mads Andersen's analyse på http://betxpert.com/ekspert/tips/ob-villarreal-begge-hold-score-ja 

HOLDENES MÅLSTATISTIK

Villarreal, mål for (snit), 2010/11:

La Liga & Copa del Rey - Ude: 1,00

La Liga & Copa del Rey - Totalt: 1,45

La Liga & Copa del Rey - Kampe uden scoring, ude: 9 af 22

Europa League - Ude: 1,38

Europa League - Totalt: 1,94

Europa League - Kampe uden scoring, ude: 3 af 8

Kampen mod OB er Villarreals første officielle kamp i denne sæson, hvorfor der herover kun er medtaget tal fra sidste sæson.

Holdet scorede i sidste sæson klart flest mål hjemme på El Madrigal, hvor deres målsnit var næsten dobbelt så højt som på udebane. Kun 2 gange i 30 kampe forlod de hjemmebanen uden scoring, mens dette på udebane skete 12 gange. Det bemærkes endvidere at holdets målsnit over 16 europæiske optrædender var markant højere end i de hjemlige turneringer.

OB, mål imod (snit), 2010/11 + 2011/12:

Superligaen & pokal - Hjemme: 0,95

Superligaen & pokal - Totalt: 1,26

Superligaen & pokal - Clean sheets, hjemme: 8 af 19

Europa League - Hjemme: 1,57

Europa League - Totalt: 1,79

Europa League - Clean sheets, hjemme: 1 af 5

I tallene indgår kvalifikations-kampene mod Panathinaikos, samt denne sæsons første 5 Superligakampe.

En forventet tendens er afspejlet i tallene ovenfor, der viser at OB's defensiv - også på hjemmebanen - er knap så solid når der spilles europæisk i forhold til når det foregår i de hjemlige turneringer.

GIUSEPPE ROSSI, STATS 2010/11, ALLE TURNERINGER

Ude

Kampe: 22 starter + 3 indskiftninger (EL: 5+2)

Mål: 9 (EL: 4)

Kampe scoret i: 8 (EL: 3)

Scoret kampens første mål: 1 (EL: 0)

Scoret holdets første mål: 6 (EL: 3)

Total

Kampe: 51+3 (EL: 13+2)

Mål: 32 (EL: 11)

Kampe scoret i: 26 (EL: 9)

Scoret kampens første mål: 7 (EL: 2)

Scoret holdets første mål: 14 (EL: 5)

Rossi følger, måske ganske naturligt, Villarreals tendens mht. at langt størstedelen af målene falder på hjemmebane. Ikke desto mindre holdt han over hele sidste sæson et snit på scoring oftere end hver 3. kamp, både hjemme i Spanien og europæisk. Det endda med fordel til hans optrædender i Europa; i de 5 kampe han spillede fra start på udebane i Europa League scorede han i de 3 (mod Club Brügge, Leverkusen og Twente).

VILLARREAL TRÆNINGSKAMPE 2011/12

Forud for sæsonen har Villarreal spillet en række venskabskampe, hvor Rossi har markeret sig med en pæn andel af scoringer:

10/08 Elche (U) 2-0 (Rossi ikke med pga. landskamp for Italien)

07/08 Wigan (U) 0-1 (Rossi indskiftet i 80. minut - ingen scoring)

05/08 Everton (U) 1-0 (Rossi 1 mål)

31/07 Lazio (H) 3-1 (Rossi 1 mål)

24/07 Wolfsburg (U) 2-2 (Rossi 1 mål)

19/07 Aberdeen (U) 1-0 (Rossi 1 mål)

17/07 UCD Dublin (U) 3-4 (ingen officielle meldinger om hvorvidt Rossi deltog)

Som ekstra information kan bemærkes at Giuseppe Rossi er fast straffesparksskytte for Villarreal.

ANDRE BOOKMAKERE/ALTERNATIVE SPIL

Bwin har lavet en grov fejlvurdering af dette spil, hvilket betyder at ingen andre bookmakere i markedet kan tilbyde i nærheden af værdi på spillet. Alternativt tilbyder bwin odds 11 på Rossi som kampens første målscorer, hvilket tenderer en smule værdi, men slet ikke i samme omfang som spillet på Rossi som målscorer. I tilfælde af at de regulerer oddset på ham som målscorer, vil oddset på ham som 1. målscorer sandsynligvis også blive reguleret.

Bemærk: hos bwin er spil på målscorere gældende hvis spilleren deltager på ét eller andet tidspunkt i kampen. Dvs. hvis Rossi ikke starter på banen, men skiftes ind, er spillet gældende.

  • Stort spiludbud
  • Fremragende livebetting-sektion
  • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback