18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : OB - FC Nordsjælland: Under 2,5 Mål

Match center
16. juli 2011 kl. 17:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
EWII Park
Opdateret
0
På vej...
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Chance (Over-Under): 52-48%
Betvalue: 102,24%
Spilbar ned til odds: 2,08
Rigtig/forkert:
188bet Spil nu hos 188bet
OB skal forsøge at få den optimale sæsonstart, når fynboerne hjemme er favoritter mod sidste sæsons pokalvindere fra FC Nordsjælland.

Jeg forventer dog ikke det bliver nogen walkover for hjemmeholdet, selv om OB normalt har et temmelig godt tag på FC Nordsjælland. OB plejer at kunne kyse FCN med deres gode fysik.

FCN har få gange haft held med at spille sig ud af det fysiske pres, men det er ikke det mest udprægede kampbillede de to hold imellem.

Begge mandskaber kommer ind med mindre tvivlsspørgsmål i defensiven, hvilket kunne tale for en målrig kamp. Man skal dog ikke glemme, at disse åbningskampe ofte kan være meget forkrampede. Pausen og den hårde fysiske træning har ofte taget brodden af kombinationsspillet.

Den anden vej rundt er forsvarsspillernes indbyrdes forståelse dog heller ikke altid på toppen i startfasen. Sidste års tendens i Superligaen var dog, at trænerne først sigtede efter at holde nullet og derefter at score mål.

Derfor anbefaler jeg et spil på under 2,5 mål, hvor jeg finder en smule værdi. Historikken (ofte går de over 2,5 mål) og de vage udmeldinger om de to defensiver giver dog lidt malurt i bægeret.

1X2: 57-26-17

OB har haft en fornuftig opstartsfase forud for Superliga premieren på lørdag hvor man møder FCN. 3-1 vandt man således i seneste testkamp mod Silkeborg, der må siges at være det bedste pejlemærke for hvor odenseanerne står.

Det store spørgsmålstegn i OB er selvfølgelig hvordan det går med den nyerhvervede norske forsvarsspiller, Tore Reginiussen, når han spiller sin første kompetetive kamp for OB. Det kan nemt tænkes at nogle ting ikke er 100% afstemt, hvilket måske kan give FCN mulighed for at fange hjemmeholdet i ubalance. Træner Henrik Clausen efterlyser således også at man er lidt skarpere defensivt end det var tilfældet mod Silkeborg.

Bortset fra at Reginiussen har erstattet Håland, så ligner det at man tager sidste sæsons startformation med ind til kampen. Den anden væsentlige forstærkning, Morten Skoubo, meldes nemlig yderst tvivlsom.

FC Nordsjælland har varmet op mod to belgiske hold, hvor det i seneste træningskamp blev til et spinkelt nederlag på 0-1 mod Lierse. Træner Kasper Hjulmand mente ellers at holdet var godt med og mange ting fungerede hensigtsmæssigt, men at den sidste skarphed i begge ender kostede.

Holdet har i træningskampene testet et par spillere på venstrebacken, men så vidt vides er ingen af dem endnu tilbudt permanent kontrakt i FCN – og kan altså derfor heller ikke stille til start i Superliga premieren. I foråret havde man FCK's Bryan Oviedo til rådighed, der dog ikke imponerede voldsomt og derfor røg retur til hovedstaden.

Hvem der rent faktisk skal spille venstrebacken lader da også til at være det største spørgsmålstegn. Bjelland og Parkhurst virker som to oplagte bud, hvilket vil flytte Okore ind i midterforsvaret, hvor han spillede med blandet succes sidste sæson. Bortset fra det er hele truppen meldt klar til kamp.

Jeg forventer mig et kampbillede, hvor OB vil dominere med deres fysik, mens FCN vil prøve at sikre sig et resultat, ved at holde gang i bolden. Begge hold har stillet lidt spørgsmålstegn ved skarpheden i bagerste rækker på nuværende tidspunkt, men vi skal dog huske på at første runde kampe ofte er præget af mange ufærdige offensive aktioner og derfor ofte få mål. Det store spørgsmål er om offensiverne eller defensiverne er mest uskarpe.

Trupinfo

OB

Morten Skoubo (a – fast) er tvivlsom, men forventes ikke at kunne starte inde.

Han er uden tvivl købt ind til en startplads, så en lille bet for OB. Han er dog ikke spillet fuldt ind endnu, så spørgsmålet er hvor alvorlig en svækkelse det rent faktisk er her og nu. Derudover kan det tilføjes, at meldingen fra OB lyder at spillerne har godt med kræfter i benene.

Forventet startopstilling (4-4-2): Wessels, Ruud, Reginiussen, Møller Christensen, Sørensen, Johansson, Andreassen, Djemba-Djemba, Traore, Utaka, Falk.

FC Nordsjælland

Mangler ikke nogen.

Forventet startopstilling (4-3-3): Hansen, Kildentoft, Okore, Bjelland, Parkhurst, Adu, Stokholm, Christensen, Mikkelsen, Lawan, Beckmann.

Form

OB

OB 3-1 Silkeborg (træningskamp)

AGF 1-1 OB (træningskamp)

AaB 2-1 OB (træningskamp)

Hjemmebanestatistik sidste sæson: 9-4-4, 33-17

FC Nordsjælland

Nijmegen 1-0 FCN (træningskamp)

Lierse 2-4 FCN (træningskamp)

FCN 1-1 Esbjerg (træningskamp)

Udebanestatistik sidste sæson: 4-4-9, 12-25

Indbyrdes

OB 1-2 FCN (Superligaen)

FCN 1-4 OB (Superligaen)

OB 2-3 FCN (Landspokalen)

OB 2-1 FCN (Superligaen)

FCN 0-2 OB (Superligaen)

OB 2-0 FCN (Superligaen)

OB 3-0 FCN (Superligaen)

FCN 1-4 OB (Superligaen)

  • Høj tilbagebetaling
  • Enormt live betting udvalg

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Fremtidige tips

Lørdag 25. Maj 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
11:00 Helsinki International Snooker Cup: Vinder: Judd Trump
2,75
Placer Bet
13:00 EM24: straight forecast: 1: Tyskland / 2:Tyrkiet (NB: BV er 350%)
1.500
Placer Bet
14:00 Osasuna - Villarreal: 2
2,32
Placer Bet
Søndag 26. Maj 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
11:00 Carlos Alcaraz Grand Slam titler 2024: : O Grand Slam titler
3,25
Placer Bet
11:00 Antal Grand Slams Novak Djokovic: : 0 sejre
2,70
Placer Bet
11:00 Jannik Sinner antal Grand Slams 2024: : 1
1,72
Placer Bet
16:00 Leeds - Southampton: Under 0,5 Mål i 1. halveg (1H)
2,85
Placer Bet
20:45 Frosinone - Udinese: Under 2,5 Mål
1,90
Placer Bet
Mandag 27. Maj 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Falcons - Complexity (Turnering H2H): 2
1,83
Placer Bet
21:00 NaVi - MOUZ (Turnering H2H): 2
1,90
Placer Bet
Torsdag 6. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
12:00 Flest mandater uden EPP og S&D: Identitet og Demokrati (ID)
2,38
Placer Bet

Kommentarer

Feedback