18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

OB - AC Horsens: (AH: -0,5) 1

Match center
1. november 2020 kl. 14:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
EWII Park    Jens Maae
27. okt. 2020 kl. 20:01 (Opdateret 1. nov. 2020 kl. 15:53) 27/10
343
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.

AC Horsens spillede rigtig klogt mod FCN som i den grad blev presset af et fysisk stærkt Horsens mandskab, hvor de unge Nordsjælland spillere aldrig fandt melodien, men jeg tror OB kan gøre det mod AC Horsens og fortsætte fra hvor de slap mod Lyngby.

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 60-0-40%
Betvalue: 106,20%
Spilbar ned til odds: 1,67
Rigtig/forkert: 1-0
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Det taler for
 • OB har efter deres første 6 kampe fået 7 point, og har måske fortjent mere end hvad de har fået. Når jeg tænker kigger deres kampe igennem, så tabte de fortjent til FCM og blev udspillet, men imod Vejle var de en mand mindre i 60 min. og i mod AGF tabte de 4-2, men vandt xG 0,75-1,79. Nederlagene skal ikke bortforklares, men jeg synes at OB har fortjent mere, og jeg tror der er mere i vente her.
 • OB har Jibali tilbage efter han har afsonet sin karantæne, og han er et stærkt kort at kunne bringe i spil med 4 mål i 4 kampe. Derudover så har OB i deres første 6 kampe været ret dygtig til at skabe både chancer, og åbne chancer.
 • AC Horsens har i min optik ikke meget at skyde med offensivt. I deres seneste kamp mod FCN, scorede de på en kæmpe fejl af FCN, og selvfølgelig var det Horsens der forårsagede fejlen, men jeg er virkelig ikke imponeret over hvordan ACH skaber chancer, og når de har bolden, har de i min optik, ikke særlig mange strategier eller værktøjer rent offensivt. 4 mål på 6 kampe.
 • AC Horsens tillader rigtig mange chancer, og har det dårligste xGA i superligaen på hele 13,14 efter 6 kampe. Kigger man på deres tidligere modstandere så har de endnu ikke haft en xGA under 1, og jeg tror heller ikke de formår at holde OB fra muligheder.
 • AC Horsens har endnu ikke "vundet" på xG i de første 6 kampe. Alle kampe har de tabt.
 • Udebane og hjemmebanefordele er jo udvisket lidt i disse corona tider, men jeg syntes dog det er interessant, at se hvor stor forskel der har været på ACH ude og hjemme. Ude har Horsens tabte 3 kampe fuldt fortjent, og har en målscore på 1-6. Men hjemme har de mod FCM og FCN været godt spillende. Så til dette opgør hvor de skal til OB, får de det svært.
Hold øje med
 • ACH spillede nok deres bedste kamp i sidste runde mod FCN, og jeg var især imponeret over pressspillet, hvor de forårsagede stor fejl i FCNs opspil og opbygning. Kommer ACH ind med samme mentalitet kan de måske drille OB.
 • Finnbogason gør en forskel for ACH og han er en håndfuld for de fleste forsvar, med hans gåpåmod og styrke i luften, kan han sammen med Brock-Madsen være en trussel på indlæg, og dødbolde.
 • Netop dødbolde er en trussel for OB. OB har selv stærke folk, men ACH har altså så meget fokus på det, at de må have en edge på OB. I kampen mod FCN så man også at ACH satsede på lange indkast hver gang muligheden bød sig, og jeg tror kun det er et spørgsmål om tid før ACH snart får scoret på en dødbold.
Oddsmarked

Oddset åbnede i de 1,62ish og er så i dag i de 1,77 som jeg spiller den i. Jeg syntes det er et rigtig fint betalt spil, og kunne godt foresille mig at vi røg ned mod kampstart. 

Personligt går jeg også på OB med flere mål, da jeg ser Horsens værende imod et hold der er bedre end dem selv, hvilket også blev illustreret for 3 mdr siden da OB slog Horsens ud 4-2 samlet, i kampen om EL billetterne.

Holdene:

AC Horsens er uden Bjarke Jacobsen der har karantæne. Jeg syntes han er super dygtig på bolden, og er en vigtig mand for ACH i spillet op til angrebet. 
Michael Lumb burde være klar igen efter han har været ude med Corona de sidste 2 uger. Han var ikke med reserverne igår, men han kunne godt være i truppen til denne kamp mod OB tænker jeg. 

OB på den anden side Opondo ude, men derudover er der ingen nye skader eller nogen der er ude med karantæne. Jibali er tilbage for OB og kunne sagtens indgå i start 11-eren. Han var i hvert fald skarp for reservne, hvor han scorede 2 kasser igår. 

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback