18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Oana Gavrila - Dimitra Pavlou: Gavrila vinder uden at afgive sæt: Nej

20. november 2021 kl. 09:00 - w15 - Heraklion - grus
19. nov. 2021 kl. 22:11 (Opdateret 20. nov. 2021 kl. 11:07) 19/11
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (4)

Semi tid i Grækenland

Chance: 37%
Betvalue: 111,00%
Spilbar ned til odds: 2,70
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Kort version.

Pavlou har været denne uges store positive overaskelse, med finale i double og nu semi i single. Det er meget tennis spillet, og ærgeligt for hende smed hun 5-1 i 2 sæt, og måtte ud i 3 sæt. Alligevel var det en stærk sejr i dag, og kørte med fine stats.

Gavrila måtte selv vinde 6-4 i 3 sæt i dag, men har ellers klaret paragrafferne hurtigt i sine andre kampe. Hun har før corona været en del af toppen på itf touren, og har tidligere vundet 1 titel i Grækenland, men har også været med mange gange før. Hun kom ellers her efter en lille pause og noget fin hardcourt i Bulgarien, og virker til at have opbygget den stamina som har manglet tidligere. Hun er dog stadigvæk en spiller med enorme udsving, men mere til den positive side nu end tidligere i år.

Gavrila er ligesom Pavlou stærkest i returspillet, og det er lidt hendes akilleshæl hvis hun vil gøre sig mere gældende fremover. Hun har dog også et stort topniveau, men det er en ung græsk spiller som rider på en bølge i disse dag.

Jeg har stadigvæk tiltro til de græske spillere, som bliver ved med at bevise sig fra deres bedste side. Laki skulle have gået til finalen, så nu er det op til Pavlou at stoppe den rumænske fremgang. Pavlou har bevist næsten altid at hænge på i mindst et sæt, og denne uge i mindst to, så hvis Gavrila ikke finder sit gode niveau frem kan der snildt ryge et sæt den græske vej.

God kamp.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback