18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

NSI Runavik - HB Torshavn: 2

Match center
22. juni 2020 kl. 21:00 - Fodbold, Færøerne - Meistaradeildin
20. jun. 2020 kl. 19:38 (Opdateret 22. jun. 2020 kl. 22:50) 20/06
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (1)

Betrideildin, Færøerne - 9. spillerunde

Chance (1-X-2): 31-27-42%
Betvalue: 107,10%
Spilbar ned til odds: 2,38
Rigtig/forkert: 2-0
Cashpoint Spil nu hos Cashpoint
HB har vundet otte ud af ni kampe og fører ligaen suverænt. NSÍ er lige efter og kan udfordre HB, men de leverede en rigtigt sløj indsats i tirsdags og matchup taler også til HBs fordel.
Det taler for
 • HB har vundet otte ud af ni kampe og har været klart det stærkeste hold i Betrideildin indtil videre. Deres aggressive presspil er virkelig effektivt og volder alle hold problemer. De producerer en masse chancer og er kyniske foran mål.
 • NSÍ leverede en sløj indsats mod B36 i tirsdags. De blev udklasseret på alle parametre og var utroligt heldige med at få 1-1. Hvis de ikke opper sig markant, så kan de havne i store problemer mod HB.
 • Matchup taler til HBs fordel. NSÍ har sine største kompetencer på kanterne og oppe foran. De har en forholdsvis urutineret midtbane, som HBs presspil sagtens kan gå hen og udfordre og bringe NSÍ i ubalance.
 • NSÍ har ry for at underpræstere mod de øvrige tophold og når det virkelig gælder. De spillede fornuftigt når de fik 1-1 mod KÍ, men de har tabt 0-1 til Víkingur og var især svage i tirsdagens 1-1 mod B36.
Hold øje med
 • NSÍ har en giftig offensiv med assistmager Jann Benjaminsen og den notoriske målsluger Klæmint A. Olsen. De skal ikke have mange chancer før de straffer modstanderne, så HB-forsværet må for alvor være på dubberne.
 • HB har skadesproblemer i midterforsvaret, hvor de nok ligesom imod KÍ sidste weekend, må stille med en 16-årig. Han havde sine udfordringer i starten af kampen, men han spillede sig fornemt op og var brølstærk i kampens slutfase.
 • Historisk set er det især offensivt at NSÍ plejer at brillere, men denne sæson har de også været imponerende stærke forsvarsmæssigt, hvor de kun har indkasseret fire mål i de første otte kampe. Det er bedst i hele ligaen.
 • På grund af den udskudte sæsonstart har de færøske hold haft et rigtigt hårdt program, og især HB har kørt meget med de samme spillere. De var helt flade efter onsdagens kamp mod KÍ, og det er muligt man snart vil se træthedstegn.
Oddsmarked

Det tidlige oddsmarked giver omkring 2,50 på en HB-sejr. Cashpoint er på 2,55, som giver marginalt bedre værdi end et andet fint alternativ, som er X2 til odds 1,55 hos Bwin. (1,53 hos Bet365).

Trupnyt

NSÍ

Hjemmeholdet må se bort fra en skadet Jákup Jakobsen (forsvar; fast), der ifølge statistikkerne er ligaens bedste til at stjæle bolde fra modstanderne. Et ret stort tab for NSÍ, der dog kan stille med et habilt midterforsvar.

HB

Gæsterne er uden Adrian Justinussen (fløj; nøglespiller og topscorer), men har klaret sig imponerende uden ham. Delphin Tshiembe (forsvar; fast) og Heðin Hansen (forsvar; fast) er også skadet. Derudover har HB en del langtidsskader: Tróndur Jensen (midtbane), Hørður Askham (forsvar), Jákup L. Thomsen (angreb) og Teit Jacobsen (fløj) - alle fire ville være stamspillere, men har ikke været med denne sæson.

Forventede startopstillinger

NSÍ

Tórður Thomsen - Bárður J. Hansen, Oddur Højgaard, Johan Troest Davidsen, Rógvi E. Nielsen - Betuel Hansen, Mórits Heini Mortensen - Aron Knudsen, Petur Knudsen, Jann Benjaminsen - Klæmint A. Olsen

HB

Teitur M. Gestsson - Jógvan Rói Davidsen, Bartal Wardum, Samuel Chukwudi, Daniel Johansen - Mathias Nygaard, Mikkel Frankoch - René Shaki Joensen, Dan í Soylu, Pætur Petersen - Øssur M. Dalbúð

Kilder

Faroesoccer, in.fo, InStat

 • Markeds-leder på store ligaer
 • Stabile odds
 • Ingen gebyrer

Kommentarer

Feedback