18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Norge - Tyrkiet: Draw no bet: 2

Match center
27. marts 2021 kl. 18:00 - Fodbold, VM
Estadio La Rosaleda    Alejandro Hernández
24. mar. 2021 kl. 20:18 (Opdateret 27. mar. 2021 kl. 19:51) 24/03
552
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (1)
Chance (1-X-2): 43-26-31%
Betvalue: 105,05%
Spilbar ned til odds: 2,39
Rigtig/forkert:
NordicBet Spil nu hos NordicBet

Tyrkiet har fået en drømmestart på kvalifikationen. 
Efter en omgang dårlig Uefa Nations League bold, hvor mange nye spillere blev prøvet af på det tyrkiske landshold, spillede man omsider med dé spillere, som fik skabt gode resultater under EM kvalifikationen, hvor man bl.a. kun indkassrede tre mål i hele gruppespillet. 
Nu gælder det VM- kvalifikationen, hvor man i første runde fik slået Holland med 4-2. Det er glimrende resultat, som i sidste ende kan være med til at sikre Tyrkiet 1. pladsen i gruppen, der giver direkte adgang til VM i Qatar. Norge med Haaland i spidsen er en stærk modstander, men kan få det svært mod et stjernespækket Tyrkiet. 

 

Det taler for spillet:

 • Tyrkiet har på papiret flere spillere der til dagligt spiller på et topniveau og derved også mange flere strenge at spille på, sammenlignet med Norge. 
 • Norge vil primært sætte sin lidt til Haaland, men det tyrkiske forsvar med Söyüncü/Demiral/Kabak, burde være i stand til at holde ham i kort snor. 
 • Tyrkiet slog Holland med 4-2, hvor profilerne Yilmaz, Yazici og Calhanoglu var overbevisende gennem hele kampen. Særligt Burak Yilmaz virker brandvarm for tiden og blev matchvinder med hattrick. 
 • Det tyrkiske landshold kan med sejren over Holland, være mere tilbageholdende i deres spil. Det passer ikke så godt til det norske landshold, der gerne satser på kontra. 
 • På grund af skærpede rejserestriktioner, skal kampen spilles på neutral bane i Malaga, Spanien, hvilket er en klar fordel for Tyrkiet, der ikke skal til Norge og spille på en kunstofbane. 

Hold øje med:

 • Haaland er farlig - ingen tvivl om dét. Han kan alene skabe mål. 
 • Norge er farlige på dødbolde, mens det netop er blandt tyrkiets svagheder. Selvom man har forsvarsstyrmand Söyüncü i forsvaret, har det flere gange vist sig ikke at være tilstrækkeligt. 
 • De tyrkiske offensive profiler kan få det svært mod modstandere, der er fysisk stærkere end dem. Man så det eksempelvis mod Serbien, Rusland og Ungarn, der alle havde dét til fælles, at de "passificerede" Tyrkiets offensiv. 
 • En uafgjort kan her være et tilfredsstillende resultat for Tyrkiet, som alligevel kan gå hen og blive selvdestruerende, hvis man går væk fra dét spil man kender. 

Forventede startopstillinger:


Norge: Jarstein - Svensson - Strandberg - Lode - Meling - Thorstvedt - Ødegaard - Elyounoussi - Haaland - Sørloth.

Tyrkiet: Cakir - Celik - Kabak(Demiral) - Söyüncü - Meras - Tufan - Yokuslu - Karaman - Yazici - Calhanoglu - Yilmaz.

Oddsmarked: 
Norge bliver set som favoritter til denne kamp, mens en Tyrkiet sejr giver odds 3,60 hos Nordicbet, hvilket virker en anelse for højt. Jeg mener at det bliver en tæt kamp, hvor marginalerne kommer til at gøre forskellen, præcis som i Tyrkiet - Holland kampen, hvor de offensive profiler gjorde forskellen. Da kampen bliver spillet i Spanien, burde det i sig selv også fratage nogle procenter fra Norge. 
Draw no bet kan fås til odds 2,55 hos Nordicbet, og virker umiddelbart som et pænt odds, der kan falde op til kampdagen. 
Tyrkiets sejr over Holland vil nok påvirke markedet. 

Kilder: Hürriyet - Aspor - Fotomac - Mackolik - Transfermarkt

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback