18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Nommay 2020 - top3: Gianni Vermeersch

19. januar 2020 kl. 15:00 - World Cup 2019/20
17. jan. 2020 kl. 21:14 (Opdateret 19. jan. 2020 kl. 16:15) 17/01
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (8)

Cykelcross - World Cup - Nommay

Chance: 18%
Betvalue: 117,00%
Spilbar ned til odds: 5,56
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet

Bundstabile Gianni Vermeersch kan komme til fadet i fraværsramt løb

Gianni Vermeersch er bundsolid og falder meget sjældent igennem. Til gengæld er det også sjældent, at han kører med om de sjoveste placeringer, men i et fraværsramt løb kan han få gavn af den opadgående formkurve.

Det skal du holde øje med:

 • Gianni Vermeersch gør ikke det store væsen af sig, men han er uhyre stabil og falder kun meget sjældent igennem.
 • Ved de belgiske mesterskaber bliver han 6’er, kun 13 sekunder fra podiet. To af dem, der endte foran ham (Merlier, van Aert) stiller ikke op i Nommay.
 • Den 13. januar kørte eliten et løb i Otegem, hvor han bliver 3’er: Lige bag van der Poel, Merlier (der ikke deltager) og foran Iserbyt og Aerts.
 • Gianni Vermeerschs form er opadgående. I november kørte han placeringer omkring nr. 10. Nu kører han mellem 3-6. pladser hjem.

Det skal du holde øje med:

 • Gianni Vermeersch har blot kørt i top3 i World Cuppen én gange tidligere, og det skete tilbage i 2015 – hans første sæson hos eliten.
 • Vermeersch er ganske rigtigt meget stabil, men topniveauet er ikke specielt højt. Selv i et amputeret felt kan han få svært ved at være med fremme.
 • Vermeersch har aldrig præsteret i Nommay, hverken som eliterytter eller i U23-klassen. Rytterne passer ikke til alle slags ruter.
 • I det jævne felt bag de to favoritter – der tæller seks ryttere -  er han nok en af de tre svageste på en normal dag.

Odds:

Unibet, Mr Green, 888sport og LeoVegas er ude med samme odds.

Ikke det mest sandsynlige udfald her, men i et amputeret felt synes jeg ikke, de har justeret hans top3-odds godt nok. 

Optakt

Jeg har lavet en længere optakt andetsteds, men her følger en kort intro til denne weekends helt store løb.

World Cup-afdelingen nærmer sig sin afslutning. Mathieu van der Poel har været den suverænt bedste rytter i de løb, hvor han har deltaget, men han deltog ikke i de tre første afdelinger, og han deltager heller ikke her i Frankrig, hvorfor han selvfølgelig heller ikke vinder World Cuppen. Det gør derimod Toon Aerts. Måske. Han fører i al fald foran holdkammeraterne Vanthourenhout, Iserbyt og Sweck.

Det er også umiddelbart dem, der er favoritterne. Jeg har længe glædet mig til Unibets favorit-vurdering, fordi det er svært at sætte odds på et løb, hvor den helt store dominerende rytter ikke deltager – og jeg synes, de overvurderer. 

For mig at se er Eli Iserbyt og Toon Aerts de to bedste. Lige bag dem kommer der et meget bredt felt, hvor alle kan slå alle. Her har vi Michael Vanthourenhout, Laurens Sweeck, Corné van Kessel, Tom Pidcock, Quinten Hermans og Gianni Vermeersch. På en god dag hører Joris Nieuwenhuis også til her, men han har haft det svært i den her sæson.

Vermeersch er ikke det mest kendte navn på World Cuppen, men i et felt bestående af meget solide ryttere (Sweeck, Hermans, van Kessel) er han måske den mest stabile af dem. Han falder næsten aldrig igennem. Faktisk er han kun for alvor faldet igennem to gange i denne sæson: I Koksijde og Bern. Begge gange var det World Cup-løb.

I denne sæson er han kørt i top5 ved hele tre World Cup-afdelinger. 

 • Stort udvalg af sportsgrene
 • Ofte fokus på Skandinavien/DK
 • Stærk mobil platform
Feedback