18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

NFL Draft 2020: Tua Tagovailoa vælges 2nd overall

24. april 2020 kl. 02:00 - Amerikansk Fodbold, USA - NFL
22. apr. 2020 kl. 21:24 (Opdateret 24. apr. 2020 kl. 02:53) 22/04
139
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (7)
Chance: 9%
Betvalue: 135,00%
Spilbar ned til odds: 11,11
Rigtig/forkert:
Betfair Sportsbook Spil nu hos Betfair Sportsbook
Dolphins har angiveligt været vild med Tua længe og som oddset er steget finder jeg nu værdi i, at de trader op. Chase Young virker som det oplagte valg for Redskins der ikke umiddelbart vil trade ned, men måske de selv kunne blive fristet af Tua.
Det taler for
 • Jeg ser to scenarier hvor Tua ryger som #2: Redskins tager ham selv, eller Dolphins trader op. Jeg synes oddset er steget for voldsomt ift at det startede omkring odds 3,50 og det reelt er meget lidt konkret vi har fået at vide.
 • I et videointerview med en række Washington D.C. Reportere, pegede cheftræner Ron Riveras udtalelser meget i retning af, at de ville tage den bedste spiller på pick #2. Jeg kunne godt se, at det var Tua han snakkede om her (se noter).
 • Dolphins har udtalt, at de måske er mere interesserede i Justin Herbert, men det nægter jeg simpelthen at tro. Herbert har ikke nær det niveau Tua besidder imo. Det MÅ være røgslør, i et forsøg på, at få andre hold til at blive mindre interesserede i at trade op og få Tua.
 • Som jeg nævnte i min video – så giver det med Tua bare så meget mening, at Dolphins i lang tid har været vilde med ham. Der er et enormt pres på Dolphins’ GM og HC. Hvis deres plan er at få Tua, og de ikke lykkedes er det en katastrofe. Tør de mon tage chancen?
 • Både Chargers er den største trussel hvad angår hold de kunne trade op og komme dem i forkøbet, men både Jaguars og Raiders kan også være seriøse trusler.
 • Det største issue med Tua er hans frygt for skader. Men han har delt ALT med NFL-holdene ift hans fremgang. I videoerne fra hans ”Pro Day” så han også ganske skarp ud.
Hold øje med
 • Chase Young er et gigantisk talent. Måske den bedste edge rusher vi har set i mange, mange år. Redskins skal have en god kompensationspakke for, at trade væk fra muligheden for at tage ham – men det kan netop Dolphins dog også give dem.
 • Panthers tradede ikke tilbage én eneste gang i de 9 år Rivera var headcoach. Spørgsmålet er dog, om det var hans eller daværende GM Dave Gettlemans beslutning.
 • Med Chase Young ville Redskins pludselig have et voldsomt giftig pass-rush, og i en division med Eagles og Cowboys – der har måske ligaens bedste O-lines – ja så er det nødvendigt med en spiller som Chase Young.
 • Sandsynligheden for, at Redskins tager Tua anser jeg ikke som særlig stor, men det er dog fint at vi stadig har den mulighed i oddset.
 • Et argument imod Tua: Han har haft et rigtig godt hold omkring sig. En af den måske bedste RTs jeg har set længe i Jedrick Wills til at beskytte hans blinde vinkel, og så to 1st round receivere fra allerøverste hylde.
Oddsmarked

Oddset er som nævnt steget en hel del fra at have startet omkring odds 3,50. 
Bet365 er ude med odds 13 og Danske Spil med odds 12 hvor man formentlig kan få lidt mere kapital ud end hos Betfair.

Noter:
De udtalelser jeg taler om fra Ron Rivera er følgende:

“If you're going to make a trade and you're going to go back, that guy you're going to take at that spot has to be able to make the kind of impact you need to validate missing an opportunity to take a player that's a high-impact guy. In other words, if you're going to pass up Player A and you go back and you're going to take Player D, Player D has to be equal to Player A because if Player A is going to play for you for 10 years and Player D may not, then did you really get value or did you just get a whole bunch of picks? You've got to be able to sit there and say that the next guy that I'm going to take is going to be that high-impact guy, and that's what I'm looking for. That's what I believe we need is we need a guy that's going to come in and really change our football team. To me, there's a few guys on that board that are those kind of players."

Så han vil altså tage en high-impact play. Ræsonnementet bag, at Redskins skulle vælge Chase Young, er at denne beskrivelse passer perfekt på netop ham. Men quarterback er altså bare en vigtigere position. Og jeg synes ikke, og er nervøs for at Dwayne Haskins aldrig bliver en kanon NFL-quarterback.

Jeg synes samlet set odds 15 er alt, alt for højt for en spiler med så unikt et talent som Tua på trods af hans skadeshistorik.

 • Høje odds på 2-vejs spil
 • Hyppige promotions til kunder
 • Stort livebetting-udbud
Feedback