18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

NFL 2021/22: Buffalo Bills over 10,5 sejre i den regulære sæson

30. april 2021 kl. 00:00 - Amerikansk Fodbold, USA - NFL
24. apr. 2021 kl. 15:33 (Opdateret 24. apr. 2021 kl. 15:43) 24/04
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (6)
Chance: 62%
Betvalue: 111,60%
Spilbar ned til odds: 1,61
Bet365 Spil nu hos Bet365

Bills fortsætter dominansen

Buffalo Bills har ikke lidt tab af en eneste nævneværdig spiller i dette års free agency og kan derfor i det store hele returnere selvsamme hold, der sidste år cementerede sig som et af ligaens stærkeste. Med fortsat kontinuitet både på og uden for banen samt en ekstra kamp i hånden grundet dette års udvidelse af regular season synes linjen her alt andet end uopnåelig.

Det taler for

 • Bills hører i år til blandt Super Bowl-favoritterne og kommer frisk fra en flot sæson med en divisionstitel og hele 13 sejre (altså to mere end de 11, der er påkrævet her). 
  I besiddelse af et af NFL's mest eksplosive angreb samt et forsvar, der sidst på sæsonen endelig viste positive takter igen, kræver det ikke meget fantasi at forestille sig en gentagelse. 
 • GM Brandon Beane har endnu en gang præsteret en offseason til UG, og efter team friendly re-signings af nøglespillerne Matt Milano, Jon Feliciano og Daryl Williams er det i det store hele lykkedes at holde sidste års slagkraftige mandskab intakt og dermed sikre især QB Josh Allen en vigtig kontinuitet på den offensive linje.
 • Dertil har løbeangrebet, holdets store svaghed sidste år, fået en tiltrængt saltvandsindsprøjtning i form af lynhurtige Matt Breida, der for karrieren snitter 4,9 yards pr. carry og potentielt kan blive et dynamisk supplement til holdets øvrige running backs. Med yderligere tilføjelse af wide receiver Emmanuel Sanders ser en af sidste års i forvejen bedste receivergrupper ligeledes forstærket ud.
 • Mange spåede offensive coordinator Brian Daboll et nyt job som head coach efter sidste års bedrifter, men til Bills-organisationens store held lykkedes det at holde den kompetente koordinator i Buffalo. Daboll er hovedstrategen bag Josh Allen's imponerende udvikling, og at quarterbacken kan fortsætte med at bygge på i et velkendt system fremfor at starte forfra i et nyt må siges at være et kæmpe plus for chancerne for at bevare offensivt momentum.
 • Sidste års mange sejre og dybe playoff-run må ikke blot formodes at have fyldt tanken med selvtillid, men også sikret en uvurderlig erfaring, der kun kan hjælpe holdet fremadrettet. Den ultimative vinderkultur er genoprettet i Buffalo, og spillernes udtalelser umiddelbart efter skuffelsen i AFC-finalen siger alt om mentaliteten på holdet, hvor primære fokus ikke var på den flotte sæson, de havde spillet, men i højere grad på den kommende samt sulten efter mere. 
 • Ifølge Draftkings Nation's udregninger af strength of schedule (baseret på expected wins i 2021) står Buffalo umiddelbart foran et medgørligt kampprogram, hvor de kommende modstanderes 143 "expected wins" sikrer Allen og co. en schedule, der er delt 10. lettest. Udover kampe mod holdene i AFC South og NFC South vil Bills som divisionsvinder parres med tre andre 1'ere, og her er man også sluppet nådigt, idet man foruden en svær kamp mod Chiefs vil få fornøjelsen af to af sidste sæsons svageste divisionsvindere, Washington FT og Pittsburgh Steelers.
 • Bills er store favoritter til at genvinde AFC East, og alt under fire sejre af de seks mulige mod divisionsrivalerne må ses som en overraskelse. I 2020 var man perfekte 6-0 i divisionen.
 • Kampprogrammet udvides i år til at spænde over 17 kampe, hvilket giver dem en ekstra kamp i hånden.


Hold øje med

 • Josh Allen højnede i 2020 niveauet langt mere, end nogen kunne have drømt om, og modsat de flestes forventninger var det netop quarterbackens stærke angreb - og ikke forsvaret - der i løbet af sæsonen holdt Super Bowl-drømmene i live. Det helt store spørgsmål for 2021 bliver dog, om Allen reelt overpræsterede, og i hvilken grad Bills-angrebet kan fortsætte sin dominans.
 • Også på forsvaret vil der fortsat være spørgsmålstegn, efter en på papiret stærk enhed leverede en overordnet middelmådig præstation, hvor især evnerne til at presse quarterbacken ofte lod meget tilbage at ønske. Her er det ikke lykkedes at hente en profil i free agency, og Bills må dermed sætte sin lid til, at draften eller andetårsspilleren DE A.J Epenesa kan bringe det ekstra stjernestøv, der manglede sidste år.   
 • Alle tre divisionsrivaler ser på papiret forstærket ud. Mens særligt Patriots har været yderst aggressive i free agency og tilmed får flere af sidste års oversiddere tilbage, besidder både Dolphins og Jets masser af høje draft picks, der sandsynligvis vil sikre dem adskillige playmakers, som kan bidrage mærkbart allerede i år.
 • Bills slap nådigt på skadesfronten i 2020, hvor man undgik længere perioder med skader til nøglespillerne. Slipper heldet for alvor op i kommende sæson, kan der hurtigt blive langt til 11 sejre.

Oddsmarked

De fleste bookies med dansk licens har åbnet for dette spil, og samtlige holder pt. værdi.


Zwei

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting
Feedback