Annonce

Newcastle - Tottenham

Infokamp
Match center
13. august 2017 kl. 14:30 - Fodbold, England - Premier League
St James' Park, Newcastle    Andre Marriner
2. maj. 2018 kl. 16:25 02/05

Kommentarer (16)
Denne side indeholder henvisnings-links
Begge klubber har haft uro internt grundet transfers. Nu skal der dog fokus på kampen, hvor Newcastle har en god organisation, mens Spurs vil forsøge at kontrollere spillet. Hvilket hold får held med taktikken, og hvor findes værdien?

Det taler for Newcastle

 • Tottenham vil formentlig styre kampen, og det passer Newcastle fint at de kan stå dybt og satse på omstillinger.
 • Der er forlydender om intern uro i Spurs, efter venstrebacken Danny Rose i et interview har brokket sig over manglende indkøb og løn.
 • Første kamp i Premier League denne sæson trækker masser fans til St. James Park, og der vil være massiv støtte til hjemmeholdet.
 • Spurs har solgt deres højreback Walker, og afløser Trippier er skadet. Det betyder at unge Walker-Peters skal træde ind i rampelyset.

Det taler for Tottenham

 • Newcastle var ikke det bedste hjemmehold sidste sæson. Primært fordi de helst vil spille kompakt, og det er nemmere at få lov til på udebane.
 • Tottenham har en sammentømret trup som der ikke er skiftet meget i de seneste sæsoner. Spillerne kender hinanden og systemet godt.
 • Tottenham har spillet mod topklubber i preseason og slog i sidste test Juventus. De kan være i højere gear fra start end Newcastle.
 • Jonjo Shelvey er essentiel for Newcastle, men Spurs har en central midtbane der bør kunne matche Newcastle og lukke ham ned.
 • Der har været uro i Newcastle da både manager og spillere er utilfredse med at der ikke er handlet bedre/mere ind i transfervinduet.

CHANCEVURDERINGER

Kom gerne med input.

TRUPNYT

Newcastle:

Newcastle har til sæsonen forstærket sig med Lejeune i midterforsvaret, Murphy på kanten og Manquillo til backen. Samtidig har man holdt fast i de vigtigste spillere og har således en sammenspillet trup.

Til kampen her er Yedlin (højreback, fast) ude med skade, men med tilgangen af Manquillo vurderes det ikke at være en decideret svækkelse af holdet. Yedlin er hurtigere og mere offensiv, men det er måske netop de mere defensive kvaliteter hos Manqiollo man har brug for i et opgør mod Spurs.

Tottenham:

Tottenham har holdt sig passive i transfermarkedet – formentlig i erkendelse af at de har en stærk trup der er svær at gøre meget bedre (indenfor rimelige transfersummer). Man har solgt den faste højreback Walker til Manchester City, men har ikke hentet nye spillere ind. Det betyder truppen er sammentømret, og alle er godt inde i manager Pochettinos system.

Til kampen her må man undvære Rose (fast venstreback, skadet) og Kieran Trippier (fast højreback, skadet). Man har dog gode erstatninger i Ben Davies i venstre side, og lynhurtige Walker-Peters i højre. Ben Davies spillede mange kampe sidste sæson og gjorde det godt, mens Walker-Peters er et stort talent som man forventer sig meget af.

Spurs har tvivl om Wanyama og Son der har haft skadesproblemer i preseason, men de skulle begge være klar. Tvivlen kan dog være det der får Spurs til at benytte 3-mands forsvar.

Bud på opstillinger

Newcastle (4-4-1-1):

Elliot – Manquillo, Lejeune, Clark, Dummet – Rithcie, Shelvey, Hayden, Atsu – Perez - Gayle

Tottenham (3-4-2-1):

Lloris – Dier, Alderweireld, Vertonghen – Walker-Peters, Winks, Dembele, Davies – Eriksen, Alli - Kane

Kilder: holdnyt.dk, soccerway.com, whoscored.com, skysports.com

 • Mange specialspil
 • Ingen gebyrer

Kommentarer

Feedback