18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : Newcastle - Sunderland: X

Match center
14. april 2013 kl. 13:00 - Fodbold, England - Premier League
St James' Park
Opdateret
0
Tilbage i 90'erne, hvor jeg fik min fodboldopdragelse, blev jeg specielt begejstret for engelsk fodbold med dens intensitet, lidenskab og vilje til at vinde - både på banen og på lægterne. Meget er sket siden da, men jeg synes stadig, at Premier League er den mest interessante liga i verden. Alle klubber har noget at byde på, hvilket også gør ligaen interessant med i betting øjemed. Hjerteklubben er Manchester United, men det skulle ikke gerne skinne igennem.

Skriv endelig, hvis du har noget på hjerte.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Chance (1-X-2): 49-30-21%
Betvalue: 108,00%
Spilbar ned til odds: 3,33
Rigtig/forkert:
Betsson Spil nu hos Betsson
Søndagens store opgør i England står mellem Newcastle og Sunderland, som kæmper om herredømmet i Tyne and Wear - og selvfølgelig for overlevelse i Premier League. Umiddelbart en sprængfarlig blanding, men kampens vigtighed kan lægge en dæmper på holdenes dristighed.

Nederlag kan blive skæbnesvangert for Sunderland, som kun har hentet tre uafgjorte i de seneste ni kampe og balancerer på nedrykningsstregen.

Newcastle har lidt mere luft til bunden og bør ikke blive involveret i overlevelseskampen, hvis det bliver til point her. Newcastle er ellers gået i stå i ligaen, hvor det for nyligt er blevet til tre nederlag og knebne sejre over Stoke og Fulham.

På egen bane har Newcastle vundet fire kampe i træk, men de to seneste mod førnævnte klubber kunne sagtens være endt uafgjort. Derfor er der håb for Sunderland, som ellers har tabt fire udekampe i træk. I den seneste på Stamford Bridge leverede managerdebutanten Di Canio og Co. en godkendt indsats, som må give selvtillid til dette opgør.

Jeg forventer, at Sunderland vil have et forsigtigt udgangspunkt og forsøge at frustrere Newcastle ved at stå dybt. Det er da også lykkedes for andre hold for nyligt, især fordi Newcastle har svært ved at få kuglen i kassen.

Alt det lagt sammen med, at The Toons’ eventyr i Europa League (blev slået ud i kvartfinalen torsdag) muligvis har kostet fysik og fokus, finder jeg en flot værdi i en deling af point og ære, som det i øvrigt er sket i fire af de seneste seks Tyne-Wear derbyer.

Tyne-Wear-derby

Dette eksplosiveNordøstengelske derby er et af Premier League-sæsonens højdepunkter, og denneudgave får en ekstra dimension, da begge klubber er i større eller mindrenedrykningsfare. Newcastle bør ikke for alvor blive involveret, hvis det blivertil point her, men Sunderland har kniven for struben og skal formentlig kæmpetil det sidste for overlevelse.

Som så mange andrelokalopgør har dette det med at blive en lige kamp, som ofte ikke bliverafgjort. Fire af de seneste seks indbyrdes møder er endt i en deling af pointog ære. Newcastle har herunder vundet to og må siges at være storebror iforholdet

 

Newcastle

Alan Pardew må havehaft et svært dilemma at tage stilling til i denne uge, som i torsdags bød påreturopgør hjemme mod Benfica i Europa League-kvartfinalen. Pardew sparede etpar profiler, men seks formodede startere til denne kamp fik fuld tid. Desværrefor Newcastle blev kræfterne spildt, da Benfica fik 1-1 og dermed avanceredemed samlet 4-2.

Newcastle fik med1-0-sejren over Fulham i søndags tiltrængt luft til stregen, som nu er fempoint og fire hold væk. Et nederlag her vil sende Newcastle direkte tilbage isølet, men uafgjort er faktisk til at leve med, selvom fansene forlanger ensejr over ærkerivalen.

Umiddelbart loverNewcastles seneste hjemmepræstationer godt, men kradser man lidt i lakken, vilman se, at de to seneste kampe mod Stoke, som er i frit fald, og Fulham, somintet har at spille for, sagtens kunne have endt i remis. Papiss Cissé sørgedei begge kampe for sejrsscoringer i de døende sekunder. Det er værd at bemærke,at Newcastle kun har spillet én hjemmekamp uafgjort i sæsonen.

Newcastle har haftproblemer at få kuglen i kassen på det seneste. Det er egentligt ikke, fordiThe Magpies ikke skaber chancer, men skarpheden mangler i afslutningerne. Cisséer simpelthen ikke stabil nok til at afløse Demba Ba som målscorer.

Trupnyt

Steven Taylor (f - fast) ser ud til at blive spilleklar, selvom han missede torsdagens Europa League-kvartfinale mod Benfica. Mathieu Debuchy (b - fast) er mere tvivlsom, og med venstreback Davide Santon (fast) skadet, kan Pardew blive tvunget til at stille med reserver på begge backs. Derudover er Cheik Tioté (m - fast) tvivlsom, mens anfører Fabricio Coloccini (f - fast) er langtidsskadet. 

På positivsiden kan Pardew notere sig, at Hatem Ben Arfa (m - fast når klar) spillede en god halv time i torsdags og derfor kan få en rolle i anden halvleg her. 

Bud på startopstilling

(4-4-1-1)

Krul

Simpson - Taylor - Yanga-Mbiwa - Debuchy

Gutiérrez - Tioté/Anita - Cabaye - Gouffran

Sissoko

Cissé

 

Sunderland

Stormen omkring Sunderlands nyansatte Paolo Di Canio harlagt sig, og den farverige italiener har haft sin debut i managersædet i en”gratis” udekamp på Stamford Bridge, hvor Sunderland faktisk var lidt uheldigmed at rejse tomhændet hjem.

Nu starter Di Canios mission så for alvor med detteTyne-Wear-derby, som kan blive skæbnevanger for The Black Cats. Et nederlag tilærkerivalen vil være et alvorlig knæk i selvforståelsen og muligvis sende DiCanio og co. under stregen. Derfor forventer jeg også at se et forsigtigtudehold, som vil forsøge at frustrere hjemmehold ved at stå dybt og spillefysisk.

I de seneste ni kampe har Sunderland hentet treuafgjorte, hvilket gør The Black Cats til et af ligaens mest formsvagemandskaber pt. Simon Mignolet i målet er vel sagtens eneste spiller med etacceptabelt niveau i de seneste mange uger. Heller ikke nytilkomne Danny Grahamhar kunnet sparke gang i offensiven, som lider under fraværet af topscorerSteven Fletcher.

På udebane har Sunderland hentet tre sejre over helesæsonen, og de fire seneste udekampe er alle blevet tabt. Der var dogforbedringer at spore i gejst og vilje på Stamford Bridge i søndags, og monikke Di Canio kan sætte sine spillere op til denne kamp.

Trupnyt

Paolo Di Canio må undvære sin midtbaneslider, Craig Gardner (fast), som sidder i karantæne efter at have samlet ti gule kort sammen. Derudover er Connor Wickham (a - reserve), som startede i sidste uge på Stamford Bridge, tvivlsom, men han kan blive erstattet af Danny Graham (a - fast/reserve), som sammen med Carlos Cuellar (f - fast) ser ud til at blive klar. 

Bud på startopstilling

(4-4-1-1)

Mignolet

Bardsley - Cuellar - O'Shea - Rose

Larsson - Colback - N'Diaye - Johnson

Sessegnon

Graham/Wickham

  • Stærkt udbud af sportsmarkeder
  • Garvet spiludbyder med årelang erfaring i branchen
  • Flotte odds på dansk og internatonal top fodbol

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Fremtidige tips

Torsdag 6. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
12:00 Flest mandater uden EPP og S&D: Identitet og Demokrati (ID)
2,38
Placer Bet
Fredag 7. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
23:55 DK's trup: Udtaget: Jacob Bruun Larsen
10,00
Placer Bet
Søndag 9. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
18:00 Antal mandater til SF: Over 1,5 Antal mandater
1,50
Placer Bet
Fredag 14. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Kommer med i den engelske EM-trup: Kalvin Phillips
2,00
Placer Bet
21:00 EM 24 - når finalen: ☆ Skotland ☆
101,00
Placer Bet
21:00 Gruppe C-special: Danmark går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 Gruppe D-special: Holland går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 EM24: går videre fra gruppen: Slo, Slk, Kro, Sch, Ser, Hol, Rum, Tyr
1,70
Placer Bet
21:00 Går videre: Italien
1,55
Placer Bet
21:00 Udtages til Englands EM-trup: Ollie Watkins
1,40
Placer Bet
Søndag 16. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
18:00 EM24: Danmark: ender sidst i gruppe C
9,20
Placer Bet
18:00 EM 24: Danmark: Ender 1'er i gruppen
6,50
Placer Bet
18:00 Slovenien - Danmark: 2
1,81
Placer Bet

Kommentarer

Feedback