Annonce

Newcastle - Manchester United: (AH: +0,5) 1

Match center
12. januar 2016 kl. 20:45 - Fodbold, England - Premier League
2. maj. 2018 kl. 16:07 02/05

Kommentarer (3)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-X-2): 50-0-50%
Betvalue: 105,00%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
Det er et tamt og ideforladt Manchester United-hold, der gæster St. James' Park tirsdag aften. De Røde Djævle har haft svært ved at skabe chancer, og selv om selvtilliden næppe er høj i Newcastle i disse dage, bør de kunne motivere sig til dette opgør.

Derfor skal du spille den: 

 • Manchester United scorer ikke mål for tiden - sølle 8 i de sidste 10 Premier League-kampe er det blevet til.
 • Og de manglende mål er næsten ikke det værste, for De Røde Djævle skaber ingen chancer for tiden. Angrebet er stift og uden ideer. 
 • Newcastle er et fysisk stærkt hold, hvilket ikke er tilfældet for United. Og hjemme får Magpies nok lov til at gå til grænsen. 
 • Selvom Newcatle har tabt tre kampe i streg, har de skabt chancer. Eksempelvis imod Arsenal skabte de ligeså meget som The Gunners. 
 • Newcastle's højre side med Sissoko og Janmaat er farlig, mens United rent defensivt er relativt svage her (formentlig Darmian og Martial).
 • Hjemmeholdet har både speed og fysik til at ramme gæsterne på kontra (primært i omstillingsspillet ser United's defensiv svag ud). 
 • Newcastle's bedste spillere, såsom Wijnaldum, Sissoko og Coloccini, plejer at oppe sig til topkampene.  

Det skal du være opmærksom på:  

 • Stort set ligeså dårlige, som De Røde Djævle er i offensiven, er de gode i defensiven. 
 • Newcastle har tabt tre kampe i streg (dog kun med 1-0) og sprudler heller ikke af selvtillid.
 • United er bedst, når modstanderne ønsker at angribe dem, og måske er det netop, hvad hjemmeholdet har tænkt sig at gøre. 
 • The Magpies må lægge øre til en del transferrygter for tiden (særligt grundet placeringen), og det kan nemt gå ind og påvirke holdet. 

1-X-2: 22-28-50

Spillet: 

Oddset er steget en smule fra lørdag til søndag - fra ca. 2,06 til 2,10. Unibet har odds 2,08, hvilket også giver en pæn værdi.

Jeg synes grundlæggende ikke, at Manchester United's spillemæssige krise er reflekteret i oddsene, og Newcastle vil se det som en kæmpe motivation at få en sejr og derigennem måske vende bøtten. 

Trupnyt: 

Hjemmeholdet må undvære Gabriel Obertan (kant - fast/reserve, men har været ude siden oktober), Massadio Haidara (forsvar - fast, men har været ude siden november) og Vurnon Anita (midtbane - fast, men er lige blevet skadet) er de mest markante spillere, der mangler for Steve McClaren og hjemmeholdet. Papiss Cisse (angriber - fast/reserve, men har været ude i nogle uger) er tvivlsom. 

Udeholdet må stadig undvære Marcos Rojo (forsvar - reserve), Luke Shaw (back - fast, men har været ude siden september) samt Antonio Valencia (back - fast/reserve, men har været ude i et par måneder). Bastian Schneiderlin (midtbane - fast, men blev skadet i lørdags) forventes også ude. Adnan Januzaj (kant - reserve) er tilbage i United, men er ikke i kampform. 

(Kilder: mufc.com, holdnyt.dk)

Forventede startopstillinger:

Newcastle (4-4-1-1)

Elliott

Janmaat - Mbemba - Coloccini - Dummett

Sissoko - Tiote - Colback - Wijnaldum

Perez

Mitrovic

Manchester United (4-2-3-1)

De Gea

Young - Smalling - Blind - Darmian

Schneiderlin - Carrick

Mata - Herrera/Memphis - Martial

Rooney

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback