Annonce

Newcastle - Tottenham: 2

Match center
11. august 2018 kl. 13:30 - Fodbold, England - Premier League
St James' Park    Martin Atkinson
9. aug. 2018 kl. 21:26 (Opdateret 11. aug. 2018 kl. 15:24) 09/08

Kommentarer (20)

1. runde

Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-X-2): 23-27-50%
Betvalue: 105,00%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
Spurs kan have flere VM-spillere klar til at starte kampen her, end hvad markedet umiddelbart forventer. Newcastle lukkede fint af for Spurs i starten af samme opgør sidste sæson, men tabte og har defensivt fravær mens Spurs er sammenspillede.
Det taler for
 • Tottenhams mange VM-spillere startede træning i mandags, og Pochettino siger de fleste er klar til kampen.
 • Topscorer Kane har ikke været på ferie da han ventede barn, så han har trænet med klubben og er fit.
 • Spurs har ikke været udsat for trupændringer i transfervinduet og alle bør være helt inde i konceptet.
 • Newcastle må undvære Lejeune i midterforsvaret, og Fernandez blev først købt sent torsdag.
 • Det er samme åbningskamp som sidste sæson for de to hold. Dengang vandt Spurs, og oddset lukkede en del under nuværende niveau.
 • Newcastle stiller sig formentlig dybt, og det bør passe Tottenhams kreative spillere og Kane ganske fortrinligt.
 • Spurs er gode på udebane (og havde ingen rigtig hjemmebane sidste sæson). Var ligaens næstbedste udehold.
Hold øje med
 • Newcastle er på hjemmebane i sæsonåbning der altid bringer god stemning fra fansene.
 • Newcastle lukkede fint af for Spurs's offensiv i sidste sæsonåbner indtil Shelvey fik rødt kort.
 • Det er endnu uvist præcist hvor mange af Tottenhams VM-spillere der er klar til at starte inde.
 • Newcastle har hentet nogle stærke spillere i transfervinduet og ser bedre ud end sidste sæson.
 • Tottenham er tyndt besat på den centrale midtbane, og kan blive nødt til at bruge ganske unge spillere her.
Oddsmarked

Hos toneangivende, licensløs bookmaker åbnede man i odds 1,84 helt tilbage i juni, men er siden steget til nuværende 2,08 efter det viste sig at England og Belgien med mange Spurs-spillere gik rigtig langt til VM.

Også værdi:

Der er ligeledes værdi i samme odds hos Betfair Sportsbook. Derudover også værdi hos Betsafe og Nordicbet (2,08), Unibet (2,07) og Danske Spil (2,05).

Trupnyt:

Newcastle:

Magpies må undvære Florent Lejeune der er fast i midterforsvaret. Som erstatning for ham har man hentet Fernandez i Swansea, men han blev først købt sent torsdag, så det er tvivlsomt om han kan være klar til at spille med holdet allerede lørdag formiddag.

I stedet kan det blive et andet nyindkøb - Schar - der overtager i midterforsvaret, men kan han nå at finde et solidt samspil med de øvrige forsvarsspillere overfor så dynamisk en offensiv som Tottenhams?

Udover dette har Newcastle styrket sig i transfervinduet med indkøb af Kennedy (som var på leje i klubben sidste sæson) og Rondon i angrebet i stedet for Gayle. Rondon er mere fysisk stærk end Gayle, og en smule langsommere. Det er derfor en anden type man får i front, der er bedre at spille bolden op på og løbe omkring.

Newcastle har desuden haft lidt tvivl om Dubravka (målmand, fast) og Diame (midtbane, fast) men de forventes begge at blive klar til opgøret.

Tottenham:

Spurs må formentlig undvære de skadede Winks (midtbane, reserve), Lamela (offensivspiller fast/indskifter), Wanyama (midtbane, reserve) og Carter-Vickers (forsvar, reserve).

Derudover har der været størst tvivl om hvilke - og hvor mange - VM-spillere klubben kan/vil bruge i første spillerunde. Spillerne fra Belgien og England mødte først ind fra ferie i mandags, og har således ikke spillet træningskampe med klubben.

Manager Pochettino sagde dog i sin pressekonference torsdag, at han var yderst tilfreds med den kondition spillerne mødte op med, og at mange af dem vil være klar til at starte kampen, mens andre vil starte på bænken.

Her fortalte han også, at Kane var mødt tidligere ind end de andre VM-spillere, da hans kæreste ventede barn, og han derfor ikke har været rejst væk på ferie, men er blevet hjemme. Barnet er født, og man har nu en Kane der er fit for fight og som har deltaget godt i træning.

Som det eneste Premier League-hold siden det nye transfersystem blev indført i 2003, har Tottenham valgt ikke at købe en eneste spiller i dette transfervindue. Man har dog heller ikke solgt ud af spillere, og det betyder at truppen er intakt og ganske stærk. Man var hårdt ude efter Grealish som forstækning til midtbanen, men derudover lyder det til at man faktisk har valgt at holde sig i ro, fordi man i bund og grund er tilfreds med truppen.

Forventede startopstillinger:

Newcastle: Dubravka - Yedlin, Lascelles, Schar/Clark, Dummet - Ritchie, Diame, Shelvey, Kenedy - Perez - Rondon

Tottenham: Lloris - Aurier, Sanchez, Vertonghen, Davies - Dier, Sissoko - Lucas, Eriksen, Son - Kane

Kilder

soccerway.com, football.london, skysports.com, twitter.com, oddsportal.com, whoscored.com, premierinjuries.com, fantasyfootballguide.com

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback