18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : Newcastle - Chelsea: X

Match center
3. december 2011 kl. 13:45 - Fodbold, England - Premier League
St James' Park
Opdateret
1
0
Tilbage i 90'erne, hvor jeg fik min fodboldopdragelse, blev jeg specielt begejstret for engelsk fodbold med dens intensitet, lidenskab og vilje til at vinde - både på banen og på lægterne. Meget er sket siden da, men jeg synes stadig, at Premier League er den mest interessante liga i verden. Alle klubber har noget at byde på, hvilket også gør ligaen interessant med i betting øjemed. Hjerteklubben er Manchester United, men det skulle ikke gerne skinne igennem.

Skriv endelig, hvis du har noget på hjerte.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Chance (1-X-2): 26-30-44%
Betvalue: 105,00%
Spilbar ned til odds: 3,33
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet
Newcastle har overhalet Chelsea i tabellen, og mens London-klubbens formkurve er dykkende, holder Toons fast trods de seneste svære opgaver ude mod de to Manchester-topklubber (tabte dog hos City). Alligevel er der fine odds at hente på point til hjemmeholdet, som primært undervurderes fordi modstanderen hedder Chelsea.

André Villas-Boas’ offensive spilkoncept fungerer slet ikke for The Blues, og efter kun to sejre i de seneste ni kampe i alle turneringer, er portugiseren for alvor presset.

Chelsea står foran en CL-gyser i næste uge, hvilket kan fjerne fokus fra dette lidt mindre vigtige opgør. Samtidig tabte Chelsea i tirsdags 0-2 hjemme til Liverpool i Carling Cuppen, hvor AVB var tvunget til at spille med flere stamspillere grundet truppens manglende bredde.

Newcastle har til gengæld forberedt sig på dette opgør lige siden 1-1-gevinsten på Old Trafford i lørdags og ikke mindst legenden Gary Speeds tragiske død i søndags, som ganske givet vil generere en følelsesladet stemning blandt St. James’ Park 52.000 tilskuere.

The Geordies må godt nok undvære Jónas Gutierrez på kanten, og midtbanemand Cheik Tiote er tvivlsom, hvilket er markante svækkelser, mens AVB kan stille i stærkeste opstilling. Alan Pardews mandskab har dog tidligere bevist, at det lever på en stærk holdindsats, mens selvtilliden og moralen er markant højere end hos Chelsea.

Begge indbyrdes kampe i sidste sæson endte uafgjort, og odds 3,50 hos Unibet for et nyt remis ligner det bedste spil på opgøret.

Newcastle

Uanset resultatet af denne kamp, vil der i Newcastle være en fornemmelse af, at holdet har bevist styrken i de tre seneste kampe topkampe. Newcastles personlige fejl blev ganske enkelt straffet mod City, mens Alan Pardews mandskab forsvarede og kæmpede forbilledligt mod United og havde heldet til at få point med hjem.

Således indtager Newcastle nu en fjerdeplads et point foran Chelsea, som altså kan blive distanceret med fire efter denne kamp. Newcastles hjemmebaneform taler i hvert fald ikke for nederlag, hvilket The Geordies ikke har lidt i de seneste ti ligakampe. I denne sæson har både Arsenal og Tottenham måtte tage til takke med et point, mens hjemmeholdet har sejret i de resterende fire kampe i denne sæson.

Hjemmebanefordelen kan til denne kamp vise sig at være ekstra stor, da Gary Speeds tragiske død i søndags formentlig vil give en følelsesladet stemning blandt de 52.000 Geordies.

Trupnyt

Jónas Gutierrez (kant – fast) er karantæneramt efter sit røde kort mod Manchester United, mens midtbanemotoren, Cheik Tiote (fast), igen sidder ude på grund af sin knæskade. Danny Guthrie har dog gjort det fint i Tiotes fravær, men Jónas bliver svær at erstatte på kanten, da også Sylvain Marveaux (kant – reserve) er skadet.

Trup

Krul, Elliot, Simpson, R. Taylor, Santon, Ferguson, Coloccini, S. Taylor, Perch, Cabaye, Gosling, Guthrie, Obertan, Ben Arfa, Sammy Ameobi, Abeid, Vuckic, Smith, Ba, Best, Shola Ameobi, Lovenkrands.

 

Bud på startopstilling

Krul

Simpson – Coloccini – S. Taylor – R. Taylor

Obertan – Guthrie – Cabaye – Ben Arfa

Ba - Best

Chelsea

I tirsdags fortsatte nedturen for Chelsea med 0-2-nederlag til Liverpool i Carling Cuppen, som blev holdets tredje nederlag i fire kampe. Chelsea har kun formået at slå elendige Blackburn og det andet bundhold, Wolverhampton, i ni kampe i alle turneringer, og således er The Blues ude af top fire i Premier League, mens der venter en giftig ”finale” om videre avancement fra Champions Leagues gruppespil allerede tirsdag mod Valencia. Taber Chelsea her og på tirsdag, kan André Villas-Boas allerede være fortid på Stamford Bridge.

I Premier League er Chelsea nu ti point efter Manchester City i toppen, så lige nu bør der blot fokuseres på at forsvare pladsen i top fire. Uafgjort her er naturligvis ikke en succes for Chelsea, men flere tophold har sat point til her, så det er trods alt ingen katastrofe.

Chelsea har da også kun tre sejre i sæsonens seks udekampe, mens The Blues på ingen måde imponerede i den seneste på 1-0 over ligaens bundprop, Blackburn.

Trupnyt

På skadefronten er der heldigvis for AVB ikke dårligt nyt, da det kun er unge Josh McEachran (midtbane – reserve) og langtidsskadet, Michael Essien (midtbane), som ikke kan spille.

Til gengæld var AVB tvunget til at bruge flere formodede startere til denne kamp i tirsdags mod Liverpool. Truppen er ganske enkelt ikke bred nok til at give alle profiler tiltrængte pauser, så der kan indsnige sig træthed hos enkelte, da dette bliver den femte kamp på 14 dage. Desuden venter sæsonens hidtil vigtigste kamp tirsdag i Champions League.

Trup

Cech, Bosingwa, Ivanovic, Terry, Alex, Cole, Luiz, Mikel, Romeu, Ramires, Lampard, Mata, Malouda, Meireles, Torres, Drogba, Kalou, Sturridge, Lukaku, Turnbull.

 

Bud på startopstilling

Cech

Bosingwa – Ivanovic – Terry – Cole

Lampard – Meireles/Mikel – Ramires

Mata – Drogba – Sturridge

Indbyrdes opgør

I sidste sæson endte begge indbyrdes opgør uafgjort, mens Newcastle vandt opgøret i Carling Cuppen.

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Fremtidige tips

Onsdag 29. Maj 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Olympiacos - Fiorentina: 2
2,35
Placer Bet
Torsdag 6. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
12:00 Flest mandater uden EPP og S&D: Identitet og Demokrati (ID)
2,38
Placer Bet
Fredag 7. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
23:55 DK's trup: Udtaget: Jacob Bruun Larsen
10,00
Placer Bet
Søndag 9. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
18:00 Antal mandater til SF: Over 1,5 Antal mandater
1,50
Placer Bet
Fredag 14. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Kommer med i den engelske EM-trup: Kalvin Phillips
2,00
Placer Bet
21:00 EM 24 - når finalen: ☆ Skotland ☆
101,00
Placer Bet
21:00 Gruppe C-special: Danmark går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 Gruppe D-special: Holland går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 EM24: går videre fra gruppen: Slo, Slk, Kro, Sch, Ser, Hol, Rum, Tyr
1,70
Placer Bet
21:00 Går videre: Italien
1,55
Placer Bet
21:00 Udtages til Englands EM-trup: Ollie Watkins
1,40
Placer Bet

Kommentarer

Feedback