Annonce

New York Giants - Philadelphia Eagles: 2

6. november 2016 kl. 19:00
2. maj. 2018 kl. 16:17 02/05

Kommentarer (2)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-X-2): 50-1-49%
Betvalue: 110,25%
Spilbar ned til odds: 2,04
Rigtig/forkert:
Danske Spil Spil nu hos Danske Spil

NFC-East clash med yderst vigtighed for begge hold for at holde teten i forhold til Dallas Cowboys der cuiser afsted. Begge hold er pt. 4-3, og har derfor ikke råd til at tabe da det er tæt på at tælle dobbelt med interne Div. sejre og Conference. Danske Spil er ude med et godt odds på Eagles, som har overrasket flere - undertegnede inklusiv. Giants ligner samtidig et hold med problemer når et godt forsvar møder op. -Spillet er inkl. overtime. 

Derfor skal du spille den: 

- Eagles har et godt tag på Giants. De seneste tre års kampe, 6 i alt - har medført 5 sejre. 

- Giants ligner "sig selv" uden de store ændringer - Eagles har draftet godt, inkl. en ny QB, som har gjort dem endnu bedre. 

- Doug Pederson, Eagles HC, virker til at give spillerne nogle redskaber og inpsiration som Chip Kelly aldrig kom i nærheden af. 

- Der er to ting der er vigtige i NFL, også anno 2016 selvom det er blevet en QB-orienteret kaste-liga. Den ene er turnovers. Eagles står pænt med +6, imens Giants har svært ved både at holde på bolden selv, og samtidig tage den fra modstanderen - de er på -7. 

- Udover turnovers så er et solidt løbespil også med til at vinde kampe. Til dels fordi det gør dit offence mere uforudsigeligt, og til dels fordi det er med til at styre tiden i kampen. Igen her er Eagles overlegne ved at have bolden mere end sine modstandere, imens Giants er nede på så lidt som 26 minutters gennemsnitlig possesion. Det er især skidt når ens forsvar skal på overarbejde. 

- Hertil lægges at Giants kommer med ligaens ubetinget dårligst producerende løbeangreb. De er sidst, med et snit på 70 Yards løb pr. kamp. Eagles er ikke noget suverænt løbe hold, men formår dog at være i midten af ligaen med 109 yards pr. kamp. 

- QB-Pressure. Det var tydeligt at se hvad Eagles gjorde mod Cowboys i sidste uge - De skabte pres mod den nok bedste offensive linje anno 2016. De er pt. på 22 QB-Sacks, hvilket er flot, til sammenligning formår Giants ikke helt det samme heller. Kun 9 gange er de nået til QB´en før denne har kastet bolden. 

Det skal du være opmærksom på: 

- Som jeg altid skriver ved disse kampe: Det er et div. opgør, alt kan ske. Tændingen er høj, især hos de unge og sultne spillere.

- Giants har i Odell Beckham en af ligaens bedste receivere. Sammen med Manning kan de på dagen vinde kampene næsten alene. 

- Eagles kommer fra en stor skuffelse efter en flot kamp mod Cowboys. Det er her Pedersons store opgave at samle truppen, vaske tavlen ren og videre i teksten. Man smed en god føring sent i kampen, og tog et par valg der var lidt tvivlsomme. 

- Giants er på hjemmebane, hvilket ofte har god betydning. Eagles har tabt deres 3 kampe på netop udebane. -Man vandt over Bears.

Det bliver en kamp der sætter punktum for halvdelen af sæsonen for begge hold med 8 kampe spillet. Der er meget stor forskel på at være 5-3, kontra 4-4 - især når Div. leader er 6-1, og formentlig 7-1 da Cowboys møder Browns samme tid. Udover at holde live i divisions-titel chancen, så kan der også være "billige" Wild Cards til salg i NFC i år. Et 9-7 hold kan sagtens skulle spille fodbold efter regular season er slut. 

Jeg var på stadion da Cowboys vandt over Eagles i søndags, og jeg var meget imponeret af det pres de kom med, og hvor hurtigt de fik en Rookie-QB til at vakle. De bragte et stort pres, der gjorde at Dak Prescott overså flere store spil-muligheder, og med lidt held havde Eagles haft 1-2 interceptions mere end den ene de fik. Når man samtidig har et snit på over 3 sacks pr. kamp - og skal møde et hold der tillader over 2 sacks i snit pr. kamp, så er der god chance for at Manning kommer under stort pres mange gange. Manning er ikke typen der løber fra det, men han er til gengæld typen der med årene tager nogle tvivlsomme beslutninger - især under pres. med en TD/INT der hedder 8/6 vidner det om en spiller der har det svært. Dette skal nok også ses i lyset af at man intet løbespil har at true med. 

Danske Spil tilbyder 2,25 inkl. overtid på en kamp der efter min opfattelse er et decideret coinflip, mest af alt fordi Giants er på hjemmebane. 

UPDATE: Rettet til Odds 2.25 hos Danske Spil 2 timer efter analyse er lagt op. Jeg havde problemer med at loade siden hos DS tidligere. 

  • Høje odds på udvalgte kampe
  • Mange livebetting markeder
  • Stærk mobil-app
Feedback