18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Natus Vincere - Team Spirit: 2

1. oktober 2021 kl. 15:45 - IEM FALL CIS 2021
30. sep. 2021 kl. 10:49 (Opdateret 1. okt. 2021 kl. 19:34) 30/09
121
+3
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (2)
Chance (1-2): 67-33%
Betvalue: 112,20%
Spilbar ned til odds: 3,03
Rigtig/forkert: 16-10
ComeOn Spil nu hos ComeOn

Navi slutter gruppen af i morgen med at møde team spirit i sidste kamp.

Team spirit er det klart 2.bedste hold i gruppen selvom hold som Entropic også har vist at de kan spille noget flot cs.

Jeg ser spirit som en klar kandidat til at være det hold der stopper navi's winstreak.

I går så vi at navi vandt to kampe meget tæt (16-14 og 16-12) mod hold der er et tydeligt niveau under et hold som spirit.

Kampen er BO1 og navi har allerede sikret kval til majoren. Muligvis er top 2 også sikret i morgen, men det kommer selvfølgelig an på dagens resultater, hvor jeg forventer 2 sejre til navi.

Spirit kunne nemt komme til at kæmpe mod Entropic om den her 2.plads om at komme i play-off og så kan kamp være altafgørende for spirit for at nå top-2 placeringen i gruppen.

Samtidig er navi et hold alle vil slå lige nu. De er klart det bedste hold i verden pt.

Og chancerne skal der være for spirit. De kender navi godt og er kommet rigtig godt fra start i gruppen og smadret deres modstandere. Jeg har svært ved at give navi 70%+ i en kamp, hvor så mange ting kan tale for et spirit upset, samtidig med at det ingen katastrofe vil være for navi hvis de taber.

Generelt set synes jeg bare oddset er skævt når vi nu stadig spiller BO1 kampe og at man møder et spirit hold der sagtens kan spille op med navi på deres normale niveau.

Kun hvis navi rammer topniveau bliver det tæt på umuligt for spirit. Deres topniveau er skræmmende godt, men jeg tvivler på at de skulle ramme det i en tilfældig BO1 gruppekamp.

Hvis man tvivler på kampens betydning for navi kan man evt. vente og se om de vinder begge gruppekampe i dag for så er top 2 sikret.

  • God brugeroplevelse
  • Spændende specialspil og høje odds på Superligaen
Feedback