18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

SSC Napoli - Villarreal: 1 - Tips & Spilforslag

Match center
17. februar 2011 kl. 19:00 - Fodbold, Europa - Europa League
Diego Armando Maradona
16. feb. 2011 kl. 15:49 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 16/02
1
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK
SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+
Chance (1-X-2): 48-28-24%
Betvalue: 103,20%
Spilbar ned til odds: 2,08
Rigtig/forkert:
William Hill Spil nu hos William Hill
1/16-finale, indledende kamp (returopgør i Spanien 24/2).

Italienske Napoli tager torsdag aften imod spanske Villarreal i Europa League på Stadio San Paolo hvor der onsdag allerede var solgt 45.000 billetter.

Hjemmeholdet er placeret på en flot andenplads i Serie A hvor de seneste 8 kampe har givet 1 uafgjort og 7 sejre. I EL-gruppespillet blev det dog, ud over en sejr, til to uafgjorte kampe på eget græs. Men holdet viser flot form, senest med weekenden 2-0-sejr hos Roma. Især topscorer Cavani er i hopla.

Napoli må undvære forsvars-nøglespiller Cannavaro, men ellers meldes alle mand klar.

Villarreal er nr 4 i Spanien, hvor holdet har tabt de seneste to kampe. Klubben vandt sin EL-gruppe i efteråret, men tabte to udebanekampe. Spanierne må undvære Ruano i forsvaret, men skulle ellers være i stærkeste opstilling

Altså to stærke hold der begge mangler en forsvarer. Napoli har dog hjemmebanefordel og en klart bedre form. Værdien ligger i ettallet.

NAPOLI:

Hjemmeholdet fra Napoli har været den store overraskelse i denne sæson i den italienske Serie A hvor holdet meget overraskende kun er tre point efter topholdet Milan i tabellen, og holdet vandt weekendens svære udekamp i Rom mod Roma med 2-0 begge mål scoret af Edison Cavani som er klubbens topscorer med tyve mål, og som også er topscorer i Serie A.

Napoli har ikke vundet det italienske mesterskab siden 1990, og lige nu drømmer man om de gode gamle dage med Maradona, Careca, Alemao, Renica, De Napoli og Carnevale bare for at nævne nogen af stjernerne som gjorde byen til italienske mestre, og hvis det nuværende hold kan forsætte den gode stime så skal man bestemt ikke udelukke at Hamsik, Cannavaro, Cavani, og Lavezzi i maj måned kan kalde sig italienske mestre.

Der er en god stemning i byen lige nu, og folk i Napoli tror på at deres helte kan hive mesterskabet hjem i denne sæson, og til torsdagens kamp har der været rift om billetterne hvor der allerede tirsdag var solgt 45.000 billetter til torsdagens Europa League kamp, og med den opbakning, og med Napolis skræmmende hjemmebane så er der bestemt lagt op til en fodboldfest torsdag aften når spanske Villarreal gæster Stadio San Paolo i Napoli.

Napoli har været rigtige stærke på hjemmebane i denne sæson hvor man kun har tabt to kampe mod Chievo 1-3, og mod topholdet Milan 1-2 tilbage i oktober, og ellers har man vundet otte ud af tolv hjemmekampe i Serie A. I Europa League har det været lidt anderledes på hjemmebane hvor man vandt over Elfsborg 1-0 i kvalrunden, og siden hen spillede 0-0 mod både Liverpool, og hollandske Utrecht, for så at vinde den sidste hjemmekamp i gruppespillet over rumænske Steaua Bukarest med 1-0 på et vigtigt mål af Edison Cavani i dommerens tillægstid var kampen endt uafgjort så var Napoli nemlig røget ud af turneringen.

Træner Walter Mazzarri kan til torsdagens kamp stille i noget der ligner stærkeste holdopstilling hvis man lige ser bort fra Paolo Cannavaro (fast) i forsvaret som er ude med karantæne, og det betyder at man spiller med trioen Lavezzi, Hamsik og Cavani i det offensive, selvom der går rygter om at Mascara starter inde, og Hamsik starter på bænken.

Hjemmebanestatistik i Serie A: 8-2-2, målscore 23-8.

 

Hjemmebanestatistik i Europa League gruppespillet: 1-2-0 målscore 1-0.

Trupnyt: Paolo Cannavaro (fast) i forsvaret er ude med karantæne, Grava (fast/backup) skadet, og har været ude de seneste kampe.

 

Forventet startopstilling: De Sanctis, Campagnaro, Aronica, Cribari, Gargano, Yebda, Maggio, Dossena, Hamsik/Mascara, Lavezzi, Cavani.

VILLARREAL:

Spanske Villarreal er placeret som nummer fire i den spanske Primera Division, og holdet har tabt de seneste to kampe første mod Levante på hjemmebane 0-1 som ligger i bunden af tabellen, og i søndags tabte ude mod La Coruna ligeledes med 1-0.

Villarreal er et hold som henter de fleste på hjemmebane som det er tilfældet med mange italienske hold i Serie A, og indtil videre i sæsonen har holdet hentet ikke mindre end 34 point i tolv hjemmekampe, mens det kniber lidt mere med at vinde kampe på udebane her har holdet nemlig kun vundet fire ud af elleve udekampe.

I Europa League var spanierne i pulje med Dinamo Zagreb, Paok og Club Brügge, og på hjemmebane vandt man samtlige tre kampe, mens man på udebane tabte 2-0 mod Dinamo Zagreb, og 1-0 mod græske Paok, og vandt i Belgien over Club Brügge 2-1.

Spanierne har et rigtigt stærkt hold med rigtige mange profiler heriblandt italienske Giuseppe Rossi som indtil videre i sæsonen har scoret tolv mål i 21 kampe i Primera Division, og brasilianske Nilmar som er angrebsmakker med Rossi, brasilianeren har nettet ti mål i 18 kampe, yderligere er der Cazorla, Cani og Borja Valero på midtbanen, og i forsvaret har man Marchena som tidligere har spillet i Valencia, og Capdevila sidstnævnte har over 40 landsholdskampe for det spanske landshold, og set med danske briller så spiller Nicki Bille Nielsen også i klubben han er dog ikke udtaget til kampen i Napoli.

Jeg har set de seneste to kampe spanierne har spillet i den hjemlige liga, og her har holdet ikke virket skræmmende, specielt i kampen mod Levante virkede man meget usikker i forsvaret, hvor Levante kom til flere chancer i løbet af kampen på kontraangreb, og med lidt held nok burde have vundet lidt større end 1-0 på El Madrigal, og i søndagens kamp i La Coruna da tabte man mod et La Coruna hold der var bedst på dagen, dog manglede Villarreal topscorer Giuseppe Rossi som er en vigtig brik i spaniernes angreb.

Jeg tror spanierne vil være glade hvis de kan få et uafgjort resultat med hjem fra denne svære kamp i Napoli, og jeg tror det bliver en meget underholdne kamp mellem disse to mandskaber som er kendt for at spille offensivt fodbold, og en kamp hvor vi måske godt kan forvente at der kommer en del mål i når man på den ene side har Lavezzi og Cavani, og på den anden side har Rossi og Nilmar i angrebet.

Udebanestatistik: 4-2-5, målscore 15-16

 

Udebanestatistik i Europa League gruppespillet: 1-0-2, målscore 2-4.

Trupnyt: Villarreal skulle til kampen kun undvære Angel David Lopez Ruano (fast) i forsvaret.

Forventet startopstilling: D.Lopez; Capdevilla, Musacchio, Marchena, Gonzalo; Cazola, Valero, Bruno; Cani; Ruben, Rossi.

  • Høje odds på specialspil
  • Accepterer høje indsatser
  • Meget brugervenlig hjemmeside

Fremtidige tips

2022-09-08
- Bruger
- Ekspert
02:20 Matt Ryan: Over 3.950,5 reg. season passing yards
1,86
19:00 Hvem vinder NFC South?: Atlanta Falcons
6,00
2022-09-09
- Bruger
- Ekspert
01:00 Tom Brady passing yards i reg. season: Over 4.699,5 yards
1,90
02:00 Tom Brady passing TDs i reg. season: Over 35,5 TDs
1,90
02:20 Regular Season MVP: Deshaun Watson
41,00
02:20 Vinder af NFC West: San Francisco 49ers
2,90
02:20 Vinder af NFC South: New Orleans Saints
5,85
2022-11-21
- Bruger
- Ekspert
11:00 Går videre: Danmark: Ja ♡♡
1,57
11:00 VM - Frankrig elimineret i : 1/8-dels "last 16"
5,50
11:10 VM - Argentina elimineret i: 1/8-dels "last 16"
5,00
12:00 VM2022 - England-trupspecial: Kyle Walker udtages til VM-trup
1,40
13:00 Kommer med i truppen til slutrunden: Kieran Trippier
4,00
13:00 VM 2022 - Vinder af Gruppe A:: Holland
1,68

Kommentarer

Feedback